Τι περιέχει μια συσκευασία Glo

Τι περιέχει μια συσκευασία Glo

Μόλις παραλάβετε τη συσκευή Glo, κάνοντας ένα σημαντικό δώρο στον εαυτό σας: Αφήνετε πίσω σας το κάπνισμα, με τη μετάβαση σε ένα προηγμένο σύστημα θέρμανσης του καπνού, λιγότερο βλαπτικού για την υγεία σας όπως δείχνουν πολλές επιστημονικές μελέτες!

Πάμε να δούμε τι περιλαμβάνει το kit που παραλάβατε, αλλά και πώς θα χρησιμοποιήσετε σωστά, προς όφελος της απόλαυσης και της υγείας σας, τη νέα σας συσκευή θέρμανσης καπνού Glo που αποκτήσατε.

Στο κιτ περιλαμβάνονται τέσσερα πράγματα: Μια συσκευή glo, ένα βουρτσάκι καθαρισμού, ένα καλώδιο USB για τη φόρτισή του και το εγχειρίδιο χρήσης. Αξεσουάρ για τη συσκευή σας μπορείτε να αγοράσετε από το δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Αν προμηθευτήκατε το glo hyper+ UNIQ, τότε στη συσκευασία θα βρείτε και δύο κομψά panel, που εξασφαλίζουν μοναδική εμφάνιση για το προϊόν σας, ενώ μπορούν να αλλάξουν, ώστε να δημιουργήσετε μοναδικούς συνδυασμούς με διαφορετικά χρώματα και υλικά.

Η ποιότητα κατασκευής του glo

Καταρχάς πρέπει να γνωρίζετε ότι το σύστημα θέρμανσης καπνού glo και όλα τα εξαρτήματα που περιλαμβάνονται στο kit, είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα με υλικά και μέρη υψηλής ποιότητας, ορισμένα εκ των οποίων μπορούν να ανακυκλωθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν. Συγκεκριμένα, το εξωτερικό περίβλημα του glo είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, ενώ το κλείστρο στο επάνω μέρος και η πόρτα καθαρισμού στο κάτω μέρος είναι φτιαγμένα από πλαστικό υψηλής ποιότητας.

Το Glo σχεδιάζεται στο Λονδίνο, τα βασικά συστατικά του έχουν κατασκευαστεί στην Ιαπωνία (μπαταρία) και τις ΗΠΑ (μόνωση και εξάρτημα θέρμανσης) και  συναρμολογείται στην Κίνα. Δημιουργήθηκε στην Ιαπωνία το 2016 και έφτασε στην ελληνική αγορά το 2018.

Καταχωρίστε τη συσκευή glo για να εξασφαλίσετε την εγγύησή του

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε, είναι να καταχωρίσετε τη συσκευή σας! Γιατί να το κάνετε αυτό; Μα για να ισχύσει η εγγύησή της (12 μήνες) και να λαμβάνετε τεχνική, και εξατομικευμένη υποστήριξη όποτε χρειαστεί! Επίσης, γίνεται άμεση αντικατάσταση συσκευής σε περίπτωση που είναι ελαττωματική ή έχει βλάβη. Με την online καταχώριση της συσκευής λαμβάνετε επίσης πρώτοι όλα τα νέα του glo και, πιστέψτε μας, σας αφορούν, καθώς στο μέλλον θα υπάρξουν νέες γεύσεις και νέες λειτουργίες, για το προϊόν το οποίο θα γίνει το αγαπημένο σας!

Ο κωδικός της συσκευής σας βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευασίας, όπου θα δείτε ένα αυτοκόλλητο που γράφει «my glo™ number». Για να την καταχωρίσετε και να ενεργοποιήσετε την εγγύηση, πηγαίνετε στο www.discoverglo.gr επιλέγοντας Εγγραφή Συσκευής από το κεντρικό μενού.

Αλλιώς, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό κέντρο, ή τα σημεία πώλησης του Glo που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα. Αν δεν καταχωρίσετε τη συσκευή σας, για να ισχύσει η εγγύηση των 12 μηνών, τότε θα πρέπει να κρατήσετε την απόδειξη αγοράς και το “my glo number" από το κουτί της συσκευής.

Τι να κάνετε αν η συσκευή είναι χαλασμένη ή… το μετανιώσετε

Στην πολύ σπάνια περίπτωση που δεν λειτουργήσει η συσκευή σας μόλις την ανοίξετε, αρχικά βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τον φορτιστή που σας είχε δοθεί στο αρχικό glo kit. Εάν μετά από μια πλήρη φόρτιση το glo σας δεν λειτουργεί, επικοινωνήστε δωρεάν με τη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών glo καλώντας τον αριθμό: 800 500 1450 ή επισκεφτείτε ένα από τα σημεία πώλησης glo.

Και μην ξεχνάτε κάτι που… δύσκολα ακούτε για οποιοδήποτε άλλο προϊόν: Εάν, για οποιονδήποτε λόγο, δεν μείνετε ευχαριστημένοι με το προϊόν και «μετανιώσετε» την αγορά του, μέσα σε 14 ημέρες από την αγορά του μπορείτε να το επιστρέψετε και να λάβετε πίσω όλο το ποσό!

Τα βασικά στοιχεία λειτουργίας της συσκευής glo

Τα βασικά στοιχεία για τη λειτουργία και τη συντήρηση της συσκευής σας, που αναγράφονται αναλυτικά στο εγχειρίδιο χρήσης και περιλαμβάνονται στο kit, είναι τα ακόλουθα:

Λειτουργία δόνησης

Η λειτουργία δόνησης είναι ρυθμισμένη για αυτόματη λειτουργία στο σύστημα θέρμανσης καπνού glo. Για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία δόνησης, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο ελέγχου στο σύστημα θέρμανσης καπνού glo για 10 δευτερόλεπτα. Το σύστημα θέρμανσης καπνού glo θα δονηθεί ελαφρά μετά από τρία δευτερόλεπτα. Συνεχίστε να κρατάτε πατημένο το πλήκτρο ελέγχου. Η λυχνία του συστήματος θέρμανσης καπνού glo θα αναβοσβήσει δύο φορές, απελευθερώστε το πλήκτρο ελέγχου και πατήστε το πάλι αμέσως για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία δόνησης.

Αυτό πρέπει να γίνει εντός 5 δευτερολέπτων από τη στιγμή που θα αναβοσβήσει η λυχνία του συστήματος θέρμανσης καπνού glo. Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία δόνησης, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο ελέγχου στο σύστημα θέρμανσης καπνού glo για 10 δευτερόλεπτα. Μετά από τρία δευτερόλεπτα, το σύστημα θέρμανσης καπνού glo δεν θα δονηθεί. Συνεχίστε να κρατάτε πατημένο το πλήκτρο ελέγχου. Η λυχνία του συστήματος θέρμανσης καπνού glo θα αναβοσβήσει μία φορά, απελευθερώστε το πλήκτρο ελέγχου και πατήστε το πάλι αμέσως για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία δόνησης. Αυτό πρέπει να γίνει εντός 5 δευτερολέπτων από τη στιγμή που θα αναβοσβήσει η λυχνία του συστήματος θέρμανσης καπνού glo.

Οι δύο τρόποι λειτουργίας της συσκευής glo hyper+: Κανονική και boost

Η πιο προηγμένη συσκευή της σειράς glo, η glo hyper+, σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τη θερμοκρασία της συσκευής, στην προτιμώμενη λειτουργία θέρμανσης και εμπειρίας - όλα σε μία συσκευή με ένα μόνο κουμπί.

Το σύστημα θέρμανσης καπνού glo διαθέτει δύο λειτουργίες θέρμανσης: τη λειτουργία «STANDARD» και τη λειτουργία «BOOST». Όταν ξεκινήσετε τη χρήση μπορείτε να επιλέξετε είτε τη λειτουργία STANDARD είτε τη λειτουργία BOOST.

Για να επιλέξετε τη λειτουργία STANDARD: Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο ελέγχου του συστήματος θέρμανσης καπνού glo για 3 δευτερόλεπτα για να ξεκινήσει η διαδικασία θέρμανσης. Το σύστημα θέρμανσης καπνού glo θα δονηθεί ελαφρά μετά από 3 δευτερόλεπτα υποδεικνύοντας ότι η λειτουργία ξεκίνησε και μπορείτε να αφήσετε το πλήκτρο ελέγχου. Η πρώτη λυχνία του πλήκτρου ελέγχου θα αρχίσει να αναβοσβήνει υποδεικνύοντας ότι έχει επιλεγεί η λειτουργία STANDARD. Όσο προχωρά η θέρμανση της συσκευής, οι λυχνίες θα ανάβουν σταθερά η μία μετά την άλλη. Μετά από 20 δευτερόλεπτα, και οι 4 λυχνίες του συστήματος θέρμανσης καπνού glo θα ανάψουν και το σύστημα θέρμανσης καπνού glo θα δονηθεί ελαφρά υποδεικνύοντας ότι είναι έτοιμο για χρήση.

Για να επιλέξετε τη λειτουργία BOOST: Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο ελέγχου του συστήματος θέρμανσης καπνού glo για 5 δευτερόλεπτα για να ξεκινήσει η διαδικασία θέρμανσης. Το σύστημα θέρμανσης καπνού glo θα δονηθεί ελαφρά μία φορά μετά από 3 δευτερόλεπτα και δύο φορές μετά από 5 δευτερόλεπτα υποδεικνύοντας ότι η λειτουργία ξεκίνησε. Μετά τη δεύτερη δόνηση, αφήστε το πλήκτρο ελέγχου. Οι λυχνίες του πλήκτρου ελέγχου θα αρχίσουν να αναβοσβήνουν με κυκλική φορά, υποδεικνύοντας ότι έχει επιλεγεί η λειτουργία BOOST. Μετά από 15 δευτερόλεπτα, και οι 4 λυχνίες του συστήματος θέρμανσης καπνού glo θα ανάψουν και το σύστημα θέρμανσης καπνού glo θα δονηθεί ελαφρά υποδεικνύοντας ότι είναι έτοιμο για χρήση.

Εάν δεν θέλετε να ασχολείστε με επιλογές, αλλά επιθυμείτε μια συγκεκριμένη λειτουργία, με το glo hyper+ και το Demi Slim Format των neo sticks, μπορείτε να έχετε και τα δύο: αυθεντική εμπειρία καπνού αλλά και απόλαυση με τα οφέλη της τεχνολογίας θέρμανσης.

Η συντήρηση και η ασφαλής λειτουργία της συσκευής

Όσον αφορά στη συντήρηση της συσκευής, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την φορτίζετε -όπως κάνετε και με το κινητό σας τηλέφωνο, με καλώδιο usb- και να την καθαρίζετε (απλά, εύκολα, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα) έπειτα από περίπου 20 χρήσεις. Διατίθεται για αυτό ειδικό βουρτσάκι καθαρισμού, που θα κάνει τη ζωή σας πολύ εύκολη.

Η πλήρης φόρτιση της συσκευής γίνεται έπειτα από 3,5 ώρες, ενώ απαιτείται φόρτιση κάθε 20 χρήσεις. Με μία θέρμανση του glo, μπορείτε να καταναλώσετε μέχρι 3 ράβδους καπνού.

Πώς να καθαρίζετε τη συσκευή σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει το σύστημα θέρμανσης καπνού glo να κρυώσει για τουλάχιστον 5 λεπτά πριν από τον καθαρισμό. Ανοίξτε τη θύρα καθαρισμού στην κάτω πλευρά του συστήματος θέρμανσης καπνού glo. Χρησιμοποιήστε ένα χαρτί για να σκουπίσετε τη συσσωρευμένη υγρασία από την κάτω πλευρά της συσκευής και τη θύρα καθαρισμού. Για καλύτερη απόδοση, η υγρασία στη θύρα καθαρισμού στην κάτω πλευρά του συστήματος θέρμανσης καπνού glo πρέπει να αφαιρείται μετά από 5 χρήσεις.

Για να καθαρίσετε το εσωτερικό του θαλάμου θέρμανσης, ανοίξτε το συρόμενο κλείστρο στην πάνω πλευρά και τη θύρα καθαρισμού στην κάτω πλευρά του συστήματος θέρμανσης καπνού glo. Καθαρίστε τον θάλαμο θέρμανσης χρησιμοποιώντας το βουρτσάκι που παρέχεται. Για καλύτερα αποτελέσματα, καθαρίστε και τα δύο άκρα, όπως απαιτείται. Για καλύτερη απόδοση, ο θάλαμος του συστήματος θέρμανσης καπνού glo πρέπει να καθαρίζεται μετά από 20 χρήσεις.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας της συσκευής glo

Η συσκευή glo έχει δοκιμαστεί με επιτυχία για να διασφαλίσει ότι συμμορφώνεται με όλους τους κατάλληλους κανονισμούς ασφαλείας και λειτουργίας ηλεκτρονικών συσκευών στη χώρα μας.

Χαρακτηριστικά, η συσκευή είναι εφοδιασμένη με:

  • Αισθητήρες θερμοκρασίας μπαταρίας, οι οποίοι την απενεργοποιούν αυτόματα εάν ζεσταθεί υπερβολικά.
  • Αισθητήρες που μετρούν τη θερμοκρασία του μεταλλικού σωλήνα, οι οποίοι την κλείνουν εάν γίνει υπερβολικά ζεστή.
  • Λογισμικό για τη μέτρηση της ενέργειας που διαχέεται, η οποία τερματίζει τη συσκευή εάν η ανιχνευθείσα ροή ενέργειας δεν θεωρείται φυσιολογική.

Να θυμάστε, ότι το glo μπορεί να λειτουργήσει σε θερμοκρασίες από -20°C έως 60°C. Η βέλτιστη θερμοκρασία φόρτισης για την μπαταρία του είναι από -10°C έως 45°C.

Για ποιους δεν προορίζεται η συσκευή glo

Τέλος, μην ξεχνάτε ότι το σύστημα θέρμανσης καπνού glo προορίζεται αποκλειστικά για ενήλικες και καταναλωτές προϊόντων που περιέχουν νικοτίνη. Το glo δεν προορίζεται για: άτομα κάτω των 18 ετών, άτομα τα οποία είναι αλλεργικά ή ευαίσθητα στη νικοτίνη, έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες, άτομα τα οποία πρέπει να αποφεύγουν τον καπνό ή τα προϊόντα που περιέχουν νικοτίνη για ιατρικούς λόγους, άτομα με καρδιακές παθήσεις, υπέρταση ή διαβήτη. Πάντα, να κρατάτε τα προϊόντα glo μακριά από παιδιά και κατοικίδια.

Μην ξεχνάτε, στο τέλος της ζωής της συσκευής, να μην την πετάξετε στα απορρίμματα, αλλά να την ανακυκλώσετε!