Οδηγίες χρήσης & Κριτικές της συσκευής Vuse

Οδηγίες χρήσης & Κριτικές της συσκευής Vuse

Γνωρίστε το ηλεκτρονικό τσιγάρο Vuse, μια από τις ποιοτικότερες επιλογές της αγοράς που φιλοδοξεί γίνει ο σύμμαχός σας στην μάχη κατά του καπνίσματος! Με καλαίσθητες συσκευές που θυμίζουν hi-tech gadget και την απόλυτη απλότητα στη χρήση τους, είναι σίγουρο ότι όσοι είναι ήδη ατμιστές έχουν μια νέα ποιοτική επιλογή, ενώ όσοι σκέφτονται τώρα να δοκιμάσουν το άτμισμα για πρώτη φορά, μπορούν να ξεκινήσουν με τον πιο εύκολο τρόπο

Οι συσκευές Vuse είναι το Vuse ePen και το Vuse ePod 2, η κάθε μία ειδικά σχεδιασμένη για να καλύπτει όλες τις προτιμήσεις των ατμιστών. Καταρχάς, πρέπει να σημειωθεί ότι τα προϊόντα απευθύνονται μόνο σε ενήλικες, ενώ υπάρχει η προειδοποίηση ότι περιλαμβάνουν νικοτίνη, που αποτελεί εξαιρετικά εθιστική ουσία.&

Οι συγκεκριμένες συσκευές αποτελούν «κλειστά συστήματα». Αυτό σημαίνει ότι δεν μπλέκετε με το γέμισμά τους με υγρά αναπλήρωσης, ή με αλλαγές αντιστάσεων, ενώ η πιθανότητα διαρροής είναι εξαιρετικά περιορισμένη. Τα κλειστά συστήματα λειτουργούν με προγεμισμένες, κλειστές κάψουλες, τις οποίες το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τις τοποθετείτε στη συσκευή, και να τις αλλάζετε όταν τελειώσουν. Πιο εύκολα και απλά… δεν γίνεται!

Το Vuse ePen

Το Vuse ePen επιτυγχάνει πλούσιο ατμό, χωρίς να γίνονται εκπτώσεις στη γεύση, αφού διακρίνεται για την υψηλή του απόδοση, όσο και την απλότητα στη χρήση. Διακρίνεται επίσης για τον εργονομικό και μοντέρνο σχεδιασμό του, ενώ είναι κατασκευασμένο να… ταιριάζει στο χέρι σας!

Η συσκευή (kit) κοστίζει 10 ευρώ, ωστόσο, αυτή την περίοδο η συσκευή βρίσκεται σε προσφορά και μπορείτε να την προμηθευτείτε από την alter ego στην τιμή-έκπληξη των… 1,99 ευρώ! Προλάβετε γιατί αυτή η τιμή… δεν υπάρχει!

Η συσκευή παρέχεται σε δύο επιλογές χρωμάτων: Μαύρο και Mπλε. Η διάρκεια ζωής της συσκευής ξεπερνάει τον έναν χρόνο, οπότε από αυτό το διάστημα και μετά, θα πρέπει εφόσον επιλέξετε την κρατήσετε, να τη φορτίζετε πιο συχνά.

Πώς λειτουργεί

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να πατήσετε τρεις φορές το μοναδικό κουμπί που έχει για να λειτουργήσει η συσκευή, ενώ το ίδιο κουμπί πρέπει να το έχετε πατημένο σε κάθε εισπνοή. Ο λόγος αυτής της λειτουργίας είναι για να διασφαλιστεί ότι η συσκευή δεν θα ενεργοποιείται παρά τη θέλησή σας, δηλαδή αν το έχετε στην τσέπη σας.

Η ένδειξη του επιπέδου της μπαταρίας φαίνεται σε μια μικρή οθόνη έτσι ώστε να ξέρετε ανά πάσα στιγμή πότε να το φορτίσετε – μια διαδικασία που δεν διαρκεί περισσότερο από 60 λεπτά, ώστε να επαναφέρετε τη μπαταρία στο 80% και 90 λεπτά για μια πλήρη φόρτιση.

Πώς γίνεται η φόρτιση

Κατά τη φόρτιση με καλώδιο Micro usb, η λυχνία LED στο Vuse ePen θα εμφανίσει την ακόλουθη ενδεικτική λυχνία, ανάλογα με την τρέχουσα στάθμη φόρτισης της μπαταρίας.

Κόκκινη ένδειξη που αναβοσβήνει: Η μπαταρία σας είναι λιγότερο από 10% φορτισμένη ή άδεια.

Σταθερή κόκκινη ένδειξη: Το επίπεδο της μπαταρίας είναι χαμηλό - έως και τα 3/4 της μπαταρίας είναι ακόμα χωρίς φόρτιση. Σας συμβουλεύουμε να συνεχίζετε να φορτίζετε.

Σταθερή πράσινη ένδειξη: Η μπαταρία είναι σχεδόν πλήρως φορτισμένη, μένει μόνο λίγος χρόνος να περιμένετε, ή μπορείτε να αποσυνδέσετε το καλώδιο USB, και να απολαύσετε.

Πλήρως φορτισμένη: Όταν έχει φτάσει σε πλήρη φόρτιση, θα σβήσει. Μπορείτε να αποσυνδέσετε το καλώδιο USB, να το ενεργοποιήσετε με τρία γρήγορα κλικ του κουμπιού και να απολαύσετε τη χρήση του.

Τα pods του Vuse ePen

Κάθε πακέτο ePen Pod κοστίζει 5,50 ευρώ, δηλαδή είναι λίγο φθηνότερο από το αντίστοιχο του ePod 2.

Οι επιλογές στα υγρά των pods, που αποτελούν τις ειδικά σχεδιασμένες αεροστεγείς κάψουλες της συσκευής, υπόσχονται να καλύψουν όλα τα γούστα και τις ανάγκες, ενώ ξεχνάτε το γέμισμα, τις διαρροές, τα πανάκια και τα… άδεια μπουκαλάκια: Απλά το προσαρμόζετε στη συσκευή σας και όταν τελειώσει, το αντικαθιστάτε με το επόμενο.

Το κάθε pod του ePen περιέχει 2.0ml υγρού και διατίθεται σε 3 διαφορετικά επίπεδα νικοτίνης, 6mg/ml, 12mg/ml και 18mg/ml, ώστε να προσαρμόσεις τη νέα σου συνήθεια στις ανάγκες σου. Συνήθως, όσοι έκοψαν πρόσφατα το κάπνισμα επιλέγουν το υψηλότερο επίπεδο νικοτίνης και σταδιακά το περιορίζουν.

Οι γεύσεις που διατίθενται είναι 7 για κάθε επίπεδο νικοτίνης και καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις.

  • 2 γεύσεις Tobacco (Nutty & Blended)
  • Mint
  • Vanilla
  • 3 φρούτα Strawberry, Wild Berries, & Mango

Κάθε πακέτο Vuse pod pack που αγοράζετε περιέχει δύο pods της ίδιας γεύσης και ποσότητας νικοτίνης.

Το Vuse ePod 2

Η άλλη συσκευή Vuse είναι το ePod2 και εκτός από τη μοντέρνα κομψή σχεδίασή του, είναι από τις πιο ανθεκτικές συσκευές του εμπορίου: Αντέχει ακόμα και στο νερό, αφού είναι κατασκευασμένο από αδιάβροχα υλικά. Λειτουργεί απλά, μόνο με την εισπνοή και δεν χρειάζεται να πατάτε κουμπί για τη χρήση του.

Το kit του νέου ePod 2 διατίθεται στα 12 ευρώ και περιλαμβάνει ένα Micro usb για τη φόρτισή του, καθώς και τις οδηγίες χρήσης.

Το φωτάκι Led της συσκευής ενεργοποιείται όταν εισπνέετε και αναβοσβήνει 10 φορές όταν τελειώνει η μπαταρία, η οποία διαρκεί περίπου και όσο ένα Pod (πάνω από 250 εισπνοές). Όσο φορτίζει η συσκευή το φωτάκι είναι αναμμένο και όταν σβήσει, τότε η μπαταρία επανήλθε στο 100%. Για μια πλήρη φόρτιση χρειάζονται περίπου 60 λεπτά (σε 35 λεπτά φτάνει στο 80%). Αν το φωτάκι αναβοσβήσει τρεις φορές, αυτό σημαίνει ότι εισπνεύσατε για περισσότερα από 5 δευτερόλεπτα και η συσκευή θα απενεργοποιηθεί.

Το Vuse ePod 2 McLaren Racing limited edition

Υπάρχει ακόμα μια ειδική επιλογή… πειρασμός, αν αποφασίσετε ότι το ePod2 είναι η συσκευή που σας ταιριάζει. Ο λόγος, για το Vuse ePod 2 McLaren Racing limited edition το οποίο επίσης διαθέτει premium ποιότητα από αδιάβροχα υλικά αλλά και ασύλληπτη εμφάνιση! Πρόκειται για τον απόλυτο συνδυασμό ισχύος και σχεδίασης, σε μια συσκευή με μοναδική αισθητική, εμπνευσμένη από τα αγωνιστικά χρώματα της McLaren, με τις ίδιες υψηλές επιδόσεις της… Formula 1!

Επιπλέον, με το Vuse ePod 2 McLaren Racing limited edition θα απολαύσετε μέγιστη εργονομία, καθώς μπορείτε να το μεταφέρετε κυριολεκτικά στην τσέπη σας, όσο μικρή και να είναι!

Το kit της ειδικής αυτής έκδοσης διατίθεται σε τιμή ελάχιστα πιο υψηλή από το κλασικό ePod2, δηλαδή στα 15 ευρώ.

Τα pods του Vuse ePod 2

Τα Pod packs του Vuse ePod2 κοστίζουν 6 ευρώ το κάθε ένα, ενώ περιέχουν δύο pods της ίδιας γεύσης.

To κάθε pod περιέχει 1.9ml υγρού και διατίθεται σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο νικοτίνης, τα 18mg/ml.

Οι γεύσεις που διατίθενται είναι 5:

Tobacco, Mint, Mango, Strawberry & Vanilla

Πόσο διαρκεί κάθε pod

Το κάθε pod των 2.0 ml αντιστοιχεί σε περισσότερες από 250 εισπνοές, όσες αναλογούν δηλαδή και σε ένα πακέτο 20 τσιγάρων. Άρα το κάθε Vuse Pod pack αντιστοιχεί σε δύο πακέτα τσιγάρων, αναλόγως και με τη χρήση που κάνει ο κάθε ατμιστής.

Τα συστατικά των υγρών Vuse

Τα υγρά αναπλήρωσης Vuse παράγονται σχεδόν όλα από 5 βασικά συστατικά: φυτική γλυκερίνη (VG), προπυλενογλυκόλη (PG), αρώματα, νικοτίνη και νερό, ενώ περιέχονται και τα αρώματα της κάθε γεύσης.

Τα άλατα νικοτίνης

Ακόμη μια καινοτομία που αξιοποιείται στα pods του Vuse είναι τα άλατα νικοτίνης! Η νικοτίνη που περιέχουν τα pods είναι διαφορετική από αυτή των υπόλοιπων γνωστών υγρών αναπλήρωσης κι αυτό διότι γίνεται πρόσμιξη με τα λεγόμενα άλατα νικοτίνης.

Τι είναι τα άλατα; Η νικοτίνη εμφανίζεται σε διάφορες ποικιλίες φυτών και κυρίως στο φυτό του καπνού. Στα φύλλα του φυτού η νικοτίνη υπάρχει σε μορφή άλατος. Από εκεί, απομονώνονται και έπειτα από ειδική επεξεργασία και την προσθήκη ενός ειδικού συστατικού, προστίθενται στα υγρά αναπλήρωσης του Vuse επαναφέροντας την νικοτίνη στην αρχική της μορφή όπως τη βρίσκουμε στα φύλλα καπνού.

Η διαφορά που θα παρατηρήσει ο χρήστης είναι η πολύ πιο έντονη γεύση, γεγονός που καθιστά τη συγκεκριμένη ατμιστική εμπειρία πολύ πιο πλούσια και ολοκληρωμένη. Ορισμένοι ατμιστές δε, αναφέρουν ότι με την καινοτομία αυτή, προσομοιάζεται πάρα πολύ η εμπειρία του καπνίσματος συμβατικού τσιγάρου.

Σημειώνεται ότι η νικοτίνη αποτελεί εξαιρετικά εθιστική ουσία και για αυτό το προϊόν απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες. Για τη διάθεσή τους στην αγορά, δε, ακολουθούνται όλες οι διατάξεις της εθνικής νομοθεσίας.

Αναγνωρίστε τα Vuse pods από τα καλαίσθητα οριγκάμι

Όλα τα Vuse Pods παρασκευάζονται από την British American Tobacco. Τα υγρά παρασκευάζονται στις ΗΠΑ, με την τήρηση όλων των προδιαγραφών ασφαλείας, ενώ υπόκεινται συνεχώς σε αυστηρούς ελέγχους. Οι κάψουλες, χωρίς το υγρό, κατασκευάζονται στην Κίνα.

Όλες οι αρωματικές ουσίες έχουν αξιολογηθεί ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο μπορεί να προκαλέσουν αλλεργική αντίδραση, ωστόσο κάποιοι άνθρωποι μπορεί να είναι πολύ ευαίσθητοι σε ορισμένες ουσίες, ακόμα και σε ελάχιστες ποσότητες. Συνιστάται σε αυτούς τους ανθρώπους να μην χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο προϊόν που περιέχει την ουσία στην οποία ενδέχεται να εμφανίσουν αλλεργία.

Τέλος, όπως θα παρατηρήσετε με την πρώτη ματιά, κάθε γεύση Vuse έχει τη δική της εικαστική ταυτότητα, ενώ ειδικά για τη σειρά υγρών με νικοτίνη, επιλέχθηκαν πολυδιάστατα και καλαίσθητα οριγκάμι.

Πως και γιατί αναδείχθηκε προϊόν της χρονιάς το Vuse ePen 3

Το Vuse ePen 3 αναδείχθηκε «Προϊόν της Χρονιάς 2021» στην κατηγορία ατμίσματος, στην ανεξάρτητη έρευνα που διεξήγαγε η IRI σε 3.200 καταναλωτές στην Ελλάδα, στον μεγαλύτερο και σημαντικότερο θεσμό βράβευσης διεθνώς, σχετικά με την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων.

Ένα βραβείο αποτέλεσμα της επιστημονικής έρευνας

Η σπουδαία αυτή διάκριση αποτελεί δικαίωση για τους περισσότερους από 1.500 επιστήμονες και ειδικούς που εργάζονται στα κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης της British American Tobacco, με στόχο να εξασφαλίσουν ότι οι ενήλικες καπνιστές έχουν στη διάθεσή τους μια ευρεία γκάμα καινοτόμων προϊόντων.

Το επιστημονικό τους έργο όμως δεν σταματά στη δημιουργία του προϊόντος. Οι ειδικοί με συνεχείς ελέγχους, που ξεπερνούν τις 1.000 ώρες για το κάθε προϊόν, διασφαλίζουν ότι οι ειδικές κάψουλες, που περιλαμβάνουν το υγρό αναπλήρωσης, περιέχουν τα συστατικά που πρέπει ώστε να αποδίδονται και οι απαραίτητες πιστοποιήσεις-εγγύηση για τους καταναλωτές.

Πρόγραμμα bonus της alter ego – Διπλάσιοι πόντοι για τα vuse pod packs

H alter ego προσφέρει στους πελάτες της ένα πολύ γενναιόδωρο πρόγραμμα εκπτώσεων. Για κάθε προϊόν που αγοράζετε, λαμβάνετε bonus πόντους, τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώνετε σε ευρώ, σε επόμενες αγορές σας! Το όφελος μπορεί να ξεπεράσει, ετησίως, τα 90 ευρώ!

Ειδικά όμως όταν προμηθεύετε ένα Vuse pod pack από την alter ego, τότε λαμβάνετε διπλάσιους bonus πόντους σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη αγορά! Έτσι, μπορείτε πολύ σύντομα να εξαργυρώνετε τους πόντους σας σε μεγάλες εκπτώσεις για κάθε νέα σας αγορά!