Τι πρέπει να ξέρετε για τα υγρά αναπλήρωσης Vuse (Κάψουλες - Pods)

Τι πρέπει να ξέρετε για τα υγρά αναπλήρωσης Vuse (Κάψουλες - Pods)

Ετοιμαστείτε για μια εξ’ ολοκλήρου νέα, δυνατή εμπειρία ατμίσματος χάρη στα Vuse ηλεκτρονικά τσιγάρα και τις μοναδικές Vuse γεύσεις των υγρών αναπλήρωσης!

Καλύπτοντας τις πιο δημοφιλείς γεύσεις, αλλά και όλα τα επίπεδα νικοτίνης, τα pods, όπως λέγονται οι κλειστές κάψουλες των Vuse, υπόσχονται να αναβαθμίσουν την ατμιστική εμπειρία σας στο επόμενο επίπεδο!

Καταρχάς, χάρη στην απόλυτή απλότητα αυτών των συσκευών, μπορείτε ήδη να ξεχάσετε τα γεμίσματα, τα πανάκια για το υγρό που σας χύθηκε, τις διαρροές, τη συντήρηση ή τις αλλαγές των αντιστάσεων. Κι αυτό καθώς πρόκειται για συσκευές κλειστού τύπου, που σημαίνει ότι το υγρό βρίσκεται σε προγεμισμένες αεροστεγείς κάψουλες. Απλά τις τοποθετείτε στη συσκευή και όταν τελειώσει, τις αντικαθιστάτε! Πιο απλό και εύχρηστο, δεν γίνεται! Ανά πάσα στιγμή δε, μπορείτε να αλλάζετε το ένα pod με κάποιο άλλο, διαφορετικής γεύσης, αναλόγως της όρεξής σας.

Πόσο διαρκεί και πόσο κοστίζει κάθε pod

Το κάθε pod των 2.0 ml αντιστοιχεί σε περισσότερες από 250 εισπνοές, όσες αναλογούν δηλαδή και σε ένα πακέτο 20 τσιγάρων. Άρα το κάθε Vuse Pod pack αντιστοιχεί σε δύο πακέτα τσιγάρων, αναλόγως και με τη χρήση που κάνει ο κάθε ατμιστής.

Το κόστος για ένα pod pack, δηλαδή για δύο κάψουλες, είναι 5,50 ευρώ για το ePen και 6 ευρώ για το ePod2.

Τα pods του Vuse ePen

Το κάθε pod του ePen περιέχει 2.0ml υγρού και διατίθεται σε 3 διαφορετικά επίπεδα νικοτίνης, 6mg/ml, 12mg/ml και 18mg/ml, ώστε να προσαρμόσεις τη νέα σου συνήθεια στις ανάγκες σου. Συνήθως, όσοι έκοψαν πρόσφατα το κάπνισμα επιλέγουν το υψηλότερο επίπεδο νικοτίνης και σταδιακά το περιορίζουν.

Οι γεύσεις που διατίθενται είναι 7 για κάθε επίπεδο νικοτίνης και καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις.

  • 2 γεύσεις Tobacco (Nutty & Blended)
  • Mint
  • Vanilla
  • 3 φρούτα Strawberry, Wild Berries & Mango

Κάθε πακέτο Vuse pod pack που αγοράζετε περιέχει δύο pods της ίδιας γεύσης και ποσότητας νικοτίνης.

Τα pods του Vuse ePod 2

To κάθε pod περιέχει 1.9ml υγρού και διατίθεται σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο νικοτίνης, τα 18mg/ml.

Οι γεύσεις που διατίθενται είναι 5:

Tobacco, Mint, Mango, Strawberry & Vanilla

Τα συστατικά των υγρών Vuse

Τα υγρά αναπλήρωσης Vuse παράγονται σχεδόν όλα από 5 βασικά συστατικά: φυτική γλυκερίνη (VG), προπυλενογλυκόλη (PG), αρώματα, νικοτίνη και νερό, ενώ περιέχονται και τα αρώματα της κάθε γεύσης.

Τα άλατα νικοτίνης

Ακόμη μια καινοτομία που αξιοποιείται στα pods του Vuse είναι τα άλατα νικοτίνης! Η νικοτίνη που περιέχουν τα pods είναι διαφορετική από αυτή των υπόλοιπων γνωστών υγρών αναπλήρωσης κι αυτό διότι γίνεται πρόσμιξη με τα λεγόμενα άλατα νικοτίνης.

Τι είναι τα άλατα; Η νικοτίνη εμφανίζεται σε διάφορες ποικιλίες φυτών και κυρίως στο φυτό του καπνού. Στα φύλλα του φυτού η νικοτίνη υπάρχει σε μορφή άλατος. Από εκεί, απομονώνονται και έπειτα από ειδική επεξεργασία και την προσθήκη ενός ειδικού συστατικού, προστίθενται στα υγρά αναπλήρωσης του Vuse επαναφέροντας την νικοτίνη στην αρχική της μορφή όπως τη βρίσκουμε στα φύλλα καπνού.

Η διαφορά που θα παρατηρήσει ο χρήστης είναι η πολύ πιο έντονη γεύση, γεγονός που καθιστά τη συγκεκριμένη ατμιστική εμπειρία πολύ πιο πλούσια και ολοκληρωμένη. Ορισμένοι ατμιστές δε αναφέρουν ότι με την καινοτομία αυτή, προσομοιάζεται πάρα πολύ η εμπειρία του καπνίσματος συμβατικού τσιγάρου.

Σημειώνεται ότι η νικοτίνη αποτελεί εξαιρετικά εθιστική ουσία και για αυτό το προϊόν απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες. Για τη διάθεσή τους στην αγορά, δε, ακολουθούνται όλες οι διατάξεις της εθνικής νομοθεσίας.

Διαρροή σταγονιδίων

Μικρά σταγονίδια υγρού που διαφεύγουν περιστασιακά από τα pods Vuse ePen μπορεί να παρατηρηθούν κατά τη χρήση. Αν το pod Vuse ePen παράγει σταγονίδια υγρού, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή, απλά σκουπίστε το υγρό πριν συνεχίσετε.

Σταγονίδια μπορεί να εμφανιστούν όταν το υγρό ή η συμπύκνωση τραβιέται προς τα πάνω στη διαδρομή του αέρα. Γενικά αν παρατηρηθεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να εισπνέετε πιο απαλά και να μην εκπνέετε τον ατμό μέσα στο επιστόμιο.

Αναγνωρίστε τα Vuse pods από τα καλαίσθητα οριγκάμι

Όλα τα Vuse Pods παρασκευάζονται από την British American Tobacco. Τα υγρά παρασκευάζονται στις ΗΠΑ, με την τήρηση όλων των προδιαγραφών ασφαλείας, ενώ υπόκεινται συνεχώς σε αυστηρούς ελέγχους. Οι κάψουλες, χωρίς το υγρό, κατασκευάζονται στην Κίνα.

Όλες οι αρωματικές ουσίες έχουν αξιολογηθεί ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο μπορεί να προκαλέσουν αλλεργική αντίδραση, ωστόσο κάποιοι άνθρωποι μπορεί να είναι πολύ ευαίσθητοι σε ορισμένες ουσίες, ακόμα και σε ελάχιστες ποσότητες. Συνιστάται σε αυτούς τους ανθρώπους να μην χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο προϊόν που περιέχει την ουσία στην οποία ενδέχεται να εμφανίσουν αλλεργία.

Τέλος, όπως θα παρατηρήσετε με την πρώτη ματιά, κάθε γεύση Vuse έχει τη δική της εικαστική ταυτότητα, ενώ ειδικά για τη σειρά υγρών με νικοτίνη, επιλέχθηκαν πολυδιάστατα και καλαίσθητα οριγκάμι.

Πρόγραμμα bonus της alter ego – Διπλάσιοι πόντοι για τα vuse pod packs

H alter ego προσφέρει στους πελάτες της ένα πολύ γενναιόδωρο πρόγραμμα εκπτώσεων. Για κάθε προϊόν που αγοράζετε, λαμβάνετε bonus πόντους, τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώνετε σε ευρώ, σε επόμενες αγορές σας. Το όφελος μπορεί να ξεπεράσει, ετησίως, τα 90 ευρώ!

Ειδικά όμως όταν προμηθεύετε ένα Vuse pod pack από την alter ego, τότε λαμβάνετε διπλάσιους bonus πόντους σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη αγορά! Έτσι, μπορείτε πολύ σύντομα να εξαργυρώνετε τους πόντους σας σε μεγάλες εκπτώσεις για κάθε νέα σας αγορά!