Νέες αφίξεις ηλεκτρονικών τσιγάρων με την υπογραφή της Aspire!

Νέες αφίξεις ηλεκτρονικών τσιγάρων με την υπογραφή της Aspire!

Νέα σχέδια, νέα χρώματα, νέα μοντέλα ηλεκτρονικού τσιγάρου από την Aspire, που θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε, είτε φεύγετε τώρα για διακοπές είτε γυρίσατε πίσω… στην καθημερινότητα!

Τι να πούμε για την Aspire; Πρόκειται για μια κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικών τσιγάρων και το έχει αποδείξει, αφού τα μοντέλα ηλεκτρονικού τσιγάρου που κυκλοφορεί στην αγορά γίνονται ανάρπαστα.

Και επειδή στόχος μας στην alter ego είναι να σας παρέχουμε ποιοτικά προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, δεν θα μπορούσαμε να μην φέρουμε στα καταστήματα και το e-shop μας 3 νέα και πολλά υποσχόμενα μοντέλα της Aspire, για να ανανεωθείτε ενόψει της νέας σεζόν.

Γνωρίστε το Aspire K2 kit

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο Aspire K2 διαθέτει μια πλήρως συμβατή δεξαμενή χωρητικότητας 1.8 ml που γεμίζει και ξαναγεμίζει για να μην περιορίζεστε γευστικά, καθώς και ένα σύστημα μπαταρίας 800 mAh που επαναχρησιμοποιείται και επαναφορτίζεται.

Επίσης, όπως βλέπετε και στην εικόνα το K2 της Aspire διατίθεται και με ροζ μπαταρία για όσες ατμίστριες θέλουν να προβάλλουν την πιο θηλυκή πλευρά και όσους ατμιστές δεν πιστεύουν ότι τα χρώματα έχουν φύλο!

Γνωρίστε το Aspire K3 kit

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο Aspire K3 είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το Κ2 (σε διάμετρο ενώ σε ύψος ελάχιστα πιό κοντό) καθώς διαθέτει μια πλήρως συμβατή δεξαμενή, χωρητικότητας 2 ml που γεμίζει και ξαναγεμίζει για να μην περιορίζεστε γευστικά και ένα σύστημα μπαταρίας 1200 mAh που επαναχρησιμοποιείται και επαναφορτίζεται.

Διατίθεται και αυτό σε ροζ ή μαύρο χρώμα και αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους θέλουν maximum χωρητικότητα ατμοποιητή και πανίσχυρη απόδοση μπαταρίας!

Όπως το Κ2 έτσι και το Κ3 αποτελεί μοναδική επιλογή για όσους ατμιστές προτιμούν μια πιο κομψή συσκευή αλλά παράλληλα θέλουν και να εντυπωσιάζουν σε κάθε εισπνοή!

Γνωρίστε το Aspire Archon mod (150W)

Το Archon είναι το νέο δυνατό mod της Aspire. Διαθέτει δύο εσοχές για να φιλοξενήσει δύο αποσπώμενες μπαταρίες 18650 mAh και να παρέχει ενέργεια που φτάνει έως τα 150W! Αυτό θα πει απόδοση!

Η θήκη για τις μπαταρίες είναι φτιαγμένη με δυνατούς μαγνήτες και ανοίγει συρταρωτά για εύκολη πρόσβαση στο σημείο.

Το πολύ δυνατό mod της Aspire είναι επίσης πολύ εύκολο στη χρήση καθώς ένα κουμπί σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τις λειτουργίες Ισχύος και Ελέγχου Θερμοκρασίας (TC)!

Ο εργονομικός σχεδιασμός του μπορεί να σας προσφέρει την ιδανική εμπειρία, ενώ οι trendy χρωματικοί συνδυασμοί του, σίγουρα τραβούν τα βλέμματα.

Και σα να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, αποκλειστικά στην alter ego μπορείτε να απολαύσετε διπλή διάρκεια εγγύησης για όλα τα προϊόντα Aspire! 

Τέλος, επειδή όλα είναι καλύτερα από κοντά, αφήστε τα όλα και τρέξτε στο κοντινότερο κατάστημα alter ego! Οι vape experts μας θα χαρούν να σας εξυπηρετήσουν…