Premium & Φθηνά υγρά αναπλήρωσης

Premium & Φθηνά υγρά αναπλήρωσης
Tips και Συμβουλές

Έχετε κάνει τη μετάβαση από το κάπνισμα στο άτμισμα, προσφέροντας σημαντικά οφέλη στον εαυτό σας, τόσο στην υγεία σας, όσο και στην τσέπη σας, αφού ο χρήστης του ηλεκτρονικού τσιγάρου βλέπει οικονομικά οφέλη, σε σχέση με το κάπνισμα, ήδη από την πρώτη ημέρα.

Παράλληλα, δεν θέλετε να κάνετε εκπτώσεις στην ατμιστική εμπειρία σας, ενώ πρέπει να είστε σίγουροι για την ασφάλεια των υγρών αναπλήρωσης που χρησιμοποιείτε, γνωρίζοντας ότι τηρούν απαρέγκλιτα, κι ακόμα περισσότερο, τις προδιαγραφές που πρέπει. Και, επίσης, θέλετε να νιώθετε στον ουρανίσκο σας ακριβώς αυτό που περιγράφεται στη συσκευασία του προϊόντος σας!

Πώς θα είστε σίγουροι ότι τα πετυχαίνετε όλα αυτά με τις vape γεύσεις για ηλεκτρονικά τσιγάρα που προμηθεύεστε;

Τι είναι τα premium υγρά αναπλήρωσης

Στο εμπόριο, όπως θα έχετε παρατηρήσει, κυκλοφορούν τα απλά και πιο φθηνά υγρά αναπλήρωσης, όπως και τα «premium», ένας όρος που παραπέμπει στην υψηλή ποιότητα ενός προϊόντος. Τα τελευταία χρόνια, δε, οι περισσότερες σειρές προϊόντων των μεγάλων εταιρειών είναι «premium», οπότε είναι και πιο εύκολο να τα βρείτε και να τα προμηθευτείτε.

Αρχικά, θα προσέξετε ότι η τιμή τους είναι ελαφρώς αυξημένη σε σχέση με τα μη premium προϊόντα. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι ήδη έχετε επιτύχει σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων από τη διακοπή του καπνίσματος, η οποία φυσικά ισχύει και με την αγορά των καλύτερων premium υγρών αναπλήρωσης, οπότε αναλογιστείτε αν αξίζει να κάνετε μια μικρή επιπλέον εξοικονόμηση, προτιμώντας τα φθηνά υγρά αναπλήρωσης, χάνοντας όμως όσα προσφέρουν τα δημοφιλέστερα, πια, προϊόντα, που δεν είναι άλλα από τα premium.

Γιατί να επιλέξετε τα premium προϊόντα

Πάμε να δούμε για ποιον λόγο σας συνιστούμε να τα επιλέξετε. Καταρχάς, τα συστατικά του premium υγρού αναπλήρωσης, είναι τα πιο ποιοτικά, χωρίς επιπλέον συντηρητικά ή ουσίες για την ενίσχυση της γεύσης. Η μίξη των συστατικών αυτών και η ωρίμανση των υγρών, έχει γίνει με τον τρόπο ακριβώς που πρέπει, ώστε να απολαμβάνετε τη βέλτιστη εμπειρία όταν τα ατμίζετε. Η υψηλή αυτή ποιότητα των συστατικών, όσο και ο πολύπλοκος τρόπος παρασκευής τους, με τη χρήση των σύγχρονων τεχνολογιών, είναι και η αιτία για την ελαφρώς αυξημένη τους τιμή.

Θα διαπιστώσετε, δε, με τη χρήση τους, ότι η γεύση που αναγράφεται στο μπουκαλάκι, είναι ακριβώς αυτή που περιμένετε. Το άρωμα έχει χρησιμοποιηθεί σε σωστή αναλογία, έχει «δέσει» με τα υπόλοιπα συστατικά με τον τρόπο που πρέπει, ενώ η ωρίμανση έχει γίνει πολύ πριν ανοίξετε το μπουκαλάκι, γεγονός που εγγυάται την ατμιστική απόλαυση που αναμένετε.

Εγγύηση γεύσης και σταθερής ποιότητας

Και κάτι πολύ σημαντικό: Σε όλα τα επόμενα μπουκαλάκια του ίδιου προϊόντος που θα αγοράσετε, δεν θα αντιμετωπίσετε… εκπλήξεις: Όλες οι σειρές παράγονται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο ώστε να παράγουν ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα για τον καταναλωτή. Κάτι που ενδέχεται να μην ισχύει για τα απλά υγρά αναπλήρωσης, η παρασκευή των οποίων δεν ακολουθεί τις ίδιες αυστηρές και λεπτομερείς προδιαγραφές.

Σας έχει τύχει να προμηθευτεί ένα απλό υγρό αναπλήρωσης π.χ. με γεύση φράουλα, και όταν το ατμίζετε να σας θυμίζει περισσότερο… καρπούζι; Στα premium υγρά αναπλήρωσης, λοιπόν, δεν υπάρχουν «λάθη», ούτε εκπλήξεις για τον καταναλωτή.

Η επιλογή είναι δική σας

Στο τέλος, η επιλογή είναι δική σας. Εάν δεν σας ενδιαφέρει τόσο ο πλούτος της γεύσης και η βελτιστοποίηση της ατμιστικής σας εμπειρίας, αλλά απλά σας αρέσει να κάνετε χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου χωρίς πολλές απαιτήσεις, τα εγκεκριμένα και πιστοποιημένα μη premium υγρά αναπλήρωσης θα σας καλύψουν, ενώ θα έχετε και ένα μικρό όφελος από τη χαμηλότερη τιμή με την οποία κυκλοφορούν στην αγορά.

Εάν όμως θέλετε να είστε σίγουροι ότι αυτό που ατμίζετε είναι το καλύτερο, παρασκευασμένο με τον τρόπο που πρέπει για να σας παραδώσει ακριβώς αυτά που υπόσχεται, ειδικά σε επίπεδο γεύσης, προϊόν της αγοράς, κι ότι μάλιστα και όλα τα επόμενα μπουκαλάκια που θα πάρετε θα έχουν ακριβώς το ίδιο υγρό αναπλήρωσης που προτιμάτε, με τις ίδιες ιδιότητες, τότε σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να προτιμάτε τα premium προϊόντα!

Η ασφάλεια και η ποιότητα των υγρών αναπλήρωσης της alter ego

Όλα τα υγρά αναπλήρωσης της alter ego παράγονται και συσκευάζονται στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο στην Ελλάδα, κάτω από αυστηρότατες προδιαγραφές σύμφωνα με την ισχύουσα ευρωπαϊκή ρυθμιστική οδηγία. Μάλιστα, τα πρότυπα που εφαρμόζονται υπερβαίνουν τις απαιτήσεις της νομοθεσίας.

Αλλά η διασφάλιση της ποιότητας των υγρών αναπλήρωσης δεν σταματά εδώ. Η alter ego εφαρμόζει το πλέον εμπεριστατωμένο πρόγραμμα ελέγχου «Quality PLUS», σε συνεργασία με το κορυφαίο ερευνητικό ίδρυμα της χώρας, το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ», για όλα τα υγρά αναπλήρωσης alter ego.

Οι έλεγχοι του Δημόκριτου στα υγρά αναπλήρωσης της alter ego

Το εργαστήριο αναλύσεων του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε ΔΗΜΟΚΡIΤΟΣ, διενεργεί ελέγχους:

Πρώτων Υλών: Κάθε παρτίδα πρώτης ύλης (αρωμάτων) αναλύεται από το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε Δημόκριτος, με σκοπό την επιβεβαίωση της σύστασής της (κάθε παρτίδα ίδια με την προηγούμενη) και τον έλεγχο της απουσίας απαγορευμένων ουσιών (Diacetyl /Διακετύλιο, Acetyl–Propionyl /Ακετυλο-Προπιονύλιο, Αcetoine).

Τελικών Προϊόντων: Κάθε παρτίδα τελικού προϊόντος αναλύεται από το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε Δημόκριτος, με σκοπό τον ποσοτικό προσδιορισμό των συστατικών της και την επιβεβαίωση της συμβατότητάς της με τις προδιαγραφές.

Στην alter ego, μπορείτε να είστε σίγουροι. Με αποδείξεις

Έτσι η alter ego, εξασφαλίζει σε κάθε πελάτη της, ότι αγοράζοντας ένα οποιοδήποτε υγρό η γεύση και η σύστασή του είναι ακριβώς η ίδια με κάθε προηγούμενο ή επόμενο υγρό αγοράσει, και τα συστατικά του, ακριβώς αυτά που αναγράφονται στην συσκευασία και έχουν δηλωθεί στους αρμόδιους φορείς.

Αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας: Σε μια πρωτοποριακή κίνηση, με στόχο την καλύτερη και πιο ακριβή ενημέρωση των καταναλωτών, δημιουργήθηκε η ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα alter ego, https://www.alterego.gr/eliquid-trace, όπου ο ατμιστής-καταναλωτής εισάγοντας τον αριθμό παρτίδας που αναγράφεται σε κάθε υγρό αναπλήρωσης, βλέπει αυτόματα την ανάλυσή του και τα αντίστοιχα πιστοποιητικά ελέγχου Δημοκρίτου!

Επισκεφτείτε τη σελίδα, πληκτρολογήστε τον κωδικό του προϊόντος σας και δείτε μόνοι σας τι έχει να πει ο Δημόκριτος για αυτό!