11 tips για να επιλέξετε το καλύτερο ηλεκτρονικό τσιγάρο για εσάς

11 tips για να επιλέξετε το καλύτερο ηλεκτρονικό τσιγάρο για εσάς
Tips και Συμβουλές
Η μετατροπή από καπνιστή σε ατμιστή για πολλούς είναι μια αρκετά πολύπλοκη διαδικασία, λόγω της ευρείας γκάμας προϊόντων που κυκλοφορούν στην αγορά. Αν λοιπόν βρίσκεστε στη φάση που θέλετε να ελαττώσετε το κάπνισμα ή απλά θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, τότε ακολουθήστε αυτά τα 11 tips και μάθετε τι χρειάζεται για να επιλέξετε το καλύτερο ηλεκτρονικό τσιγάρο για εσάς.

Για να πάρετε τη σωστή απόφαση, πρέπει να λάβετε υπόψη σας:

 1. Το διάστημα… κατά το οποίο θα είσαστε ατμιστής.
  Θέλετε μόνο να το δοκιμάσετε; Ψάχνετε να βρείτε έναν εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος; Έχετε πάρει απόφαση να γίνετε ατμιστής και ψάχνετε για μια μόνιμη λύση; Η απάντηση που θα δώσετε στις παραπάνω ερωτήσεις θα σας βοηθήσει να καθορίσετε το ποσό, όπως επίσης και τον τύπο του ecig που χρειάζεστε.

 2. Τα χρήματα… που είσαστε διατεθειμένοι να επενδύσετε για τη νέα σας «συνήθεια».
  Αν θέλετε το ηλεκτρονικό τσιγάρο για να ελαττώσετε τον αριθμό των τσιγάρων που καπνίζετε ημερησίως, τότε ίσως ψάχνετε για ένα απλό e-τσιγάρο αξίας 25€ – 40€. Αν όμως πρόκειται να το εντάξετε στην καθημερινότητά σας, καλό είναι να επενδύσετε σε μοντέλα αξίας 50€ – 100€ και άνω, που είναι πιο ανθεκτικά στο χρόνο και διαθέτουν λειτουργίες που μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα στο δικό σας προσωπικό γούστο.

 3. Τη συχνότητα… με την οποία θέλετε να ατμίζετε.
  Όπως είναι λογικό, οι μπαταρίες των πιο απλών ηλεκτρονικών τσιγάρων έχουν μικρότερη διάρκεια από των άλλων, με αποτέλεσμα να πρέπει να το φορτίζετε συχνότερα. Για αυτό και είναι πολύ σημαντικό να προσδιορίσετε τη συχνότητα με την οποία θα χρησιμοποιείτε το ecig σας. Aν έχετε σκοπό να ατμίζετε περιστασιακά μέσα στην ημέρα, ένα απλό ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ό,τι πρέπει. Αν όμως θέλετε να ατμίζετε συνέχως, τότε καλύτερα να επιλέξετε ένα e-cig του οποίου η μπαταρία θα διαρκεί για περισσότερες χρήσεις και μέρες.

 4. Το είδος… του e-cigarette που χρειάζεστε.
  Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες, αυτά με τους ατμοποιητές μιας χρήσης και τα άλλα με τους «επαναγεμιζόμενους» ατμοποιητές. Τα πρώτα είναι ευκολότερα στη χρήση και μοιάζουν περισσότερο με τα συμβατικά τσιγάρα, αλλά η μπαταρία τους διαρκεί λιγότερο και επίσης η γκάμα γεύσεών τους είναι περιορισμένη. Από την άλλη, τα «επαναγεμιζόμενα» τσιγάρα σας δίνουν μεγαλύτερη ελευθερία στην επιλογή γεύσεων και ποσοστού νικοτίνης, αλλά αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αφιερώνετε λίγο περισσότερο χρόνο στην προετοιμασία τους. Πολλοί ατμιστές χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά τσιγάρα με ατμοποιητές μιας χρήσης όταν βρίσκονται εκτός σπιτιού, ενώ τα άλλα τα χρησιμοποιούν στο σπίτι που έχουν μεγαλύτερη άνεση χρόνου.

 5. Το κατάστημα… από το οποίο θα προμηθευτείτε το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας.
  Πολλές εταιρείες σας δίνουν τη δυνατότητα να τις επισκεφτείτε από κοντά, ώστε να δείτε τα προϊόντα τους και να συμβουλευτείτε τους ειδικούς, ενώ άλλοι σας εξυπηρετούν μέσα από το ηλεκτρονικό τους κατάστημα. Η διαφορά είναι ότι τα e-shops διαθέτουν συνήθως μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων και σαφώς καλύτερες τιμές (με το alter eGo μπορείτε να τα έχετε και τα δύο!).

 6. Το μέρος… στο οποίο θα χρησιμοποιείτε το e-cig σας.
  Αν θέλετε κάτι διακριτικό που δεν θα τραβάει τα βλέμματα για το γραφείο ή το εστιατόριο, μπορείτε να βρείτε απλά ηλεκτρονικά τσιγάρα που είναι σχεδόν ίδια με τα συμβατικά. Αν πάλι καμαρώνετε που γίνατε ατμιστής, τότε υπάρχουν e-τσιγάρα σε διάφορα σχέδια και χρώματα, που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

 7. Την «πολυπλοκότητα»… που θέλετε να έχει το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο.
  Αν δεν είσαστε fan της τεχνολογίας και των smart συσκευών, καλύτερα να επιλέξετε κάτι λιγότερο σύνθετο, όπως ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο με διακόπτη on/off ή ακόμα καλύτερα με αυτόματη εκκίνηση κατά την εισπνοή. Αν πάλι η απόκτηση ενός νέου gadget σας εξιτάρει, τότε οι επιλογές είναι ατελείωτες…

 8. Το ποσοστό… νικοτίνης που θα περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας.
  Σε αντίθεση με τους καπνιστές, οι ατμιστές μπορούν να ρυθμίσουν τα επίπεδα νικοτίνης που εισπνέουν, ακόμα και να την αποκλείσουν τελείως από την καθημερινότητά τους. Επιλέγοντας ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο με «επαναγεμιζόμενο» ατμοποιητή, θα έχετε και εσείς τη δυνατότητα να μειώσετε σταδιακά το ποσοστό νικοτίνης που χρησιμοποιείτε και να επιτύχετε το στόχο σας. Αυτό είναι κάτι που δεν θα μπορέσετε ποτέ να κάνετε με ένα συμβατικό τσιγάρο!

 9. Τη γεύση… που θέλετε να έχει το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας.
  Στην αγορά θα βρείτε μεγάλη γκάμα e-liquids (υγρά αναπλήρωσης) για τους «επαναγεμιζόμενους» και μη ατμοποιητές σας. Αν παρόλα αυτά δεν σας ικανοποιούν, μπορείτε να δημιουργήσετε τους δικούς σας συνδυασμούς και να τους προσθέσετε τους refillable ατμοποιητές σας.

 10. Τους φίλους σας…
  Αν είναι και εκείνοι ατμιστές τότε ίσως σας συμφέρει να επιλέξετε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο με refillable ατμοποιητή, ώστε να μπορείτε να ανταλλάσσετε εντυπώσεις, e-liquids αναπλήρωσης και να δημιουργείτε νέες γεύσεις.

 11. Αν είσαστε έτοιμοι…
  Τώρα που μάθατε πώς μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο ηλεκτρονικό τσιγάρο για εσάς, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να το αποκτήσετε!

Βρείτε ό,τι ακριβώς ψάχνετε από ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μέσα από την ευρεία γκάμα προϊόντων για ατμιστές, που σας προσφέρει η alter eGo.