Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας!

Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας!
Tips και Συμβουλές
Με το καλοκαίρι προ των πυλών είναι λογικό να ονειρεύεστε χρυσαφένιες αμμουδιές, καταγάλανα νερά και οτιδήποτε καλοκαιρινό σας κάνει να χαλαρώνετε! Και όλα αυτά σε συνδυασμό με το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας φαντάζουν ακόμα πιο ειδυλλιακά.

Αν θέλετε λοιπόν τίποτα να μη σταθεί εμπόδιο στην καλοκαιρινή σας ευτυχία, να μερικά μέτρα και προφυλάξεις που μπορείτε να πάρετε!

Ηλεκτρονικό τσιγάρο και ζέστη δεν πάνε μαζί


Καλός καιρός σημαίνει και πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Άλλωστε αυτός δεν είναι ο σκοπός; Μόνο που αυτές οι υψηλές θερμοκρασίες δεν είναι ό,τι καλύτερο για το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας και το υγρό αναπλήρωσης. Αποφύγετε να το αφήνετε εκτεθειμένο στον ήλιο ή μέσα στο αυτοκίνητό, το οποίο υπερθερμαίνεται. Το ίδιο ισχύει και για το υγρό αναπλήρωσής σας αλλά και για το αντηλιακό σας!

Προτιμήστε ένα σκοτεινό, ξηρό και δροσερό μέρος για να αποθηκεύετε τα εξαρτήματα του ηλεκτρονικού τσιγάρου σας και ιδιαίτερα τα υγρά αναπλήρωσης. Όσο και αν σας φαίνεται καλή ιδέα, μη βάλετε το υγρό αναπλήρωσης στο ψυγείο καθώς οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες μπορούν πάλι να επηρεάσουν την απόδοση αλλά και τη γεύση του.

Το φορτιστή και τα μάτια σας


Το καλοκαίρι εκτός από το ζεστό καιρό είναι γνωστό και για την ανεμελιά του. Επειδή λοιπόν ποτέ δεν ξέρετε πού μπορεί να καταλήξετε καλό είναι να έχετε πάντα μαζί σας φορτιστή και μια δεύτερη μπαταρία (την οποία ιδανικά θα πρέπει να έχετε φορτίσει)!

Προσοχή στα νερά!


Λογικά αυτό σας έχει γίνει συνήθεια από τότε που καπνίζετε αλλά όπως το συμβατικό τσιγάρο έτσι και το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας δεν τα πάει καλά με το νερό. Η μεγάλη ποσότητα νερού μπορεί να προκαλέσει βραχυκύκλωμα γι’ αυτό καλό είναι να έχετε πάντα στεγνά χέρια και όταν βρίσκεστε στην παραλία να το φυλάσσετε αν δεν το χρησιμοποιείτε.

Μια θήκη θα σας σώσει!


Η σκόνη και η άμμος είναι φυσικοί εχθροί του ηλεκτρονικού τσιγάρου σας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το απολαμβάνετε στην παραλία ή στο camping. Ειδικά αν έχετε θήκη μεταφοράς ηλεκτρονικού τσιγάρου και το προστατεύετε όταν δεν το χρησιμοποιείτε.

Με λίγα λόγια εάν είστε λίγο πιο προσεκτικοί θα μπορέσετε να απολαύσετε το καλοκαίρι σας χωρίς να στερηθείτε τη συντροφιά του ηλεκτρονικού τσιγάρου σας. Εάν πάλι θέλετε να μπείτε από τώρα σε καλοκαιρινό mood μπορείτε να δοκιμάσετε μερικές από τις καλοκαιρινές γεύσεις υγρών αναπλήρωσης όπως το Malibu Menthol, το Wild Watermelon και το Jungle Juice.

Μείνετε συντονισμένοι στο blog μας για ό,τι αφορά στο ηλεκτρονικό τσιγάρο ακόμα και το καλοκαίρι. Καλό άτμισμα!