Neo Sticks για διαφορετικές γεύσεις στο Glo σας

Neo Sticks για διαφορετικές γεύσεις στο Glo σας

Μόλις προμηθευτήκατε το glo hyper+, την πιο προηγμένη και αξιόπιστη συσκευή τεχνολογία θέρμανσης του καπνού που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά. Πλέον, ήρθε η ώρα να καταλήξετε στις κατάλληλες ράβδους καπνού για εσάς, μέσα από μια πλειάδα επιλογών, διαφορετικής έντασης και γεύσης, που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς! Ο στόχος, είναι πάντα να μεγιστοποιήσετε την απόλαυση, αφήνοντας το κάπνισμα μια για πάντα πίσω σας!

Αυτές οι ράβδοι καπνού ονομάζονται neo Sticks. Το neo είναι το εμπορικό σήμα για τις ράβδους καπνού που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με τις συσκευές glo hyper+, που θερμαίνει τον καπνό, αντί να τον καίει. Πρόκειται για ένα νέο format stick με 30% περισσότερο καπνό σε σχέση με την προηγούμενη σειρά των neo Sticks (King Size Super Slim). Σημειώστε, ότι η ποσότητα αερολύματος που παράγεται όταν θερμαίνονται τα neo Sticks Demi Slim είναι μεγαλύτερη συγκριτικά με την ποσότητα που παράγεται από τα neo Sticks KSSS (King Size Super Slim).

Τι περιέχουν τα neo sticks

Πρέπει να ξέρετε ότι τα Neo Sticks Glo περιέχουν ειδικά επεξεργασμένο καπνό, πραγματικό (premium) καπνό σε ποσότητα κατά 30% μεγαλύτερη σε σχέση με τις υπόλοιπες ράβδους, γλυκερίνη και αρωματικές ύλες. Με τη συσκευή glo hyper+ έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ δύο λειτουργιών για να βελτιώσετε την εμπειρία – την κανονική και την ενισχυμένη (boost). Στη δεύτερη, ο καπνός θερμαίνεται σε υψηλότερη θερμοκρασία (στους 270 βαθμού Κελσίου, αντί για τους 250), παράγοντας έτσι πιο έντονες γεύσεις αλλά και «χτύπημα» στον λαιμό.

Η αγορά των neo sticks

Κι αφού αγοράσατε τη νέα σας συσκευή glo, πάμε να δούμε το κόστος των αναλώσιμων, δηλαδή των ράβδων καπνού, που προσφέρονται σε πακέτα των 20 τεμαχίων το κάθε ένα.

Το πακέτο neo sticks, με 20 ράβδους καπνού, κοστίζει 2,80 ευρώ.

Στην alter ego, για να σας διευκολύνουμε και για να αποφύγετε τις πολλές επισκέψεις σε περίπτερα ή καταστήματα, έχουμε ετοιμάσει ορισμένα τεμάχια των 10 πακέτων, τα οποία μπορείτε να τα προμηθευτείτε και με Online παραγγελία, στην τιμή των 28 ευρώ, όλα μαζί.

Πρόγραμμα «Κερδίζω» της alter ego

Με την αγορά των προϊόντων από την alter ego, μπορείς να συμμετέχεις στο νέο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών και να κερδίζεις συνεχώς δωροεπιταγές, για τις επόμενες αγορές!

Η επιβράβευση αυτή μπορεί να φτάσει και τα 90 ευρώ τον χρόνο, δηλαδή να ξεπεράσει την αξία των αγορών σας τουλάχιστον έναν μήνα!

Το πρόγραμμα επιβράβευσης λειτουργεί εύκολα και απλά: Με κάθε συναλλαγή σου στην alter ego, συλλέγεις πόντους. Οι πόντοι εξαργυρώνονται σε δωροεπιταγές, των 2 ή των 5 ευρώ, που μπορείς να αξιοποιήσεις σε κάθε νέα αγορά.

Με μηνιαίες συναλλαγές, ενδεικτικά, των 50 ευρώ σε 12μηνη βάση, συλλέγεις 24.000 πόντους και κερδίζεις 40 ευρώ σε δωροεπιταγές (8x5€ ή 20x2€), τις οποίες μπορείς να εξαργυρώσεις στην επόμενη αγορά σου ή όποτε επιθυμείς στο διάστημα των δώδεκα μηνών.

Επιπλέον, τον 12ο μήνα κερδίζεις το ετήσιο bonus συνέπειας με δωροεπιταγή 50€, που μπορείς να παραλάβεις και να την εξαργυρώσεις τον 12ο μήνα του προγράμματος και έως 1 επιπλέον μήνα (13ο μήνα).

Κάθε φορά που επισκέπτεσαι ένα κατάστημα alter ego, μπορείς να ενημερώνεσαι για τους πόντους που έχεις ήδη συλλέξει. Εκτός από τα καταστήματα, για την ενημέρωσή σου, μπορείς να καλείς το Γραφείο Εξυπηρετήσεως Πελατών στο τηλέφωνο 210 9709000.

Οι γεύσεις των neo sticks

Προτιμάτε τη γεύση του καπνού, ή επιθυμείτε πιο πικάντικες νότες; Ή μήπως θα θέλατε να ξεφύγετε εντελώς από την αίσθηση του καπνού και της παλιάς σας συνήθειας, και πλέον να απολαμβάνετε άλλες αγαπημένες γεύσεις, όπως η μέντα και τα φρούτα; Τι θα λέγατε για μια διαρκή αίσθηση φρεσκάδας στον ουρανίσκο σας;

Υπάρχουν 6 επιλογές neo Sticks: τρεις επιλογές καπνού (Golden Tobacco, Classic Tobacco και Terracotta Tobacco) και τρεις επιλογές καψουλών (Green Click, Arctic Click και Scarlet Click).

Πιο αναλυτικά:

Golden Tobacco

Αυθεντική γεύση καπνού και ισορροπημένο τελείωμα.

Classic Tobacco

Ισορροπημένη γεύση καπνού με πικάντικες νότες. Φτιαγμένο για να θερμαίνεται, δημιουργήθηκε για μοναδική απόλαυση.

Teracotta Tobacco

Πλούσια ένταση και κρεμώδης γεύση καπνού.

Green Click

Κρεμώδης γεύση καπνού με νότες δροσιάς που εναλλάσσεται με μια ισορροπημένη εμπειρία μέντας με ένα κλικ.

Arctic Click

Έντονη γεύση καπνού με τόνους φρεσκάδας που μετατρέπεται σε πλούσια γεύση μέντας με ένα κλικ.

Scarlet Click

Ισορροπημένη γεύση καπνού που εναλλάσσεται σε φρουτώδη γεύση μούρων με ένα κλικ.

Διαφορές με το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Το Glo αποτελεί ένα νέας τεχνολογίας προϊόν μείωσης της βλάβης από το κάπνισμα, όπως το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Ωστόσο, οι ομοιότητες σταματούν εδώ. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν έχει ταξινομηθεί ως προϊόν καπνού, και είναι συνήθως μια αυτόνομη συσκευή πολλαπλής χρήσης που περιέχει υγρό αναπλήρωσης με γεύσεις και νικοτίνη, το οποίο, όταν θερμαίνεται στη συσκευή, δημιουργεί ατμό.

Η φιλοσοφία δηλαδή είναι ίδια, ωστόσο η εμπειρία και οι γεύσεις είναι εντελώς διαφορετικές, μιας και στο Glo ο καπνός διατηρείται ως το βασικό προϊόν που καταναλώνει ο χρήστης, ενώ στο ηλεκτρονικό τσιγάρο μιλάμε πάντα για τον ατμό.

Μην ξεχνάτε: Δεν θα πρέπει να ανάψετε το neo Sticks με ένα σπίρτο ή αναπτήρα, ή να προσπαθήσετε να το καταναλώσετε όπως ένα συμβατικό τσιγάρο! Τα neo Sticks έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για χρήση με τη glo συσκευή σας.