Θεϊκή απόλαυση… με τα υγρά αναπλήρωσης Odin by Baker White

Θεϊκή απόλαυση… με τα υγρά αναπλήρωσης Odin by Baker White
Είστε έτοιμοι να ξεχάσετε όσα γνωρίζατε για τα υγρά αναπλήρωσης; Τα Odin by Baker White αποτελούν μια κατηγορία από μόνα τους. Μάθετε γιατί!

Σε αυτό το σημείο, οφείλουμε να σας προειδοποιήσουμε ότι μετά τα Odin το άτμισμα δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο!

Εντάξει, αφού επιμένετε… τα υγρά αναπλήρωσης Odin by Baker White είναι τα πρώτα e-liquids στον κόσμο με υψηλή περιεκτικότητα φυτικής γλυκερίνης (VG), τα οποία παράγονται μέσω της διαδικασίας διπλής ωρίμανσης. Ο συνδυασμός αυτής της καινοτόμου μεθόδου και των καλύτερων πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται δημιουργούν ένα γευστικό αποτέλεσμα, τόσο πλούσιο, που ούτε εσείς θα το πιστεύετε!

Γιατί να επιλέξετε τα Odin by Baker White;

Αυτή η σειρά υγρών αναπλήρωσης, υψηλής ποιότητας, απευθύνεται σε πιο έμπειρους ατμιστές που είναι έτοιμοι να φτάσουν το άτμισμά τους σε άλλο επίπεδο. Είναι κατασκευασμένα ειδικά για ατμοποιητές υψηλών αποδόσεων και προδιαγραφών, ενώ λειτουργούν εξίσου καλά σε διάφορες αντιστάσεις και θερμοκρασίες. Επίσης, αυτή η σειρά ενδείκνυται και για ατμιστές που έχουν αλλεργία στην προπυλενογλυκόλη (PG). Σε αυτήν την περίπτωση, πριν τα επιλέξετε θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Εκτός από την ποιότητα των υλικών τους τα Odin φημίζονται και για την πλούσια γεύση τους. Καπνός και φρούτα, λεμόνι με γλυκόριζα και γλυκάνισο, μέντα με σοκολάτα και άλλοι ευφάνταστοι συνδυασμοί έρχονται να μετατρέψουν το άτμισμά σας στην πιο απολαυστική εμπειρία που είχατε ποτέ. Δοκιμάστε τα σε χαμηλή και υψηλή αντίσταση και απολαύστε τα υγρά αναπλήρωσης Odin σε όλα τα επίπεδα!

Δείτε τι είπαν κάποιοι ατμιστές που τα δοκίμασαν: 

«Τα Odin by BW είναι από τα καλύτερα υγρά αναπλήρωσης που έχω χρησιμοποιήσει. Λάτρεψα κάθε γεύση που δοκίμασα. Πρόκειται για πολύ πλούσιες γεύσεις που δεν αφήνουν καμία χημική επίγευση.»
-Roxy Mcelroy

«Χαίρομαι που ανακάλυψα τα Odin by BW. Έχω δοκιμάσει αρκετές μάρκες και γεύσεις αλλά καμία δεν συγκρίνεται με την Odin.»
– Brad Panter

«Αγαπώ αυτό το ποϊόν. Το αγαπημένο μου είναι το Odin 104. Είναι τόσο απαλό και χαλαρωτικό. Ταιριάζει πολύ με τον καφέ.»
-Cindy McNeil

(Πηγή: http://odinbybw.com/)

Αν και εσείς έχετε την περιέργεια να δοκιμάσετε αυτά τα ξεχωριστά υγρά αναπλήρωσης, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το e-shop μας και να ανακαλύψετε τη δική σας γεύση Odin by Baker White.

Καλή σας απόλαυση!