Πάσχα με το ηλεκτρονικό τσιγάρο & τα απαραίτητα αξεσουάρ!

Πάσχα με το ηλεκτρονικό τσιγάρο & τα απαραίτητα αξεσουάρ!
Tips και Συμβουλές
Ετοιμάζετε βαλίτσες για την πασχαλινή σας εξόρμηση; Εκτός από την καλή σας διάθεση θυμηθείτε να πάρετε μαζί σας το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας αλλά και τα απαραίτητα αξεσουάρ και αναλώσιμα, για να έχετε ένα καλό και απολαυστικό Πάσχα.

Η αλήθεια είναι ότι με το δίκτυο καταστημάτων της alter ego να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα είναι δύσκολο να ξεμείνετε. Όμως επειδή οι μέρες του Πάσχα περιλαμβάνουν και αργίες και επειδή τέλος πάντων οι διακοπές είναι για να ξεκουραζόμαστε και όχι για να τρέχουμε να αγοράσουμε υγρό αναπλήρωσης από το alter ego της γειτονιάς την ώρα που οι υπόλοιποι τσουγκρίζουν αυγά, καλό είναι να έχετε προνοήσει ακόμα και εάν δεν ταξιδέψετε.

Πριν μπείτε σε εορταστικό κλίμα, μην ξεχάσετε:

Υγρό αναπλήρωσης


Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από το να ξεμείνετε από υγρό αναπλήρωσης. Προμηθευτείτε λοιπόν μερικά μπουκαλάκια από το αγαπημένο σας υγρό ή δείτε το σαν ευκαιρία να δοκιμάσετε υγρά αναπλήρωσης σε ανοιξιάτικες γεύσεις, ώστε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο αλλά να προετοιμαστείτε και για ακόμα περισσότερες γευστικές απολαύσεις. Επίσης, η τράκα αποτελεί πλέον συνήθεια και των ατμιστών. Και επειδή όλο και κάποιος ατμιστής θα ξεπροβάλλει προς αναζήτηση υγρού σαν διψασμένος περιηγητής στην έρημο, καλό είναι να έχετε προνοήσει.

Αντιστάσεις


Ως ατμιστής πλέον γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει χειρότερο από την καμένη αντίσταση. Και επειδή είναι Πάσχα και σίγουρα θα το ρίξετε έξω καλό είναι να έχετε μαζί 1-2 εφεδρικές αντιστάσεις, γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Επίσης δεν πάνε χαμένες ακόμα και αν δεν τις χρησιμοποιήσετε τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και θα σας επιτρέψουν να απολαμβάνετε το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας με τη συχνότητα που θέλετε. Πριν το ξεχάσετε, εξοπλιστείτε σήμερα με εφεδρικές αντιστάσεις!

Θήκη μεταφοράς


Γνωρίζουμε πως αυτό το αξεσουάρ μοιάζει «πολυτέλεια» για πολλούς και ένα επιπλέον πράγμα μέσα στην τσάντα για άλλους όμως η θήκη μεταφοράς είναι απαραίτητη τόσο για τις διακοπές όσο και για την καθημερινότητα. Προστατεύετε το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο από γδαρσίματα, αλλά και το drip tip σας από μικρόβια και σκόνη που μπορεί να βρίσκονται στο εσωτερικό της τσάντας ή της τσέπης σας. Επίσης, η θήκη εκτός από το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας είναι χώρος αποθήκευσης για το υγρό αναπλήρωσής σας, το οποίο δεν πρέπει να εκτίθεται στον ήλιο και πρέπει να φυλάσσεται σε σκοτεινό και δροσερό μέρος και για τις αντιστάσεις σας που λόγω μεγέθους μπορούν πολύ εύκολα να παραπέσουν κάπου ή να χαθούν. Πόσες φορές δεν σας έχει τύχει;

Φορτιστή/Εφεδρικές μπαταρίες


Εάν χρησιμοποιείτε ηλεκτρονικό τσιγάρο με αποσπώμενες μπαταρίες, καλό θα είναι να προμηθευτείτε εφεδρικές μπαταρίες καθώς και τον φορτιστή σας, για εξωτερική φόρτιση.

Εάν πάλι η συσκευή σας έχει ενσωματωμένη μπαταρία θυμηθείτε να έχει μαζί σας το καλώδιο φόρτισης micro USB. Σημασία έχει να απολαμβάνετε το άτμισμά σας, χωρίς ανεπιθύμητες καθυστερήσεις.

Να περάσετε καλά!


Η περίοδος του Πάσχα είναι ιδανική για να σμίξετε με την οικογένεια και τους φίλους και να αφήσετε για λίγο πίσω τους προβληματισμούς της καθημερινότητας. Γι’ αυτό κοιτάξτε να χαλαρώσετε και να ευχαριστηθείτε τις μικρές απολαύσεις της ζωής (συμπεριλαμβανομένου και του ατμίσματος φυσικά). Από όλους εμάς στην alter ego, Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση!