Οι πιο Συχνές Ερωτήσεις για το Ploom X Advanced

Οι πιο Συχνές Ερωτήσεις για το Ploom X Advanced

Το Ploom X Advanced, η πιο καινοτόμα και εξελιγμένη συσκευή θερμαινόμενου τσιγάρου, είναι σχεδιασμένη ώστε να προσφέρει την απόλυτη ευχρηστία και απλότητα για τους χρήστες του. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειαστείτε ούτε… manual ούτε ειδικές οδηγίες για να απολαύσετε τα καλύτερα χαρμάνια καπνού για τη συσκευή σας – ωστόσο, κάποιες απορίες μπορεί να δημιουργηθούν.

Ακολουθούν οι απαντήσεις σε μια σειρά χρήσιμων ερωτημάτων.

Πώς μπορώ να ρυθμίσω το αυτόματο κλείδωμα στο Ploom X Advanced;

Το Ploom X Advanced κλειδώνει με έναν κωδικό πρόσβασης, ο οποίος δημιουργείται από συνδυασμό πατήματος κουμπιών και τις κινήσεις του συρόμενου καπακιού.

Πώς γίνεται αυτό; Αρχικά, σύνδεσε το Ploom X Advanced στην πρίζα και άνοιξε και κλείσε το συρόμενο καπάκι. Στη συνέχεια, πάτα το κουμπί 2 φορές και έπειτα πίεσέ το παρατεταμένα μέχρι να αρχίσει να δονείται η συσκευή. Το φως θα αναβοσβήνει για περίπου 20 δευτερόλεπτα. Ενώ αναβοσβήνει, δημιούργησε μια σύντομη ακολουθία πιέσεων κουμπιών και/ή κινήσεων του συρόμενου καπακιού. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το λιγότερο 3 και το περισσότερο 10 κινήσεις. Αυτός θα είναι ο κωδικός πρόσβασής σου. Τέλος, άνοιξε το συρόμενο καπάκι και κλείσε το ξανά. Ο κωδικός πρόσβασής σου έχει ρυθμιστεί.

Θέλεις να αφαιρέσεις τον κωδικό πρόσβασης και να ακυρώσεις το ξεκλείδωμα; Η διαδικασία είναι και πάλι απλή. Σύνδεσε το Ploom X Advanced στην πρίζα, άνοιξε και κλείσε το συρόμενο καπάκι του και, στη συνέχεια, πάτα το κουμπί 2 φορές και έπειτα κράτα το πατημένο μέχρι να αρχίσει να δονείται η συσκευή. Το φως θα αναβοσβήσει για 20 δευτερόλεπτα - μην το αγγίζεις ενώ το φως αναβοσβήνει. Μετά από 20 δευτερόλεπτα, η συσκευή θα δονείται και το φως θα αναβοσβήσει δύο φορές. Όλα έτοιμα! Το χειροκίνητο κλείδωμα έχει αφαιρεθεί.

Τι θα συμβεί εάν αφαιρέσω το κάλυμμα πρόσοψης κατά τη χρήση του Ploom X Advanced;

Η συσκευή θα σταματήσει να λειτουργεί αυτόματα. Μόλις τοποθετήσεις το κάλυμμα πρόσοψης, θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά.

Εάν θέλεις να το ξαναχρησιμοποιήσεις, απλώς βάλε το κάλυμμα πρόσοψης και θα μπορείς να ξεκινήσεις μια νέα συνεδρία.

Που είναι το κουμπί ενεργοποίησης στο Ploom X Advanced;

Ποιο… κουμπί; Με την τεχνολογία Intuitouch αρκεί απλά να αγγίξετε τη συσκευή σας, αφού έχετε βάλει τη ράβδου καπνού στη θαλάμη, ώστε να ενεργοποιηθεί! Έπειτα από 25 δευτερόλεπτα -τόσο χρειάζεται για να θερμανθεί η ράβδος καπνού- η συσκευή είναι έτοιμη για χρήση!

Πώς μπορώ να σταματήσω τη χρήση του Ploom στη μέση της διαδικασίας καπνίσματος;

Ένας τρόπος είναι να αφαιρέσετε το κάλυμμα πρόσοψης, οπότε η συσκευή θα σταματήσει να λειτουργεί αυτόματα. Μόλις την τοποθετήσετε ξανά, θα αρχίσει να λειτουργεί πάλι.

Πώς λειτουργεί ο μπροστινός πίνακας του Ploom X Advanced;

Δεν θα βρείτε κουμπί στο κάλυμμα διότι πολύ απλά, λειτουργεί με το άγγιγμά σας!

Πόσο καιρό θα αντέξει το Ploom X Advanced μου;

Κατασκευασμένη από τα καλύτερα και πιο ποιοτικά υλικά, με τεχνολογία αιχμής, η συσκευή σας, εφόσον τη συντηρείτε σωστά, θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά για πολλές χρήσεις και φορτίσεις. Σε κάθε περίπτωση, με την αγορά του Ploom X Advanced ισχύει εγγύηση ενός χρόνου, αντικατάστασης σε περίπτωση βλάβης ή εσφαλμένης λειτουργίας.

Πως μπορώ να καθαρίσω το εξωτερικό της συσκευής Ploom X;

Εφόσον η συσκευή σας λερωθεί εξωτερικά, μπορείτε να την καθαρίσετε με ένα απλό πανάκι. Αποφύγετε υγρά και οποιοδήποτε άλλο υλικό θα μπορούσε να εισέλθει στο εσωτερικό της συσκευής.

Πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να φορτίσει πλήρως το Ploom X Advanced;

Η πλήρης φόρτιση του Ploom X Advanced ολοκληρώνεται σε λιγότερο από δύο ώρες, και κυμαίνεται από τα 90 έως τα 100 λεπτά.

Μπορώ να χρησιμοποιώ τη συσκευή Ploom ενώ φορτίζεται;

Φυσικά, αρκεί να είστε δίπλα στην πρίζα και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε κανονικά, ενώ φορτίζει με το καλώδιο.