Πώς να πετύχετε το ιδανικό throat hit με το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Πώς να πετύχετε το ιδανικό throat hit με το ηλεκτρονικό τσιγάρο;
Tips και Συμβουλές
To ηλεκτρονικό τσιγάρο έχει πλέον ενταχθεί στην καθημερινότητά σας, αλλά κάτι σας λείπει. Ίσως είναι αυτό το χτύπημα στο λαιμό (throat hit) που σε άλλους περισσότερο ή λιγότερο δημιουργεί την αίσθηση του καπνίσματος. Πώς θα το ρυθμίσετε;

Τα καλά νέα είναι ότι το throat hit δεν επηρεάζει ούτε τον πλούσιο ατμό ατμού ούτε τη γεύση του ηλεκτρονικού τσιγάρου και άρα δεν θα πρέπει να τα θυσιάσετε στο βωμό της απόλαυσης. Πριν όμως πούμε πώς θα ρυθμίσετε το throat hit ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, ας ξεκινήσουμε από τα βασικά!

Tι είναι το throat hit;


Ως throat hit ή χτύπημα στο λαιμό περιγράφουμε την αίσθηση που νιώθετε στο πίσω μέρος του λαιμού κατά το άτμισμα. Το δυνατό throat hit μοιάζει με αυτό του τσιγάρου και για αυτό το προτιμούν όσοι έκαναν πρόσφατα την μετατροπή από τσιγάρο σε ηλεκτρονικό τσιγάρο. Το ήπιο throat hit είναι ανεπαίσθητο στο λαιμό και προσφέρει μια πιο απαλή αίσθηση. Ιδανικό εάν συνηθίζατε να καπνίζετε πολύ ελαφριά τσιγάρα.

Με λίγα λόγια, το throat hit έχει να κάνει με την αίσθηση που σας αφήνει η κάθε τζούρα και με το κατά πόσο εσείς την απολαμβάνετε. Γι΄αυτό είναι πολύ σημαντικό να μάθετε πώς να ρυθμίζετε σωστά την ένταση του «χτυπήματος» και να προσαρμόζετε την εμπειρία του ατμίσματος στα μέτρα σας.

5 tips για ένα δυνατό throat hit…


  1. Χρησιμοποιήστε υγρό αναπλήρωσης με υψηλή περιεκτικότητα σε νικοτίνη. Όσο περισσότερη η νικοτίνη τόσο πιο έντονο το throat hit!

  2. Φροντίστε το υγρό αναπλήρωσης να έχει υψηλή περιεκτικότητα προπυλενογλυκόλης (high PG). Αν χρησιμοποιείτε sub-ohm ατμοποιητή ένα υγρό αναπλήρωσης με 50/50 PG/VG είναι ό,τι πρέπει. Για τους απλούς ατμοποιητές απλώς επιλέξτε ένα υγρό με υψηλή περιεκτικότητα σε PG.

  3. Αυξήστε την τάση ή τη θερμοκρασία. Η μεγαλύτερη τάση ή θερμοκρασία της συσκευής θα ενισχύσει το throat hit δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

  4. Επιλέξτε e-liquid με γεύση menthol. To menthol ενισχύει και αυτό με τη σειρά του το throat hit γρήγορα και αποτελεσματικά.

  5. Μειώστε το airflow. Το μειωμένο airflow αυξάνει τη θερμοκρασία του ατμίσματος και άρα προσφέρει ακόμα πιο δυνατό throat hit.

5 tips για ένα απαλό throat hit…


  1. Μειώστε την ένταση της νικοτίνης. Βέβαια ίσως χρειαστεί να αυξήσετε τις τζούρες προκειμένου να το απολαύσετε όμως ένα υγρό αναπλήρωσης με χαμηλότερη περιεκτικότητα σε νικοτίνη είναι καλύτερο εάν θέλετε να πετύχετε ένα απαλό throat hit.

  2. Χρησιμοποιήστε υγρό αναπλήρωσης με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτική γλυκερίνη (high VG). Το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει καθώς θα σας προσφέρει πλούσιο ατμό και πολύ απαλή αίσθηση στο λαιμό.

  3. Μειώστε την ένταση της συσκευής σας. Το άτμισμα σε χαμηλή τάση κρατά τον ατμό δροσερό και το throat hit απαλό.

  4. Επιλέξτε γλυκές, καπνικές ή γεύσεις καφέ για ακόμα πιο ήπιο χτύπημα στο λαιμό.

  5. Ανοίξτε το air flow! Όσο περισσότερο το airflow τόσο πιο δροσερός και ο ατμός.

Τώρα που ξέρετε πώς να ρυθμίσετε το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας ώστε να απολαύσετε το ιδανικό χτύπημα στο λαιμό ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε τις δοκιμές. Σε κάθε περίπτωση και για οτιδήποτε χρειαστείτε μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί με μια επίσκεψη σε ένα από τα καταστήματα alter eGo, είτε μέσω των σελίδων μας στα social media!