Η alter ego «τιμάει» τη BlackFriday όλη την εβδομάδα με μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις από 50%!

Η alter ego «τιμάει» τη BlackFriday όλη την εβδομάδα με μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις από 50%!
Η τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου αποτελεί πλέον και για την ελληνική αγορά το συνώνυμο των «άχαστων» εκπτώσεων, και η alter ego, δεν θα μπορούσε παρά να μην μοιραστεί μαζί σας τον ενθουσιασμό για μια εβδομάδα τεράστιων προσφορών!

Εβδομάδα;

Καλά διαβάσατε: Η alter ego δεν περιορίζεται στην… τίμηση της Black Friday μόνο την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, αλλά και όλη την υπόλοιπη εβδομάδα – αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 25/11 – όταν θα επισκέπτεστε ένα από τα καταστήματά του δικτύου alter ego δεν θα… πιστεύετε στα μάτια σας βλέποντας τις Black Friday προσφορές!

Και θα έχετε λόγους να μας επισκέπτεστε ξανά και ξανά, αφού κάθε μέρα θα σας περιμένει και μία μοναδική σούπερ προσφορά! Τη «Μαύρη Παρασκευή» και το Σάββατο, δεν σπάμε απλά τα ρεκόρ αλλά σας προσφέρουμε εκπτώσεις που θα ξεπερνούν το 50% της αρχικής τιμής!

Δεν προλάβατε να προμηθευτείτε εγκαίρως το νέο σας ηλεκτρονικό τσιγάρο κατά τη διάρκεια της «σούπερ» εβδομάδας, λόγω της εξάντλησης των αποθεμάτων;

Η alter ego σας προσφέρει ακόμη μία ευκαιρία, αυτή τη φορά ηλεκτρονικά, καθώς οι προσφορές συνεχίζονται στο alterego.gr μέχρι και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου.

Ενημερωθείτε για όλες τις μεγάλες προσφορές παρακολουθώντας τακτικά τις ανακοινώσεις μας εδώ και… προλάβετε ώστε η φετινή Black Friday να σας μείνει αξέχαστη!