Κριτική - Οδηγίες Χρήσης Glo Hyper Plus & Πως Λειτουργεί

Κριτική - Οδηγίες Χρήσης Glo Hyper Plus & Πως Λειτουργεί
Tips και Συμβουλές

Έχετε αποφασίσει να προμηθευτείτε το glo, αλλά αφού κάνετε αυτό το δώρο στον εαυτό σας, γιατί να μην αγοράσετε το καλύτερο glo που υπάρχει μέχρι στιγμής;

Ο λόγος, για το Glo Hyper+, που αποτελεί την πιο εξελιγμένη συσκευή με προηγμένη τεχνολογία θέρμανσης καπνού Advanced Heat Technology για καινούργιες, δυνατές, απολαυστικές εμπειρίες!

Πώς λειτουργεί το glo

Καταρχάς, πρέπει να γνωρίζουμε ότι το glo λειτουργεί με την επαγωγική θέρμανση, μια τεχνολογία που αξιοποιείται στις μοντέρνες κουζίνες. Σκεφτείτε, μια μπαταρία που φορτίζει ένα πηνίο το οποίο δημιουργεί μαγνητικό πεδίο, προκαλώντας θερμότητα στον μεταλλικό σωλήνα όπου τοποθετείται η ειδικά διαμορφωμένη ράβδος καπνού. Αυτό συμβαίνει όταν πατάτε το κουμπί στη συσκευή σας, και μετά είστε έτοιμοι για την κλασική «τζούρα».

Για να αντιληφθείτε τη διαφορά με το παραδοσιακό τσιγάρο, σκεφτείτε ότι αυτό καίγεται στους 900 βαθμούς Κελσίου. Το Glo με τον παραπάνω τρόπο θερμαίνει τις ράβδους καπνού στους 250 βαθμούς Κελσίου (και 20 βαθμούς περισσότερους στην ενισχυμένη λειτουργία Boost).

Μάλιστα, όπως θα διαπιστώσετε από την πρώτη σας εμπειρία με το Glo, αυτό που παράγεται δεν είναι ουσιαστικά καπνός, αλλά αερόλυμα καπνού! Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη μυρωδιά του, αλλά και την τυχόν ενόχληση στους γύρω σας...

Οι διαφορετικές λειτουργίες του Glo Ηyper+

Ας επανέλθουμε στο καλύτερο μοντέλο που υπάρχει μέχρι στιγμής. Το glo hyper+ έχει τη διαφορά ότι προσφέρει στους καταναλωτές δύο επιλογές, την τυπική και την ενισχυμένη, για αυτούς που θέλουν ακόμα περισσότερα!

Με την τυπική (Standard) λειτουργία, η συσκευή θερμαίνεται και είναι έτοιμη μέσα σε 20 δευτερόλεπτα, ενώ ο χρόνος που τη χρησιμοποιείτε ανέρχεται στα 4 λεπτά.

Με τη λειτουργία Boost, η συσκευή θερμαίνεται και είναι έτοιμη σε μόλις 15 δευτερόλεπτα, ενώ ο χρόνος χρήσης μειώνεται στα 3 λεπτά, αλλά… η εμπειρία γίνεται πιο δυνατή! Κι αυτό διότι, ενώ στην Standard λειτουργία ο καπνός θερμαίνεται στους 250°C, στην Boost η θερμοκρασία ανεβαίνει κατά 20 βαθμούς (270°C), επιτυγχάνοντας έτσι μεγαλύτερη απόδοση και άρωμα, εξ ου και η μείωση του χρόνου χρήσης κατά ένα λεπτό!

Όποια λειτουργία και να επιλέξετε, η μπαταρία της συσκευής αντέχει χωρίς νέα φόρτιση μέχρι 20 φορές χρήσης.

Πώς θα επιλέξετε τις δύο διαφορετικές λειτουργίες

Για να επιλέξετε τη λειτουργία STANDARD: Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο ελέγχου του συστήματος θέρμανσης καπνού glo για 3 δευτερόλεπτα για να ξεκινήσει η διαδικασία θέρμανσης. Το σύστημα θέρμανσης καπνού glo θα δονηθεί ελαφρά μετά από 3 δευτερόλεπτα υποδεικνύοντας ότι η λειτουργία ξεκίνησε και μπορείτε να αφήσετε το πλήκτρο ελέγχου. Η πρώτη λυχνία του πλήκτρου ελέγχου θα αρχίσει να αναβοσβήνει υποδεικνύοντας ότι έχει επιλεγεί η λειτουργία STANDARD. Όσο προχωρά η θέρμανση της συσκευής, οι λυχνίες θα ανάβουν σταθερά η μία μετά την άλλη. Μετά από 20 δευτερόλεπτα, και οι 4 λυχνίες του συστήματος θέρμανσης καπνού glo θα ανάψουν και το σύστημα θέρμανσης καπνού glo θα δονηθεί ελαφρά υποδεικνύοντας ότι είναι έτοιμο για χρήση.

Για να επιλέξετε τη λειτουργία BOOST: Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο ελέγχου του συστήματος θέρμανσης καπνού glo για 5 δευτερόλεπτα για να ξεκινήσει η διαδικασία θέρμανσης. Το σύστημα θέρμανσης καπνού glo θα δονηθεί ελαφρά μία φορά μετά από 3 δευτερόλεπτα και δύο φορές μετά από 5 δευτερόλεπτα υποδεικνύοντας ότι η λειτουργία ξεκίνησε. Μετά τη δεύτερη δόνηση, αφήστε το πλήκτρο ελέγχου. Οι λυχνίες του πλήκτρου ελέγχου θα αρχίσουν να αναβοσβήνουν με κυκλική φορά, υποδεικνύοντας ότι έχει επιλεγεί η λειτουργία BOOST. Μετά από 15 δευτερόλεπτα, και οι 4 λυχνίες του συστήματος θέρμανσης καπνού glo θα ανάψουν και το σύστημα θέρμανσης καπνού glo θα δονηθεί ελαφρά υποδεικνύοντας ότι είναι έτοιμο για χρήση.

Το μοναδικό design του Glo Ηyper+

Οι δύο λειτουργίες όμως δεν είναι ο μόνος λόγος που το glo hyper+ διαφέρει από τα υπόλοιπα. Το μοντέλο αυτό παρουσιάζει έναν νέο, υψηλής αισθητικής σχεδιασμό (design): Υπάρχει διαφοροποίηση του πλαϊνού panel από τον θάλαμο θέρμανσης, νέο design και για το κουμπί, όπως και νέα υφή για το συρόμενο πορτάκι. Για αυτούς που εκτός από την απόδοση, ενδιαφέρονται και για το στυλ!

Ειδικά δε στη συσκευασία του το glo hyper+ UNIQ,  θα βρείτε και δύο κομψά panel, που εξασφαλίζουν μοναδική εμφάνιση για το προϊόν σας, ενώ μπορούν να αλλάξουν, ώστε να δημιουργήσετε μοναδικούς συνδυασμούς με διαφορετικά χρώματα και υλικά.

30% περισσότερος καπνός στα neo sticks

Επίσης, με αυτή τη συσκευή χρησιμοποιείτε διαφορετικό format neo Sticks (Demi Slim format) σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα συσκευών glo, που περιέχουν μάλιστα κατά 30% περισσότερη ποσότητα καπνού. Τo νέo format, όπως θα διαπιστώσετε από την πρώτη ρουφηξιά, σε συνδυασμό με τις δυνατότητες αυτής της συσκευής, προσφέρουν μεγαλύτερη ένταση, πιο πλούσια γεύση αλλά και λιγότερη μυρωδιά! Και πάντα, χωρίς στάχτη...

Η συντήρηση και η ασφαλής λειτουργία της συσκευής

Όσον αφορά στη συντήρηση της συσκευής, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την φορτίζετε -όπως κάνετε και με το κινητό σας τηλέφωνο, με καλώδιο usb- και να την καθαρίζετε (απλά, εύκολα, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα) έπειτα από περίπου 20 χρήσεις. Διατίθεται για αυτό ειδικό βουρτσάκι καθαρισμού, που θα κάνει τη ζωή σας πολύ εύκολη. Υπάρχουν, επίσης, κι άλλα χρήσιμα αξεσουάρ, όπως ειδικές θήκες.

Οι συσκευές διατίθενται σε διάφορες εκδόσεις και χρώματα, ενώ υπάρχουν και δύο τρόποι λειτουργίας τους. Η ενισχυμένη (boost) για πιο έντονη εμπειρία και η κανονική.

Η συσκευή έχει δοκιμαστεί με επιτυχία για να διασφαλίσει ότι συμμορφώνεται με όλους τους κατάλληλους κανονισμούς ασφαλείας και λειτουργίας ηλεκτρονικών συσκευών στη χώρα μας.

Χαρακτηριστικά, η συσκευή είναι εφοδιασμένη με:

  • Αισθητήρες θερμοκρασίας μπαταρίας, οι οποίοι την απενεργοποιούν αυτόματα εάν ζεσταθεί υπερβολικά.
  • Αισθητήρες που μετρούν τη θερμοκρασία του μεταλλικού σωλήνα, οι οποίοι την κλείνουν εάν γίνει υπερβολικά ζεστή.
  • Λογισμικό για τη μέτρηση της ενέργειας που διαχέεται, η οποία τερματίζει τη συσκευή εάν η ανιχνευθείσα ροή ενέργειας δεν θεωρείται φυσιολογική.

Να θυμάστε, ότι το glo μπορεί να λειτουργήσει σε θερμοκρασίες από -20°C έως 60°C. Η βέλτιστη θερμοκρασία φόρτισης για την μπαταρία του είναι από -10°C έως 45°C.