Διαφορές του Glo Hyper με το Glo Hyper Plus;

Διαφορές του Glo Hyper με το Glo Hyper Plus;
Tips και Συμβουλές

Αποφασίσατε λοιπόν να αλλάξετε συνήθειες και να αποκτήσετε μια συσκευή glo, κάνοντας τη μετάβαση από το κάπνισμα στην τεχνολογία θέρμανσης καπνού, προσφέροντας στον εαυτό σας μεγάλα οφέλη για την υγεία (όπως δείχνουν πολλές επιστημονικές μελέτες), αλλά και για την τσέπη σας!

Έπειτα από έρευνα, καταλήξατε στο glo και είστε ένα βήμα μακριά από την αγορά του, αλλά αντιμέτωπος και με ένα δημιουργικό δίλημμα: Ποια συσκευή να αποκτήσετε, την glo hyper ή την Glo Hyper Plus; Αυτή η «πρόσθεση» (+) προσφέρει όντως επιπλέον πράγματα, τα οποία τα χρειάζεστε για τη μεγιστοποίηση της απόλαυσής σας;

Καταρχάς, να ξέρετε ότι και οι δύο συσκευές, από λειτουργικής και τεχνικής πλευράς, είναι πανομοιότυπες. Ωστόσο, όπως θα παρατηρήσετε από την πρώτη στιγμή που θα τις πιάσετε στα χέρια σας, το glo hyper+ έχει διαφορετικό σχεδιασμό, πιο κομψό και μοντέρνο, μιας και φυσικά αποτελεί νεότερο μοντέλο! Η βασική διαφορά όμως δεν είναι αυτή!

Καινοτόμο προϊόν, αποτέλεσμα ενδελεχών επιστημονικών μελετών

Το προϊόν αυτό αποτελεί αποτέλεσμα επένδυσης άνω των 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων που δαπανήθηκαν τα τελευταία έξι χρόνια στη σχετική έρευνα και ανάπτυξη των εναλλακτικών, στο κάπνισμα, προϊόντων με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο, όπως είναι τα προϊόντα θερμαινόμενου καπνού και τα προϊόντα ατμίσματος. Παγκοσμίως, πάνω από 1.500 επιστήμονες και ειδικοί εργάζονται στα κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης με στόχο να εξασφαλίσουν ότι οι ενήλικες καπνιστές έχουν στη διάθεσή τους μια ευρεία γκάμα καινοτόμων προϊόντων. Έτσι, κατέληξαν και στο advanced heat technology.

Το Glo hyper+ είναι εκ των καλύτερων και πιο αποτελεσματικών προϊόντων στα οποία κατέληξαν αυτοί οι επιστήμονες, ενώ αποτελεί και την εξέλιξη των προηγούμενων μοντέλων. Δημιουργήθηκε στην Ιαπωνία το 2016 και έφτασε στην ελληνική αγορά το 2018.

Το πιο εξελιγμένο glo

Το glo hyper+, αποτελεί την πιο εξελιγμένη συσκευή με προηγμένη τεχνολογία θέρμανσης καπνού Advanced Heat Technology για καινούργιες, δυνατές, απολαυστικές εμπειρίες!

Για να αντιληφθείτε τη διαφορά με το παραδοσιακό τσιγάρο, σκεφτείτε ότι αυτό καίγεται στους 900 βαθμούς Κελσίου. Το Glo θερμαίνει τις ράβδους καπνού στους 250 βαθμούς Κελσίου (και 20 βαθμούς περισσότερους στην ενισχυμένη λειτουργία Boost).

Μάλιστα, όπως θα διαπιστώσετε από την πρώτη σας εμπειρία με το Glo, αυτό που παράγεται δεν είναι ουσιαστικά καπνός, αλλά αερόλυμα καπνού! Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη μυρωδιά του, αλλά και την τυχόν ενόχληση στους γύρω σας...

Οι διαφορετικές λειτουργίες του Glo Ηyper+ από το Glo Hyper

Η βασική διαφορά με το glo hyper, είναι ότι το glo hyper+ προσφέρει στους καταναλωτές δύο επιλογές, την τυπική και την ενισχυμένη, για αυτούς που θέλουν ακόμα περισσότερα!

Με την τυπική (Standard) λειτουργία, η συσκευή θερμαίνεται και είναι έτοιμη μέσα σε 20 δευτερόλεπτα, ενώ ο χρόνος που τη χρησιμοποιείτε ανέρχεται στα 4 λεπτά.

Με τη λειτουργία Boost, η συσκευή θερμαίνεται και είναι έτοιμη σε μόλις 15 δευτερόλεπτα, ενώ ο χρόνος χρήσης μειώνεται στα 3 λεπτά, αλλά… η εμπειρία γίνεται πιο δυνατή! Κι αυτό διότι, ενώ στην Standard λειτουργία ο καπνός θερμαίνεται στους 250°C, στην Boost η θερμοκρασία ανεβαίνει κατά 20 βαθμούς (270°C), επιτυγχάνοντας έτσι μεγαλύτερη απόδοση και άρωμα, εξ ου η μείωση του χρόνου χρήσης κατά ένα λεπτό!

Όποια λειτουργία και να επιλέξετε, η μπαταρία της συσκευής αντέχει χωρίς νέα φόρτιση μέχρι 20 φορές χρήσης.

Πώς θα επιλέξετε τις δύο διαφορετικές λειτουργίες

Για να επιλέξετε τη λειτουργία STANDARD: Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο ελέγχου του συστήματος θέρμανσης καπνού glo για 3 δευτερόλεπτα για να ξεκινήσει η διαδικασία θέρμανσης. Το σύστημα θέρμανσης καπνού glo θα δονηθεί ελαφρά μετά από 3 δευτερόλεπτα υποδεικνύοντας ότι η λειτουργία ξεκίνησε και μπορείτε να αφήσετε το πλήκτρο ελέγχου. Η πρώτη λυχνία του πλήκτρου ελέγχου θα αρχίσει να αναβοσβήνει υποδεικνύοντας ότι έχει επιλεγεί η λειτουργία STANDARD. Όσο προχωρά η θέρμανση της συσκευής, οι λυχνίες θα ανάβουν σταθερά η μία μετά την άλλη. Μετά από 20 δευτερόλεπτα, και οι 4 λυχνίες του συστήματος θέρμανσης καπνού glo θα ανάψουν και το σύστημα θέρμανσης καπνού glo θα δονηθεί ελαφρά υποδεικνύοντας ότι είναι έτοιμο για χρήση.

Για να επιλέξετε τη λειτουργία BOOST: Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο ελέγχου του συστήματος θέρμανσης καπνού glo για 5 δευτερόλεπτα για να ξεκινήσει η διαδικασία θέρμανσης. Το σύστημα θέρμανσης καπνού glo θα δονηθεί ελαφρά μία φορά μετά από 3 δευτερόλεπτα και δύο φορές μετά από 5 δευτερόλεπτα υποδεικνύοντας ότι η λειτουργία ξεκίνησε. Μετά τη δεύτερη δόνηση, αφήστε το πλήκτρο ελέγχου. Οι λυχνίες του πλήκτρου ελέγχου θα αρχίσουν να αναβοσβήνουν με κυκλική φορά, υποδεικνύοντας ότι έχει επιλεγεί η λειτουργία BOOST. Μετά από 15 δευτερόλεπτα, και οι 4 λυχνίες του συστήματος θέρμανσης καπνού glo θα ανάψουν και το σύστημα θέρμανσης καπνού glo θα δονηθεί ελαφρά υποδεικνύοντας ότι είναι έτοιμο για χρήση.

Το μοναδικό design του Glo Ηyper+

Οι δύο λειτουργίες όμως δεν είναι ο μόνος λόγος που το glo hyper+ διαφέρει από τα υπόλοιπα. Το μοντέλο αυτό παρουσιάζει έναν νέο, υψηλής αισθητικής σχεδιασμό (design): Υπάρχει διαφοροποίηση του πλαινού panel από τον θάλαμο θέρμανσης, νέο design και για το κουμπί, όπως και νέα υφή για το συρόμενο πορτάκι. Για αυτούς που εκτός από την απόδοση, ενδιαφέρονται και για το στυλ!

Ειδικά δε στη συσκευασία του το glo hyper+ UNIQ,  θα βρείτε και δύο κομψά panel, που εξασφαλίζουν μοναδική εμφάνιση για το προϊόν σας, ενώ μπορούν να αλλάξουν, ώστε να δημιουργήσετε μοναδικούς συνδυασμούς με διαφορετικά χρώματα και υλικά.

30% περισσότερος καπνός στα neo sticks

Επίσης, με αυτή τη συσκευή γίνεται χρήση διαφορετικού format neo Sticks (Demi Slim format) σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα συσκευών glo, που περιέχουν κατά 30% περισσότερη ποσότητα καπνού. Τo νέo format, όπως θα διαπιστώσετε από την πρώτη ρουφηξιά, σε συνδυασμό με τις δυνατότητες αυτής της συσκευής, προσφέρουν μεγαλύτερη ένταση, πιο πλούσια γεύση αλλά και λιγότερη μυρωδιά! Και πάντα, χωρίς στάχτη...