Ατμοποιητές clearomizer: 8 συχνά λάθη και πώς να τα διορθώσετε

Ατμοποιητές clearomizer: 8 συχνά λάθη και πώς να τα διορθώσετε
Tips και Συμβουλές
Η επιτυχία του ηλεκτρονικού τσιγάρου, ως η πιο αποτελεσματική εναλλακτική στο κάπνισμα, βασίζεται κυρίως στη γευστική απόλαυση που μπορεί να προσφέρει στον ατμιστη, καλύπτοντας την ανάγκη του για κάπνισμα. Οι ατμοποιητές clearomizer αποτελούν τον πυρήνα των ηλεκτρονικών τσιγάρων για αυτό και είναι απαραίτητη η ορθή χρήση τους. Έχει παρατηρηθεί ότι στο ξεκίνημά τους οι ατμιστές δυσκολεύονται να απολαύσουν το ηλεκτρονικό τσιγάρο τους γιατί ίσως δεν γνωρίζουν πώς να το χρησιμοποιήσουν σωστά, με αποτέλεσμα να παρατήσουν την προσπάθειά τους, πριν καν ξεκινήσουν.


Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία ατμιστών, τότε ο παρακάτω οδηγός με τα 8 πιο συχνά λάθη που αφορούν τους ατμοποιητές clearomizer και με συμβουλές να τα διορθώσετε, θα σας λύσει τα χέρια!

Τι ΔΕΝ πρέπει να κάνετε σε ατμοποιητές clearomizer:
1.       Να προσθέσετε υγρό αναπλήρωσης στον κεντρικό σωλήνα του ατμοποιητή.

Οι ατμοποιητές clearomizer, συνήθως, αποτελούνται από ένα επιστόμιο, το περίβλημα του ατμοποιητή, μια κεφαλή-αντίσταση και την βάση του ατμοποιητή. Επίσης, ο ατμοποιητής διατρέχεται από έναν κεντρικό σωλήνα που αποτελεί τη δίοδο του ατμού. Αν προστεθεί υγρό αναπλήρωσης στον κεντρικό σωλήνα (είτε σκόπιμα είτε από λάθος), αυτό θα εμποδίσει την δίοδο του ατμού και έτσι το άτμισμα δεν θα είναι ικανοποιητικό. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο συμβεί, απλώς ξεβιδώστε τον ατμοποιητή από την μπαταρία και φυσήξτε το υγρό σε μια πετσέτα. Εναλλακτικά, τοποθετήστε τον ατμοποιητή ανάποδα και περιμένετε υπομονετικά να αδειάσει από το επιπλέον υγρό.

2.       Να χρησιμοποιήσετε τον ατμοποιητή σας άμεσα.

Ακόμα και ο πιο ανυπόμονος ατμιστής θα πρέπει να γνωρίζει ότι, για την καλύτερη απόλαυση του ηλεκτρονικού τσιγάρου του αλλά και του υγρού αναπλήρωσης που έχει επιλέξει, θα πρέπει την πρώτη φορά να περιμένει 3-5 λεπτά. Το ίδιο ισχύει και για κάθε φορά που αντικαθιστάτε την αντίστασή σας με καινούρια, καθώς αυτός ο χρόνος επιτρέπει στο υγρό να εισχωρήσει στον ατμοποιητή και να τον προετοιμάσει έτσι ώστε να λειτουργήσει σωστά. Σε κάθε περίπτωση, ο ατμοποιητής θα πρέπει να είναι γεμάτος.

3.       Να αφήνετε τον ατμοποιητή σας να αδειάσει.

Ο ατμοποιητής δεν πρέπει ποτέ να λειτουργεί χωρίς υγρό. Κάθε φορά που τον χρησιμοποιείτε χωρίς την απαραίτητη ποσότητα υγρού, μειώνετε την διάρκεια ζωής του. Πριν από κάθε άτμισμα θα πρέπει να ελέγχετε ότι ο ατμοποιητής είναι γεμάτος τουλάχιστον κατά το ένα τέταρτο. Μόλις η στάθμη του υγρού φτάσει σε αυτό το επίπεδο, αναπληρώστε με υγρό αμέσως.

4.       Να ξεχάσετε να απενεργοποιήσετε τη συσκευή πριν την αποθηκεύσετε.

Αν αποθηκεύσετε το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας στην τσέπη ή την τσάντα σας, χωρίς να το απενεργοποιήσετε, μπορεί με ένα άγγιγμα να ενεργοποιηθεί και να κάψει τον ατμοποιητή σας. Τα περισσότερα ηλεκτρονικά τσιγάρα διαθέτουν κουμπί on/off, το οποίο ενεργοποιεί τη συσκευή με 5 συνεχόμενα κλίκ. Αν θέλετε να είστε ξέγνοιαστοι και να μην έχετε κάθε φορά το άγχος αν απενεργοποιήσατε τον clearomizer σας, μπορείτε να προμηθευτείτε μια δερμάτινη κρεμαστή θήκη e-cig, στην οποία μπορείτε να το τοποθετείτε μέχρι το επόμενο άτμισμα.

5.       Να κάνετε συνεχείς, δυνατές ρουφηξιές.

Πολλοί πιστεύουν ότι ρουφώντας συνεχόμενα και με δύναμη απολαμβάνουν περισσότερο το άτμισμα. Λάθος! Μια τέτοια ενέργεια είναι καταστροφική για τους ατμοποιητές clearomizer και ιδιαίτερα εκείνους με χαμηλή αντίσταση, καθώς η αντίσταση του ατμοποιητή δεν γεμίζει σωστά με υγρό και έτσι δεν ατμοποιεί με την μέγιστη δύναμη. Ταυτόχρονα φθείρετε σταδιακά τον ατμοποιητή σας με αποτέλεσμα να χρειαστεί αντικατάσταση σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα. Το ιδανικό είναι να απολαμβάνετε το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας εισπνέοντας απαλά, ώστε να δώσετε τον απαραίτητο χρόνο στον ατμοποιητή σας να λειτουργήσει σωστά.

6.       Να ενεργοποιείτε τη συσκευή άσκοπα.

Πατώντας το κουμπί της μπαταρίας άσκοπα επιτρέπετε στο υγρό αναπλήρωσης να συσσωρευτεί στο επιστόμιο του ηλεκτρονικού τσιγάρου σας, μειώνοντας την απόδοσή του.

7.       Να χρησιμοποιείτε αφόρτιστη ή ανεπαρκή μπαταρία χαμηλής τάσης.

Αν η μπαταρία σας δεν είναι καλά φορτισμένη ή βρίσκεται στο τέλος του ωφέλιμου χρόνου ζωής της, μπορεί να μην είναι σε θέση να τροφοδοτήσει με την απαραίτητη δύναμη τον ατμοποιητή σας. Επίσης πολλοί ατμοποιητές έχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις απόδοσης με αποτέλεσμα να χρειάζονται ειδικές μπαταρίες. Αν η μπαταρία που έχετε επιλέξει δεν είναι κατάλληλη ή είναι αδύναμη και δεν σας προσφέρει την ιδανική εμπειρία ατμίσματος, θα πρέπει να την αντικαταστήσετε με μια πιο δυνατή μπαταρία, με ρυθμιζόμενη ένταση (Volt). Έτσι θα έχετε τη δυνατότητα να προσαρμόσετε το άτμισμά σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

8.       Να μην διαβάζετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.

Τέλος, πριν χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε ατμοποιητή σας προτείνουμε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. Αν δεν καταλαβαίνετε κάτι ή δυσκολεύεστε να βρείτε λύση σε κάποιο πρόβλημά σας, τότε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το εξειδικευμένο προσωπικό της alter eGo, το οποίο θα σας καθοδηγήσει σωστά.

Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε να καταλάβετε πώς λειτουργούν οι ατμοποιητές clearomizer και πώς να επιτύχετε ένα γευστικό άτμισμα. Ανακαλύψτε σήμερα τα είδη ατμοποιητών της alter eGo και επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές μας.