Κριτικές για το Vuse ePen 3 - Γιατί είναι η Νο.1 συσκευή;

Κριτικές για το Vuse ePen 3 - Γιατί είναι η Νο.1 συσκευή;

Εάν έχετε ήδη προβεί στην αγορά Vuse ePen 3 ή σκέφτεστε να το αποκτήσετε, τότε πρέπει να ξέρετε ότι χιλιάδες καταναλωτές σας κάνουν...«like» στην επιλογή σας! Κι αυτό διότι, το «μολύβι» της Vuse αναδείχτηκε στη χώρα μας ως το «Προϊόν της Χρονιάς 2021»!

Χιλιάδες ήταν οι χρήστες που εκτίμησαν την ανώτερη ποιότητα αυτού του ηλεκτρονικού τσιγάρου, τον μοντέρνο αλλά και τόσο εργονομικό για το χέρι σας σχεδιασμό του, την απλότητα στη χρήση του και, κυρίως την πλούσια και ολοκληρωμένη ατμιστική εμπειρία που προσφέρει σε νέους αλλά και έμπειρους ατμιστές.

Το Vuse ePen 3 αναδείχθηκε «Προϊόν της Χρονιάς 2021» στην κατηγορία ατμίσματος, στην ανεξάρτητη έρευνα που διεξήγαγε η IRI σε 3.200 καταναλωτές στην Ελλάδα, στον μεγαλύτερο και σημαντικότερο θεσμό βράβευσης διεθνώς, σχετικά με την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων.

Ένα βραβείο αποτέλεσμα της επιστημονικής έρευνας

Η σπουδαία αυτή διάκριση αποτελεί δικαίωση για τους περισσότερους από 1.500 επιστήμονες και ειδικούς που εργάζονται στα κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης της British American Tobacco, με στόχο να εξασφαλίσουν ότι οι ενήλικες καπνιστές έχουν στη διάθεσή τους μια ευρεία γκάμα καινοτόμων προϊόντων. Το επιστημονικό τους έργο όμως δεν σταματά στη δημιουργία του προϊόντος.

Οι ειδικοί με συνεχείς ελέγχους, που ξεπερνούν τις 1.000 ώρες για το κάθε προϊόν, διασφαλίζουν ότι οι ειδικές κάψουλες, που περιλαμβάνουν το υγρό αναπλήρωσης, περιέχουν τα συστατικά που πρέπει ώστε να αποδίδονται και οι απαραίτητες πιστοποιήσεις-εγγύηση για τους καταναλωτές.

Vuse, η κορυφαία μάρκα ατμίσματος

Το Vuse κατέκτησε το ελληνικό κοινό και την εκτίμησή του, ενώ αποτελεί και την κορυφαία μάρκα προϊόντων ατμίσματος της British American Tobacco, με πάνω από 4,5 εκατομμύρια καταναλωτές παγκοσμίως.

Η βράβευση αυτή στην Ελλάδα δεν είναι η πρώτη για την British American Tobacco, αλλά έρχεται να προστεθεί σε αντίστοιχες διακρίσεις που έχει κατακτήσει, μιας και η εταιρεία επενδύει σημαντικά στην έρευνα και ανάπτυξη των εναλλακτικών, στο κάπνισμα, προϊόντων.

Τι δήλωσε ο Πρόεδρος της BAT

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της British American Tobacco Hellas, Vitalii Kochenko, είπε: «Η ΒΑΤ συνεχίζει να πρωτοπορεί στις Νέες Κατηγορίες προϊόντων. Το ePen ήταν το πρώτο προϊόν ατμίσματος κλειστού τύπου που κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά και με τη διάκριση αυτή βραβεύεται στην Ελλάδα στην κατηγορία του ως «Προϊόν της Χρονιάς». Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους ενήλικες καταναλωτές παραδοσιακά προϊόντα και προϊόντα δυνητικά μειωμένου κινδύνου υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών, και η προσπάθειά μας αναγνωρίζεται από τους ίδιους τους καταναλωτές που ξεχώρισαν και βράβευσαν τη συσκευή Vuse ePen 3».

Η συσκευή ePen 3

Το Vuse ePen επιτυγχάνει πλούσιο ατμό, χωρίς να γίνονται εκπτώσεις στη γεύση, αφού διακρίνεται για την υψηλή του απόδοση, όσο και την απλότητα στη χρήση. Διακρίνεται επίσης για τον εργονομικό και μοντέρνο σχεδιασμό του, ενώ είναι κατασκευασμένο να… ταιριάζει στο χέρι σας! Κι αυτό διότι διαθέτει μεταλλικό φινίρισμα με soft touch, που σας προσφέρει σταθερό και απαλό κράτημα της συσκευής και επιπλέον έχει μικρό βάρος και μέγεθος, ώστε να μπορείτε να το μεταφέρετε παντού μαζί σας εύκολα.

Ένα από τα χαρακτηριστικά της συσκευής που εκτιμούν οι χρήστες είναι ο κλειστός της τύπος. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπλέκετε με το γέμισμά τους με υγρά αναπλήρωσης, ή με αλλαγές αντιστάσεων, ενώ δεν υπάρχει και πιθανότητα διαρροής. Τα κλειστά συστήματα λειτουργούν με προγεμισμένες, κλειστές κάψουλες, τις οποίες το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τις τοποθετείτε στη συσκευή, και να τις αλλάζετε όταν τελειώσουν. Πιο εύκολα και απλά...δεν γίνεται!

Η συσκευή κοστίζει 10 ευρώ αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε προσφορά και πωλείται μόλις 1,99 ευρώ! Σημειώστε ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να αγοράσετε αναλώσιμα, παρά τις προγεμισμένες κάψουλες (pods). Κάθε πακέτο ePen Pod κοστίζει 5,50€

Πώς λειτουργεί

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να πατήσετε τρεις φορές το μοναδικό κουμπί που έχει για να λειτουργήσει η συσκευή, ενώ το ίδιο κουμπί πρέπει να το έχετε πατημένο σε κάθε εισπνοή. Ο λόγος αυτής της λειτουργίας είναι για να διασφαλιστεί ότι η συσκευή δεν θα ενεργοποιείται παρά τη θέλησή σας, δηλαδή αν το έχετε στην τσέπη σας.

Η ένδειξη του επιπέδου της μπαταρίας φαίνεται σε μια μικρή οθόνη έτσι ώστε να ξέρετε ανά πάσα στιγμή πότε να το φορτίσετε – μια διαδικασία που δεν διαρκεί περισσότερο από 60 λεπτά, ώστε να επαναφέρετε τη μπαταρία στο 80% και 90 λεπτά για μια πλήρη φόρτιση. Φορτίζει δε πανεύκολα με τη χρήση Micro usb.

Τα pods του Vuse ePen

Οι επιλογές στα υγρά των pods, που αποτελούν τις ειδικά σχεδιασμένες αεροστεγείς κάψουλες της συσκευής, υπόσχονται να καλύψουν όλα τα γούστα και τις ανάγκες, ενώ ξεχνάτε το γέμισμα, τις διαρροές, τα πανάκια και τα… άδεια μπουκαλάκια: Απλά το προσαρμόζετε στη συσκευή σας και όταν τελειώσει, το αντικαθιστάτε με το επόμενο.

Το κάθε pod του ePen περιέχει 2.0ml υγρού και διατίθεται σε 3 διαφορετικά επίπεδα νικοτίνης, 6mg/ml, 12mg/ml και 18mg/ml, ώστε να προσαρμόσεις τη νέα σου συνήθεια στις ανάγκες σου. Συνήθως, όσοι έκοψαν πρόσφατα το κάπνισμα επιλέγουν το υψηλότερο επίπεδο νικοτίνης και σταδιακά το περιορίζουν.

Οι γεύσεις που διατίθενται είναι 7 για κάθε επίπεδο νικοτίνης και καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις.

  • 2 γεύσεις Tobacco (Nutty & Blended)
  • Mint
  • Vanilla
  • 3 φρούτα Strawberry, Wild Berries, & Mango

Κάθε πακέτο Vuse pod pack που αγοράζετε περιέχει δύο pods της ίδιας γεύσης και ποσότητας νικοτίνης.

Τα άλατα νικοτίνης

Ακόμη μια καινοτομία που αξιοποιείται στα pods του Vuse είναι τα άλατα νικοτίνης! Η νικοτίνη που περιέχουν τα pods είναι διαφορετική από αυτή των υπόλοιπων γνωστών υγρών αναπλήρωσης κι αυτό διότι γίνεται πρόσμιξη με τα λεγόμενα άλατα νικοτίνης.

Τι είναι τα άλατα; Η νικοτίνη εμφανίζεται σε διάφορες ποικιλίες φυτών και κυρίως στο φυτό του καπνού. Στα φύλλα του φυτού η νικοτίνη υπάρχει σε μορφή άλατος. Από εκεί, απομονώνονται και έπειτα από ειδική επεξεργασία και την προσθήκη ενός ειδικού συστατικού, προστίθενται στα υγρά αναπλήρωσης του Vuse επαναφέροντας την νικοτίνη στην αρχική της μορφή όπως τη βρίσκουμε στα φύλλα καπνού.

Η διαφορά που θα παρατηρήσει ο χρήστης είναι η πολύ πιο έντονη γεύση, γεγονός που καθιστά τη συγκεκριμένη ατμιστική εμπειρία πολύ πιο πλούσια και ολοκληρωμένη. Ορισμένοι ατμιστές δε αναφέρουν ότι με την καινοτομία αυτή, προσομοιάζεται πάρα πολύ η εμπειρία του καπνίσματος συμβατικού τσιγάρου.

Σημειώνεται ότι η νικοτίνη αποτελεί εξαιρετικά εθιστική ουσία και για αυτό το προϊόν απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες. Για τη διάθεσή τους στην αγορά, δε, ακολουθούνται όλες οι διατάξεις της εθνικής νομοθεσίας.