Τι είναι τα drip tips ηλεκτρονικού τσιγάρου και πώς να τα επιλέξετε;

Τι είναι τα drip tips ηλεκτρονικού τσιγάρου και πώς να τα επιλέξετε;
Tips και Συμβουλές
Με την Άνοιξη προ των πυλών είναι λογικό να αναζητάτε τρόπους να ανανεώσετε τη διάθεση και το άτμισμά σας! Τα drip tips ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι μια πολύ οικονομική και αποτελεσματική πρόταση.

Τα περισσότερα ηλεκτρονικά τσιγάρα και οι ατμοποιητές συνοδεύονται συνήθως από το δικό τους drip tip. Έτσι, πολλοί ατμιστές δεν γνωρίζουν για τη χρησιμότητα των drip tips, τόσο στην εμπειρία του ατμίσματος όσο και στην εμφάνιση της συσκευής.

Εάν λοιπόν αναρωτιέστε και εσείς πού χρησιμεύουν αυτά τα μικρά αλλά θαυματουργά αξεσουάρ, τότε βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος!

Τι είναι τα drip tips ηλεκτρονικού τσιγάρου;


Τα drip tips ή αλλιώς επιστόμια, αποτελούν αξεσουάρ του ηλεκτρονικού τσιγάρου τα οποία επιτρέπουν στον ατμιστή να διαμορφώσει ανάλογα την εμπειρία του ατμίσματός του και να δώσει μια πιο προσωπική πινελιά στο ηλεκτρονικό τσιγάρο του.

Ανάλογα με το μέγεθος, το σχήμα αλλά και το υλικό του drip tip αλλάζει και η εμπειρία ατμίσματος, γι’ αυτό και κανείς δεν μπορεί να έχει μόνο ένα!

Πώς να επιλέξω το ιδανικό drip tip;


Όπως και με τη συνολική εμπειρία του ατμίσματος έτσι και στην επιλογή των drip tips το μυστικό για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει είναι να ξεκινήσετε τις δοκιμές!

Στην alter ego διαθέτουμε πάνω από 100 διαφορετικά σχέδια drip tips από υλικά όπως αλουμίνιο, πλαστικό, ακρυλικό, γυαλί, μπρούντζο, κεραμικό, ξύλο, ανοξείδωτο ατσάλι κ.α. για όλα τα γούστα, τα οποία είναι συμβατά με όλες τις συσκευές, που υποστηρίζουν επιστόμιο 510.

Επομένως, το μόνο που έχετε να κάνετε προκειμένου να επιλέξετε τα drip tips είναι να λάβετε υπόψη σας τα παρακάτω:

💨 το φαρδύ στόμιο ενδείκνυται για πνευμονικές εισπνοές

💨 το στενό στόμιο ενδείκνυται για πιο συμπυκνωμένες (τσιγαρίσιες) εισπνοές και προσφέρει έντονο throat-hit

💨 το μακρύ drip tip μειώνει τη θερμοκρασία του ατμού

💨 το κοντό drip tip δεν ενδείκνυται για πνευμονικές εισπνοές

Εάν πάλι εκτός από το πρακτικό του θέματος σας ενδιαφέρει και η εμφάνιση, τότε θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας και τον παράγοντα στυλ! Μπορείτε να επιλέξετε ένα drip tip βάσει του χρώματος του ηλεκτρονικού τσιγάρου σας για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα ή κάτι εκκεντρικό για να δημιουργήσετε την πιο trendy και μοναδική συσκευή. Εσείς αποφασίζετε!

Γιατί χρειάζομαι ένα drip tip;


Η απόκτηση ενός ή και περισσότερων drip tips θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την εμπειρία του ατμίσματός σας εάν κρίνετε ότι το χρειάζεστε, αλλά και να ανανεώσετε την εμφάνισή του, εύκολα και οικονομικά.

Στο e-shop και στα καταστήματα alter ego θα βρείτε drip tips από 1,5€!

Με λίγα λόγια, δημιουργώντας τη δική σας συλλογή με drip tips θα έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε το ίδιο τσιγάρο με διαφορετικούς τρόπους αλλά και με διαφορετική εμφάνιση, όποτε νιώθετε ότι ήρθε η ώρα για αλλαγή. Υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτό;