Πως λειτουργεί το Vuse - Ποια τα χαρακτηριστικά του;

Πως λειτουργεί το Vuse - Ποια τα χαρακτηριστικά του;

Γνωρίστε το Vuse ηλεκτρονικό τσιγάρο, μια από τις ποιοτικότερες επιλογές της αγοράς που φιλοδοξεί να γίνει ο σύμμαχός σας στην μάχη κατά του καπνίσματος! Με καλαίσθητες συσκευές που θυμίζουν hi-tech gadget και την απόλυτη απλότητα στη χρήση τους, είναι σίγουρο ότι όσοι είναι ήδη ατμιστές έχουν μια νέα ποιοτική επιλογή, ενώ όσοι σκέφτονται τώρα να δοκιμάσουν το άτμισμα για πρώτη φορά , μπορούν να ξεκινήσουν με τον πιο εύκολο τρόπο!

Οι συσκευές Vuse είναι το Vuse ePen και το Vuse ePod 2, η κάθε μία ειδικά σχεδιασμένη για να καλύπτει όλες τις προτιμήσεις των ατμιστών. Καταρχάς πρέπει να σημειωθεί ότι τα προϊόντα απευθύνονται μόνο σε ενήλικες, ενώ υπάρχει η προειδοποίηση ότι περιλαμβάνουν νικοτίνη, που αποτελεί εξαιρετικά εθιστική ουσία. Για τη διάθεσή τους στην αγορά, δε, τηρούνται όλες οι διατάξεις της εθνικής νομοθεσίας.

Οι συγκεκριμένες συσκευές αποτελούν «κλειστά συστήματα». Αυτό σημαίνει ότι δεν μπλέκετε με το γέμισμά τους με υγρά αναπλήρωσης, ή με αλλαγές αντιστάσεων, ενώ η πιθανότητα διαρροής είναι εξαιρετικά περιορισμένη. Τα κλειστά συστήματα λειτουργούν με προγεμισμένες, κλειστές κάψουλες, τις οποίες το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τις τοποθετείτε στη συσκευή, και να τις αλλάζετε όταν τελειώσουν. Πιο εύκολα και απλά… δεν γίνεται!

Το Vuse ePen

Το Vuse ePen επιτυγχάνει πλούσιο ατμό, χωρίς να γίνονται εκπτώσεις στη γεύση, αφού διακρίνεται για την υψηλή του απόδοση, όσο και την απλότητα στη χρήση. Διακρίνεται επίσης για τον εργονομικό και μοντέρνο σχεδιασμό του, ενώ είναι κατασκευασμένο να… ταιριάζει στο χέρι σας!

Η συσκευή κοστίζει 10 ευρώ αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε προσφορά και πωλείται στην alter ego μόλις στα 1,99 ευρώ! Σημειώστε ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να αγοράσετε αναλώσιμα, παρά τις προγεμισμένες κάψουλες (pods). 

Διατίθεται σε δύο χρώματα, Μαύρο και Mπλε, ενώ υπάρχουν και οι limited editions, σε Ασημί και Rose Gold.

Πώς λειτουργεί

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να πατήσετε τρεις φορές το μοναδικό κουμπί που έχει για να λειτουργήσει η συσκευή, ενώ το ίδιο κουμπί πρέπει να το έχετε πατημένο σε κάθε εισπνοή. Ο λόγος αυτής της λειτουργίας είναι για να διασφαλιστεί ότι η συσκευή δεν θα ενεργοποιείται παρά τη θέλησή σας, δηλαδή αν το έχετε στην τσέπη σας.

Η ένδειξη του επιπέδου της μπαταρίας φαίνεται σε μια μικρή οθόνη έτσι ώστε να ξέρετε ανά πάσα στιγμή πότε να το φορτίσετε – μια διαδικασία που δεν διαρκεί περισσότερο από 35 λεπτά, ώστε να επαναφέρετε τη μπαταρία στο 80%.

Τα pods του Vuse ePen

Οι επιλογές στα υγρά των pods, που αποτελούν τις ειδικά σχεδιασμένες αεροστεγείς κάψουλες της συσκευής, υπόσχονται να καλύψουν όλα τα γούστα και τις ανάγκες, ενώ ξεχνάτε το γέμισμα, τις διαρροές, τα πανάκια και τα… άδεια μπουκαλάκια: Απλά το προσαρμόζετε στη συσκευή σας και όταν τελειώσει, το αντικαθιστάτε με το επόμενο.

Το κάθε pod του ePen περιέχει 2.0ml υγρού και διατίθεται σε 3 διαφορετικά επίπεδα νικοτίνης, 6mg/ml, 12mg/ml και 18mg/ml, ώστε να προσαρμόσεις τη νέα σου συνήθεια στις ανάγκες σου. Συνήθως, όσοι έκοψαν πρόσφατα το κάπνισμα επιλέγουν το υψηλότερο επίπεδο νικοτίνης και σταδιακά το περιορίζουν.

Οι γεύσεις που διατίθενται είναι 7 για κάθε επίπεδο νικοτίνης και καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις.

  • 2 γεύσεις Tobacco (Nutty & Blended)
  • Mint
  • Vanilla
  • 3 φρούτα Strawberry, Wild Berries, & Mango

Κάθε πακέτο ePen Pod pack (με δύο κάψουλες) κοστίζει 5,50 ευρώ.

Το Vuse ePod 2

Η άλλη συσκευή Vuse είναι το ePod2 και εκτός από τη μοντέρνα κομψή σχεδίασή του, είναι από τις πιο ανθεκτικές συσκευές του εμπορίου: Αντέχει ακόμα και στο νερό, αφού είναι κατασκευασμένο από αδιάβροχα υλικά.

Το νέο ePod 2 διατίθεται στα 12 ευρώ και τα pods στα 6 ευρώ, ενώ υπάρχουν και πολλές προσφορές.

Λειτουργεί απλά, μόνο με την εισπνοή και δεν χρειάζεται να πατάτε κουμπί για τη χρήση του. Το φωτάκι Led ενεργοποιείται όταν εισπνέετε και αναβοσβήνει 10 φορές όταν τελειώνει η μπαταρία, η οποία διαρκεί περίπου και όσο ένα Pod (πάνω από 250 εισπνοές). Όσο φορτίζει η συσκευή το φωτάκι είναι αναμμένο και όταν σβήσει, τότε η μπαταρία επανήλθε στο 100%. Για μια πλήρη φόρτιση χρειάζονται περίπου 60 λεπτά.

Αν το φωτάκι αναβοσβήσει τρεις φορές, αυτό σημαίνει ότι εισπνεύσατε για περισσότερα από 5 δευτερόλεπτα και η συσκευή θα απενεργοποιηθεί.

Τα pods του Vuse ePod 2

To κάθε pod περιέχει 1.9ml υγρού και διατίθεται σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο νικοτίνης, τα 18mg/ml.

Οι γεύσεις που διατίθενται είναι 5:

Tobacco, Mint, Mango, Strawberry & Vanilla

Σημειώστε ότι όλα τα υγρά αναπλήρωσης Vuse με νικοτίνη εμπλουτίζονται με τη χρήση των αλάτων νικοτίνης. Τα άλατα νικοτίνης, αποτελούν μια μορφή νικοτίνης που εμφανίζεται φυσικά στα φύλλα του φυτού του καπνού και όταν χρησιμοποιούνται σε υγρά αναπλήρωσης προσφέρουν μια έντονη γεύση και μια πιο δυνατή εμπειρία ατμίσματος.

Πόσο διαρκεί κάθε pod

Το κάθε pod των 2.0 ml αντιστοιχεί σε περισσότερες από 250 εισπνοές, όσες αναλογούν δηλαδή και σε ένα πακέτο 20 τσιγάρων. Άρα το κάθε Vuse Pod pack αντιστοιχεί σε δύο πακέτα τσιγάρων, αναλόγως και με τη χρήση που κάνει ο κάθε ατμιστής.