Δώρα ηλεκτρονικού τσιγάρου και συμβουλές για τις γιορτές

Δώρα ηλεκτρονικού τσιγάρου και συμβουλές για τις γιορτές
Tips και Συμβουλές
Όπου και αν ετοιμάζεσαι να πας το σίγουρο είναι ότι θέλεις επιτέλους να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα. Γι’ αυτό και εμείς δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό με συμβουλές για το ηλεκτρονικό τσιγάρο, δώρα για ατμιστές και άλλες πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να έχεις… ακόμα πιο όμορφα Χριστούγεννα!

Η βαλίτσα των διακοπών


Είτε πάει μακριά είτε κοντά αυτή η βαλίτσα, φρόντισε η ειδική θήκη μεταφοράς σου να περιέχει τα παρακάτω:

τα αγαπημένα σου e-liquids και γιατί όχι, και μερικές νέες γεύσεις!
2-3 ανταλλακτικές κεφαλές (εσύ ξέρεις πόσες ακριβώς χρειάζεσαι!)
τον φορτιστή σου (και προαιρετικά 1-2 εφεδρικές μπαταρίες)
1 δεύτερη συσκευή ή δεύτερο ατμοποιητή, γιατί μπορεί να έχεις διάθεση για ποικιλία (στο γευστικό ατμιστικό σου μενού)
1 powebank για παν ενδεχόμενο

Σε κάθε περίπτωση, εάν κάτι ξεχάσεις-γιατί είμαστε άνθρωποι-μπορείς να επισκεφτείς ένα από τα καταστήματα του δικτύου της alter ego, σε  Ελλάδα και Κυπρο!

Τα δώρα των γιορτών


Είτε ετοιμάζεις βαλίτσα, είτε όχι, υπάρχει και κάτι ακόμα που πρέπει να φροντίσεις: τα δώρα!
Για τους ατμιστές στη λίστα σου, αλλά και για εσένα, έχουμε να σου προτείνουμε τα παρακάτω κορυφαία και πολύ οικονομικά προϊόντα:

• To Aspire K2 kit

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο Aspire K2  διαθέτει μια πλήρως συμβατή δεξαμενή χωρητικότητας 1.8 ml που γεμίζει και ξαναγεμίζει για να μην περιορίζεστε γευστικά, καθώς και ένα σύστημα μπαταρίας 800 mAh που επαναχρησιμοποιείται και επαναφορτίζεται. Το kit περιέχει τη συσκευή, 2 ανταλλακτικές κεφαλές, 1 καλώδιο φόρτισης micro USB και οδηγίες χρήσης.

Επίσης, έχει διακριτικό design, είναι πολύ εύκολο στη χρήση, διατίθεται σε δύο χρώματα και για λίγο καιρό ακόμα θα βρίσκεται σε προσφορά!

Είναι ιδανικό και για νέους ατμιστές, αλλά και για κάθε ατμιστή που θέλει μια πιο απλή συσκευή για όταν είναι on the go.

• Το Aspire Cygnet 80W mod μαζί με τον Aspire Nautilus X

«Cygnet» σημαίνει μικρός κύκνος και το Cygnet 80w mod της Aspire είναι εξαιρετικό, εύχρηστο και με εργονομικό σχεδιασμό!

Πρόκειται για ένα πολύ αξιόπιστο mod που σε κάνει να αναρωτιέσαι, πώς γίνεται να είναι τόσο απλό, αλλά ταυτόχρονα τόσο θαυματουργό! Διατίθεται σε 5 πολύ ιδιαίτερους χρωματικούς συνδυασμούς και αυτήν την περίοδο έχει και αυτό έκπτωση.

Αν θέλεις, δε, να απογειώσεις το δώρο σου αλλά και την εμπειρία του ατμιστή για τον οποίον προορίζεται, μπορείς να το συνδυάσεις και με τον κορυφαίο ατμοποιητή της Aspire τον Nautilus X, που οι ατμιστές λατρεύουν παγκοσμίως. Το kit του, περιέχει τον ατμοποιητή, 2 ανταλλακτικές κεφαλές U-Tech 1.5ohm, &1 ανταλλακτική δεξαμενή Pyrex .

Φυσικά, μπορείς να τα προσφέρεις και ξεχωριστά. Δεν υπάρχει ατμιστής που να μην εκτιμήσει ένα δώρο με την υπογραφή της Aspire!

Μια πράξη αγάπης

Πηγαίνοντας σε ένα κατάστημα alter ego ή στο e-shop για τις χριστουγεννιάτικες αγορές σου θα ενημερωθείς για το ότι φέτος τα Χριστούγεννα η alter ego στηρίζει το έργο αγάπης της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Επειδή τα Χριστούγεννα, δεν κάνουν διακρίσεις στα παιδιά, στηρίζουμε αυτά που το χρειάζονται. Mε την αγορά κάθε Χριστουγεννιάτικου λούτρινου, που θα βρεις σε όλα τα καταστήματά και το e-shop μας, εμείς προσφέρουμε 2 ευρώ στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Μάθε περισσότερα και στήριξε την προσπάθειά μας ώστε και αυτά τα Χριστούγεννα να μοιράσουμε χαμόγελα με την αγάπη μας.

Το savoir vivre των γιορτών

Τέλος, επειδή την περίοδο των γιορτών τα καλέσματα, τα πάρτι και οι συγκεντρώσεις με φίλους αυξάνονται, καλό είναι να έχεις μερικά από τα παρακάτω do’s and don’ts κατά νου:

Do’s

– Πριν ενεργοποιήσεις το ηλεκτρονικό τσιγάρο σου βεβαιώσου ότι ο οικοδεσπότης του χώρου στον οποίο βρίσκεσαι επιτρέπει το άτμισμα.

– Απόφυγε τα μεγάλα σύννεφα ατμού ιδιαίτερα εάν βρίσκεσαι σε κλειστό χώρο, καθώς κάποιοι μπορεί να ενοχληθούν.

-Πάρε μαζί σου μια επιπλέον μπαταρία, ή ένα powerbank, για να μη χρειαστεί να φύγεις στη μέση του party.

– Φρόντισε να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα! Και εάν αυτές οι γιορτές έχεις διάθεση για γνωριμίες, να θυμάσαι ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι μία πολύ καλή αφορμή για συζήτηση.

Don’ts

– Μη φυσάς τον ατμό του ηλεκτρονικού τσιγάρου σου στο πρόσωπο των υπόλοιπων παρευρισκόμενων.

– Μην αποδοκιμάζεις τους καπνιστές. Θυμήσου ότι κάποτε και εσύ βρισκόσουν στην ίδια θέση. Εάν δείξουν ενδιαφέρον για το ηλεκτρονικό τσιγάρο, μπορείς  φυσικά να μοιραστείς την εμπειρία σου.

– Μην σνομπάρεις τους άλλους ατμιστές για τη συσκευή του ηλεκτρονικού τσιγάρου τους. Το άτμισμα είναι μια καθαρά προσωπική υπόθεση και ο καθένας επιλέγει τη συσκευή που τον εξυπηρετεί ανάλογα με τις ανάγκες της καθημερινότητάς του.

Καλές Γιορτές!