Είστε ατμιστής ηλεκτρονικού τσιγάρου; 10 φράσεις που σας εκφράζουν!

Είστε ατμιστής ηλεκτρονικού τσιγάρου; 10 φράσεις που σας εκφράζουν!
Tips και Συμβουλές
Οφείλετε να παραδεχτείτε ότι από την ημέρα που ξεκινήσατε το άτμισμα με ηλεκτρονικό τσιγάρο η ζωή σας άλλαξε! Και μαζί της αλλάξατε και εσείς. Αν είστε ατμιστής/τρια ή ξέρετε κάποιον που είναι τότε ξέρετε πολύ καλά για ποιο πράγμα θα μιλήσουμε παρακάτω.

Η κοινότητα των ατμιστών ολοένα και αυξάνεται και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού όλο και περισσότεροι καπνιστές βλέπουν το ηλεκτρονικό τσιγάρο σαν τη μόνη σανίδα σωτηρίας. Είναι λογικό λοιπόν αυτή η μερίδα ανθρώπων να έχει υιοθετήσει και κάποιες κοινές συμπεριφορές, αλλά και «συνήθειες» που σχετίζονται με αυτήν τη νέα ασχολία.

Εμείς καταγράψαμε με χιουμοριστικό τρόπο τα 10 πράγματα που περιγράφουν έναν ατμιστή και τη νέα καθημερινότητά του και σας τα παρουσιάζουμε:

  1. Δεν μυρίζω άρα μπορώ να υπάρχω χωρίς τσίχλες, αποσμητικά χώρου κλπ.

  2. Χωρίς κινητό μπορώ χωρίς ηλεκτρονικό τσιγάρο όχι. Γι’ αυτό αν μπορώ να φορτίσω μόνο ένα από τα δύο, θα επιλέξω το ηλεκτρονικό τσιγάρο μου!


  3. Δεν έχω χειρότερο από καμμένη αντίσταση.


  4. Τι εννοείς όταν λες ότι η τηλεόραση δεν ανάβει με 5 clicks;;


  5. Η φράση «Άστα μιλάμε έκανα upgrade στο alter eGo eVic VTC mini και σετάρισα Triton 2 με επισκευάσιμη κεφαλή Melo 2 με Ohmική αντίσταση 1» μου είναι απολύτως κατανοητή.


  6. Έμαθα περισσότερα πράγματα για τον ηλεκτρισμό από το ηλεκτρονικό τσιγάρο παρά από το σχολείο.


  7. Η φράση «Απαγορεύεται το κάπνισμα» δεν με αγγίζει, καθώς το άτμισμα επιτρέπεται.


  8. Παλιά δεν πήγαινα πουθενά χωρίς το πορτοφόλι μου. Τώρα δεν πάω πουθενά χωρίς υγρό αναπλήρωσης!


  9. Κάθε μέρα χωρίς τσιγάρο είναι μια καλύτερη μέρα!


  10. Με το ηλεκτρονικό τσιγάρο έχω κερδίσει τόσα πράγματα: καλύτερη καθημερινότητα, καλύτερα οικονομικά και τη χαρά του να με ρωτούν όλοι «Τι κάνεις (εκεί);»

Εάν έστω και μία από τις παραπάνω φράσεις σας εκφράζουν τότε ξέρετε ότι είστε ατμιστής/τρια και έχετε πάρει αυτόν το ρόλο στα σοβαρά. Συγχαρητήρια!