Ηλεκτρονικό άτμισμα: 3 trends για έμπειρους ατμιστές mods

Ηλεκτρονικό άτμισμα: 3 trends για έμπειρους ατμιστές mods
Tips και Συμβουλές
cΌταν επιλέξατε το άτμισμα, σας υποσχεθήκαμε μια αναβαθμισμένη εμπειρία. Τώρα που εξοικειωθήκατε, ήρθε η ώρα να την απολαύσετε!

Πολλοί πελάτες μας παρουσιάζουν συχνά το άτμισμα με χόμπι και αυτό γιατί όσο χρησιμοποιεί κανείς το ηλεκτρονικό τσιγάρο του, μαθαίνει. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για mods τα οποία έχουν κατασκευαστεί έτσι ώστε να μπορούν να προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε ατμιστή με μικρές τροποποιήσεις.

Εάν λοιπόν κι εσείς νιώθετε πως έχει έρθει η ώρα να πειραματιστείτε με το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας, έχουμε 3 trends αλλά και κάποια προϊόντα που μπορεί να θέλετε να προσθέσετε στη wishlist σας!

1ο trend: Μπαταρίες


Εάν διαβάσατε το εισαγωγικό άρθρο μας για τα mods, τότε θα γνωρίζετε ότι η μπαταρία ενός mod παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την εμπειρία που προσφέρει. Για αυτό είναι πολύ σημαντικό να κάνετε τη σωστή επιλογή ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Ένα από τα μεγαλύτερα trends γύρω από το άτμισμα αυτή τη στιγμή παγκοσμίως είναι το άτμισμα σε υψηλά watt ή αλλιώς “high-wattage vaping”. Αυτός ο τρόπος ατμίσματος απαιτεί έναν συγκεκριμένο τύπο μπαταρίας ο οποίος να μπορεί να προσφέρει αυτή τη δυνατή και γεμάτη εμπειρία. Ακόμα πολλοί λάτρεις του high-wattage ατμίσματος είναι λάτρεις ενός ακόμα μεγάλου trend, του cloud-chasing.

Παρόλα αυτά, η πιο ασφαλής επιλογή για όσους θέλουν απλώς να ανανεώσουν την ατμιστική τους εμπειρία είναι οι συσκευές πολλών watt. Η τεχνολογία πίσω από αυτά τα mods σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το άτμισμα στα μέτρα σας τη στιγμή που το επιθυμείτε.

2ο trend: Cloud chasing


Το cloud chasing αφορά την ικανότητα κάποιων έμπειρων «ατμιστών» να εκπνέουν πολύ μεγάλα και πυκνά σύννεφα καπνού με τη βοήθεια του ηλεκτρονικού τσιγάρου τους και να κάνουν διάφορα σχέδια και tricks, όπως κυκλάκια, το άτμισμα του δράκου κλπ. Το παράδοξο είναι ότι αυτή η μόδα δεν έχει να κάνει με την απολαυστική εμπειρία που προσφέρει το άτμισμα, ούτε και με την πρόσληψη νικοτίνης. Είναι καθαρά ένας τρόπος έκφρασης των ατμιστών, ο οποίος έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον χιλιάδων θεατών ανά τον κόσμο, αφού το θέαμα είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό.

Όμως, για να επιτύχει κανείς το cloud chasing θα πρέπει εκτός από σκληρή προπόνηση, να τροποποιήσει και τη συσκευή του, έτσι ώστε να μπορεί να παράγει αυτήν την τεράστια ποσότητα καπνού. Πιο συγκεκριμένα, ο ατμιστής θα πρέπει να γνωρίζει καλά τις δυνατότητες της μπαταρίας, του ατμοποιητή, του mod και του υγρού αναπλήρωσης που πρόκειται να χρησιμοποιήσει για να έχει το ανάλογο αποτέλεσμα. Όπως καταλαβαίνετε, κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου ασφαλές, για αυτό και δεν σας συστήνουμε να το δοκιμάσετε, σε καμία περίπτωση. 

3ο trend: Sub-ohming


Το “sub-ohming” περιγράφει τη διαδικασία ατμίσματος μέσω ενός ατμοποιητή, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να λειτουργήσει χρησιμοποιώντας αντίσταση μικρότερη του 1.0 ohm. Και αυτό το trend σχετίζεται με τα τεράστια σύννεφα ατμού που χρησιμοποιούνται για cloud-chasing. Άλλωστε αυτός είναι ένας από τους λόγους για τον οποίο το επιλέγουν οι ατμιστές. Ο άλλος λόγος είναι ότι δημιουργεί μια πιο έντονη αίσθηση κατά τη διάρκεια του ατμίσματος.

Παλαιότερα, αυτού του τύπου οι ατμοποιητές ήταν δυσεύρετοι, όμως τώρα κυκλοφορούν διάφορες σειρές ειδικές για sub-ohming που θα σας επιτρέψουν να δοκιμάσετε αυτό το trend και να δείτε εάν σας ταιριάζει.

Πριν ξεκινήσετε να πειραματίζεστε με το mod σας θα σας προτείναμε να συνεχίσετε την έρευνά σας ώστε να μπορέσετε να ανακαλύψετε τι ακριβώς ψάχνετε. Για αρχή, μπορείτε να ανακαλύψετε το κοντινότερο κατάστημα alter eGo, να το επισκεφθείτε και να αφήσετε το εξειδικευμένο προσωπικό μας να σας κατευθύνει στα ιδανικά προϊόντα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.