Τα καλά της καραντίνας: Γυμναστική στο σπίτι και… ετοιμαστείτε για τις παραλίες!

Τα καλά της καραντίνας: Γυμναστική στο σπίτι και… ετοιμαστείτε για τις παραλίες!
Tips και Συμβουλές
Μέσα στην πρωτόγνωρη κατάσταση στην οποία ζούμε, υπάρχουν και κάποια… θετικά. Το σημαντικότερο από αυτά, είναι ο ελεύθερος χρόνος, τον οποίο αν εκμεταλλευθούμε κατάλληλα, μπορούμε να έχουμε μεγάλα οφέλη για εμάς, την υγεία μας και το σώμα μας! Έρχεται και το καλοκαίρι, που με το καλό θα είμαστε όλοι έξω και… διψασμένοι για παραλίες!

Ναι καλά καταλάβατε, αυτό που σας προτείνουμε είναι να κάνετε γυμναστική στο σπίτι σας -αρκεί μισή ώρα κάθε μέρα- ώστε να διατηρηθείτε fit, αλλά και, γιατί όχι, να βγείτε από την καραντίνα… αγνώριστοι!

Επιλέξαμε για εσάς τρία από τα δημοφιλέστερα ελληνικά βίντεο για γυμναστική στο σπίτι. Δείτε τα και ακολουθήστε τις οδηγίες των ειδικών!

Σημειώστε ότι για πολλές από τις ασκήσεις, δεν χρειάζονται όργανα, παρά… καλή διάθεση!

Δείτε βίντεο για γυμναστική στο σπίτι


Από το homefitness.gr:

Από τη Μαίρη Συνατσάκη:

Γυμναστική με ένα… σκουπόξυλο; Γίνεται!

Alter ego κάθε μέρα δίπλα σας!

Εσείς μείνετε σπίτι και εμείς είμαστε δίπλα σας, δημιουργώντας όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ευκολίες με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση σας, χωρίς περιττές μετακινήσεις! Με τέσσερις τρόπους εξυπηρέτησης για να μένετε σπίτι κάνοντας τις παραγγελίες με δωρεάν παράδοση σε όλη την Ελλάδα ώστε να μην χρειάζεται να μετακινείστε.

Μάθετε περισσότερα για όλες τις πρωτοβουλίες της alter ego  https://www.facebook.com/alterego.gr/videos/199351471492768/