Ηλεκτρονικό τσιγάρο Eleaf iStick Pico & ατμοποιητής MELO III Mini… ο τέλειος συνδυασμός!

Ηλεκτρονικό τσιγάρο Eleaf iStick Pico & ατμοποιητής MELO III Mini… ο τέλειος συνδυασμός!
Tips και Συμβουλές
Μήπως ήρθε η ώρα να αναβαθμίσετε το άτμισμά σας; Γνωρίστε τον απόλυτο συνδυασμό ηλεκτρονικού τσιγάρου και ατμοποιητή, Eleaf iStick και Mello III Mini και πάρτε το απόφαση.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο Eleaf iStick Pico


To iStick Pico είναι το νέο, μικρό και πολύ αποτελεσματικό mod της Eleaf. Παρά το μικρό μέγεθος του, δεν του λείπει τίποτα καθώς διαθέτει:

– VW / Bypass

– TCR με 3 επιλογές μνήμης M1, M2, M3

– Temprature Control με Ni, Ti, SS

– Αναβάθμιση λογισμικού σε Windows ή Mac υπολογιστή

– Αποσπόμενη μπαταρία 18650 με μέγιστη απόδοση που φτάνει τα 75W

-Λειτουργία Lock/Unlock

Πιο αναλυτικά, αυτό το μικρό φαινομενικά mod δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα υπόλοιπα αφού είναι εύκολο στη χρήση και διαθέτει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες για να προσαρμόσετε το άτμισμα στα μέτρα σας. Στα συν, μπορείτε να μετρήσετε επίσης και το κομψό design του που σας επιτρέπει να ατμίζετε χωρίς να χάσετε το στυλ ή τη θηλυκότητά σας όπως επίσης, το ότι διατίθεται σε 6 υπέροχα χρώματα και ότι τα κουμπιά ρύθμισης έχουν τοποθετηθεί διακριτικά στο κάτω μέρος της συσκευής.

Ακόμα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την μπαταρία καθώς είναι αποσπώμενη και μπορείτε να την αλλάζετε εύκολα και γρήγορα όταν αυτή τελειώσει.

O ατμοποιητής MELO III Mini


Πρόκειται για τη νέα έκδοση του ατμοποιητή της Eleaf από τη σειρά MELO σε mini μέγεθος. Η εργονομική του σχεδίαση με γέμισμα από το επάνω μέρος για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία, όπως επίσης και το διακριτικό μέγεθός του κάνουν τον ατμοποιητή MELO III Mini το ιδανικό ταίρι για το iStick Pico.

O συνδυασμός που απογειώνει το άτμισμα!

Εάν αναρωτιέστε τι γίνεται εάν συνδυάσει κανείς ένα τόσο καλό mod με έναν κορυφαίο ατμοποιητή, θα πρέπει να σας προειδοποιήσουμε ότι δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν αυτή την εμπειρία. Η μέγιστη απόδοση του MELO με τα πυκνά σύννεφα ατμού, σε συνδυασμό με την απόδοση του iStick Pico στις σωστές ρυθμίσεις είναι σε θέση να σας προσφέρουν μια εντελώς διαφορετική εμπειρία ατμίσματος. Θέλετε να πάρετε μια γεύση; Παρακολουθήστε το σχετικό video του alter eGo Academy εδώ:

 

 

Τώρα, το μόνο που μένει να κάνετε είναι να αποκτήσετε το νέο iStick Pico με MELO III mini και να αναβαθμιστείτε!