Αγίου Βαλεντίνου: Ένας πλήρης οδηγός για ατμιστές

Αγίου Βαλεντίνου: Ένας πλήρης οδηγός για ατμιστές
Tips και Συμβουλές
Η πιο ερωτική μέρα του χρόνου έφτασε! Eπειδή στους δύο τρίτος δε χωρεί δείτε πώς μπορείτε να περάσετε αυτήν την ημέρα με το έτερον ήμισυ, χωρίς το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας να μπει εμπόδιο.

Εάν είστε από τους «τυχερούς» που πρόκειται να βγείτε ραντεβού και μάλιστα πρώτο, τότε είναι λογικό να θέλετε να προετοιμαστείτε κατάλληλα προκειμένου να κάνετε καλή εντύπωση. Επίσης, είναι απόλυτα λογικό να σκέφτεστε πώς θα παρουσιάσετε το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας. Από την άλλη, εάν είστε ατμιστής αλλά απεχθάνεστε το Βαλεντίνο και ετοιμαζόσασταν να φύγετε από αυτό το άρθρο, τότε θα σας παρακαλούσαμε να μείνετε. Έχουμε κάτι και για εσάς!

Αρχικά, είτε ανήκετε στην μια περίπτωση είτε στην άλλη για να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας θα πρέπει να θυμάστε ότι οι ατμιστές ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι πολύ sexy και ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας βοηθά να βελτιώσετε τις «επιδόσεις» σας. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του πρώτου ραντεβού για να νιώσετε ακόμα πιο άνετα με το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας, όπως επίσης και τρόποι να απολαύσετε αυτήν την ημέρα μόνοι…

Προετοιμασία για το ραντεβού…


Ένα ραντεβού και μάλιστα του Αγ. Βαλεντίνου σημαίνει πολλά και άρα απαιτεί και την ανάλογη προετοιμασία. Πριν φύγετε από το σπίτι, φροντίστε να έχετε μερικά λεπτά στη διάθεσή σας για να απολαύσετε το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας με ηρεμία. Επιλέξτε μια γεύση που σας φτιάχνει τη διάθεση και διεγείρει τη φαντασία για να μπείτε στο κλίμα του ραντεβού και φροντίστε να γεμίσετε το tank του ατμοποιητή σας.

Tips για το (πρώτο) ραντεβού:


  1. Σπάστε τον πάγο με το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Εάν το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι κομμάτι της ζωής σας είναι λογικό να μην μπορείτε να το αποχωριστείτε κατά τη διάρκεια του ραντεβού σας. Δείτε το σαν έναν εύκολο τρόπο να σπάσετε τον πάγο και να ανοίξετε ένα θέμα συζήτησης. Πού ξέρετε; Μπορεί τελικά να έχετε περισσότερα κοινά με τον/την συνοδό σας απ’ όσα νομίζετε.
  2. Μην ξεχνάτε τους τρόπους σας. Σε κάθε περίπτωση πριν ξεκινήσετε να το χρησιμοποιείτε θα πρέπει να ρωτήσετε τον/την συνοδό σας εάν ενοχλείται και έπειτα να πράξετε αναλόγως.
  3. Μην επιλέγετε το ηλεκτρονικό τσιγάρο από τον/την συνοδό σας. Υπάρχει περίπτωση το ραντεβού να γίνει σε μέρος όπου απαγορεύεται το άτμισμα. Ακόμα κι αν χρειαστεί να βγείτε μερικές φορές έξω να ατμίσετε φροντίστε αυτά τα διαστήματα να μην είναι πολύ μεγάλα.
  4. Μεθυστικό άρωμα. Εκτός από την κολόνια σας μπορείτε να φροντίσετε και για την αναπνοή σας με ένα υγρό αναπλήρωσης με γεύση βανίλια ή καραμέλα. Κανείς δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί!
  5. Δροσερή αναπνοή. Εάν το ραντεβού περιλαμβάνει φαγητό τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ένα menthol υγρό αναπλήρωσης για να φρεσκάρετε την αναπνοή σας.

Ένα ξεχωριστό δώρο… από καρδιάς!


Έχετε βαρεθεί τις καρδούλες, τα λουλούδια, τα σοκολατάκια και τα λούτρινα αρκουδάκια; Δεν είστε οι μόνοι! Εάν λοιπόν φέτος θέλετε να κάνετε ένα πολύ ξεχωριστό ερωτικό δώρο στον Βαλεντίνο σας τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα υγρό αναπλήρωσης με γεύση σοκολάτα, γάλα καρύδας ή φράουλα με κρέμα. Πιστέψτε μας είναι καλύτερα από σοκολατάκια! Ανακαλύψτε υγρά αναπλήρωσης για όλα τα γούστα με ένα κλικ!

Ποιος είπε ότι δεν μπορείτε να περάσετε και μόνοι σας καλά;


Η 14η Φεβρουαρίου μπορεί να είναι η ημέρα των ερωτευμένων, δεν παύει να είναι όμως και η ημέρα των υπολοίπων! Οπότε εάν δεν έχετε καμία διάθεση για αγάπες και λουλούδια μπορείτε να μείνετε σπίτι, να απολαύσετε την αγαπημένη σας ταινία, τη συντροφιά από το τζάκι, ένα ποτό ή ακόμα και το αγαπημένο σας βιβλίο και να χαλαρώσετε.

Bonus tip: Σήμερα που θα είστε μόνοι μπορείτε κάλλιστα να απολαύσετε ένα πλούσιο υγρό αναπλήρωσης με καπνική γεύση ή γεύση πούρου που ίσως να μην επιλέγατε σε μια κοινωνική συνάθροιση. Εναλλακτικά, μπορείτε να συνδυάσετε κάποιες πιο gourmet γεύσεις υγρών αναπλήρωσης με ένα καλό κρασί και μια ποικιλία τυριών και να περάσετε μια άκρως απολαυστική βραδιά.

Ερωτευμένοι ή μη, στην altereGo μπορείτε να βρείτε κάτι για κάθε περίπτωση! Εμείς σας ευχόμαστε να περάσετε καλά σε ό,τι και αν κάνετε του Αγίου Βαλεντίνου και ανανεώνουμε σύντομα το ραντεβού μας για επόμενα άρθρα με νέα και tips που αφορούν το ηλεκτρονικό τσιγάρο.