FAQ: Πώς κάνω συντήρηση στο ηλεκτρονικό τσιγάρο μου; [alter eGo Academy]

FAQ: Πώς κάνω συντήρηση στο ηλεκτρονικό τσιγάρο μου; [alter eGo Academy]
Tips και Συμβουλές

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας έχει κάνει τόσα για εσάς. Είναι έως και 95% λιγότερο βλαβερό από το συμβατικό, σας ακολουθεί παντού (σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους) και σας προσφέρει ατελείωτες ώρες απόλαυσης, χωρίς τύψεις. Ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι και εσείς για αυτό. Συντήρηση!

Όπως κάθε συσκευή για να λειτουργήσει σωστά και να σας προσφέρει το maximum των επιδόσεών της θα πρέπει να συντηρείται σωστά. Το ίδιο ισχύει και για το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας. Θα έχετε παρατηρήσει κάποιες φορές ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας «δεν τραβάει». Υπάρχουν δύο λόγοι για τους οποίους μπορεί να συμβαίνει αυτό: είτε είναι ώρα να αλλάξετε αντίσταση, είτε η μπαταρία δεν τροφοδοτεί πλήρως με ενέργεια τον ατμοποιητή σας.

Γι’ αυτό η συχνή καθαριότητα του ατμοποιητή – κάθε φορά που αλλάζετε αντίσταση – θα βοηθήσει στο να παρατείνετε τη ζωή του ηλεκτρονικού τσιγάρου σας, αλλά και να φροντίσετε για τη δική σας υγιεινή.

Κάθε πότε όμως πρέπει να αλλάζετε αντίσταση για να εξασφαλίσετε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα; Πώς καθαρίζεται η μπαταρία; Πώς πλένεται ο ατμοποιητής σας, αλλά και πώς θα τον στεγνώσετε γρήγορα εάν βιάζεστε; Γιατί το drip tip πρέπει να είναι πάντα καθαρό και τι πρέπει να κάνετε αν βραχεί η αντίσταση του ατμοποιητή σας κατά το καθάρισμα;

Αυτά και άλλα πολλά, σας τα εξηγεί με το δικό της μοναδικό τρόπο η Κατερίνα Χιωτίνη σε ένα ακόμα alter eGo Academy που δημιουργήσαμε ειδικά για εσάς!

Πάρτε ανά χείρας:

-Απορροφητικό χαρτί
-Καθαρό οινόπνευμα
-Σαπούνι
-Μπολάκι με νερό

Πατήστε play!


 

Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το έμπειρο προσωπικό μας ή να επισκεφθείτε το κοντινότερο κατάστημα alter eGo για να λύσετε τυχόν απορίες για το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο. Εμείς, θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε!