Ηλεκτρονικό τσιγάρο & κρύο: Τι πρέπει να προσέξετε;

Ηλεκτρονικό τσιγάρο & κρύο: Τι πρέπει να προσέξετε;
Tips και Συμβουλές
Με τα πρώτα χιόνια να πέφτουν στην Αττική και τα δελτία καιρού να προειδοποιούν για ακραία καιρικά φαινόμενα και λευκές νύχτες, δεν θα μπορούσαμε να βρούμε καλύτερη ευκαιρία να σας μιλήσουμε για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και το άτμισμα το χειμώνα.

Ακόμα και αν δεν ζείτε στο βορειότερο σημείο της χώρας, είναι πιθανό να χρειαστεί να συνδυάσετε τον χειμωνιάτικο καιρό με το άτμισμα. Εμείς, δεν θα μπορούσαμε να σας αφήσουμε έτσι! Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε 4 tips για να απολαύσετε το άτμισμά σας κατά τη διάρκεια του χειμώνα, χωρίς κόπο:

1o Tip: Το νερό ΔΕΝ κάνει καλό.


Το χιόνι, ο πάγος και η βροχή αποτελούνται από νερό. Από την άλλη, το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι μια ηλεκτρονική συσκευή και άρα θα πρέπει να μείνει μακριά από το νερό σε κάθε περίπτωση.

Ένα από τα προτερήματα του ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε κλειστούς χώρους. Αν όμως για οποιονδήποτε λόγο θέλετε να ατμίσετε… στη βροχή ή στο χιόνι, φροντίστε να προστατεύσετε το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας με μια ομπρέλα ή να κάτσετε κάτω από ένα υπόστεγο. Επίσης, για την ασφαλή μεταφορά του τσιγάρου σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια θήκη μεταφοράς ηλεκτρονικού τσιγάρου .

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι η συσκευή σας έχει βραχεί, θα πρέπει να την απενεργοποιήσετε, να αφαιρέσετε την μπαταρία και να αποθηκεύσετε όλα τα εξαρτήματα του ηλεκτρονικού τσιγάρου σε ένα ασφαλές μέρος. Με την πρώτη ευκαιρία, επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα alter eGo ή καλέστε μας στο 210-9709000 και εμείς θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Μη δοκιμάσετε να ατμίσετε εάν δεν ελέγξει τη συσκευή σας κάποιος ειδικός.

2ο Tip: Υγρό αναπλήρωσης και κρύο (δεν) πάνε μαζί!


Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να θέλεις να ατμίσεις και να μην μπορείς. Για να μην σας τύχει λοιπόν, καλό είναι να μην αφήνετε το υγρό αναπλήρωσης ή ακόμα και το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας μέσα στο αυτοκίνητο. Οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες μπορούν να μετατρέψουν το υγρό σε κολλώδες μείγμα το οποίο δεν θα είναι ευχάριστο κατά το άτμισμα.

Παρ’ όλα αυτά, εάν ξυπνήσετε μια μέρα και το υγρό αναπλήρωσής σας έχει γίνει πηχτό σαν μέλι, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Ανακινήστε το μπουκάλι με δύναμη για 2-3 λεπτά και θα είναι και πάλι έτοιμο προς… απόλαυση!

3ο Tip: Αποφύγετε το άτμισμα στο αυτοκίνητο.


Μπορεί το cloud chasing να αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα trends και η εκπνοή ενός πλούσιου σύννεφου ατμού να είναι η μισή αρχοντιά του ατμίσματος, υπάρχουν όμως και φορές που τα μεγάλα σύννεφα έρχονται από εκεί που δεν τα περιμένεις. Για παράδειγμα, όταν οδηγείτε και το αυτοκίνητό σας δεν έχει προλάβει να ζεσταθεί μπορεί, λόγω της πολύ χαμηλής θερμοκρασίας, ο ατμός που θα εκπνεύσετε αντί να διαλυθεί να παραμείνει, μειώνοντας την ορατότητά σας.

Επίσης, πολλοί ατμιστές παραπονιούνται ότι τα παράθυρά τους θολώνουν πολύ εύκολα λόγω του ατμίσματος. Εμείς, θα σας συμβουλεύαμε να μην ατμίζετε όταν οδηγείτε για να μην έρθετε ποτέ σε αντίστοιχη θέση.

4ο Tip: Τα μεταλλικά drip tips. Είναι κολλητικά!

Για ευνόητους λόγους τα μεταλλικά drip tips είναι σχεδιασμένα ώστε να κρυώνουν πολύ εύκολα. Αυτό σημαίνει ότι στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες μπορεί και να παγώσουν.

Μια είναι η λύση, εάν δεν θέλετε να σας βρουν κάπως έτσι:

Φορέστε στα χείλη σας ένα απλό lip balm ή βούτυρο κακάο και ξενοιάστε!

Η αλήθεια είναι ότι οι χαμηλές θερμοκρασίες και οι βροχές δεν ενδείκνυται για άτμισμα. Όμως αν ακολουθήσετε σωστά τις συμβουλές μας σας εγγυόμαστε ότι δεν θα περάσετε ούτε μία κρύα μέρα ή νύχτα του χειμώνα χωρίς τη συντροφιά του ηλεκτρονικού τσιγάρου σας!