Ξεκινήστε το ηλεκτρονικό τσιγάρο εύκολα και οικονομικά!

Ξεκινήστε το ηλεκτρονικό τσιγάρο εύκολα και οικονομικά!
Tips και Συμβουλές
Ποτέ δεν είναι αργά να αφήσετε πίσω την  κακή συνήθεια του καπνίσματος. Ενημερωθείτε για τα πλεονεκτήματα του ηλεκτρονικού τσιγάρου σε σχέση με το συμβατικό και αποκτήστε μια νέα καθημερινή απόλαυση, εύκολα και οικονομικά.

Όποιον ατμιστή κι αν ρωτήσετε θα σας πει ένα πράγμα: το άτμισμα δεν έχει καμία σχέση με το κάπνισμα. Και αυτό, όπως και αν το πάρετε, είναι κάτι πολύ θετικό!

3 βασικά πλεονεκτήματα του ηλεκτρονικού τσιγάρου:

 Σωματική υγεία και υγιεινή


Βάσει παγκόσμιων ερευνών, το άτμισμα είναι έως και 95% λιγότερο βλαβερό από το κάπνισμα, περιέχοντας πολύ λιγότερα χημικά και τοξικές ουσίες που προκαλούν καρκίνο. Αντικαθιστώντας το τσιγάρο με ηλεκτρονικό τσιγάρο θα είστε σε θέση μεταξύ άλλων να απολαμβάνετε εκτός από μια καθημερινή συνήθεια και μια καλύτερη ποιότητα ζωής!

Σκεφτείτε ότι:

  1. Δεν θα σας ακολουθεί παντού η αντιαισθητική μυρωδιά «τσιγαρίλας», τα δάχτυλά σας θα επανέλθουν στο φυσικό τους χρώμα και δεν θα χρειάζεται να μασήσετε μισό πακέτο τσίχλες πριν μπείτε στο σπίτι ή πάτε σε κάποιο σημαντικό ραντεβού.

  2. Το να ανεβείτε μια σκάλα πλέον δεν θα σας φαίνεται εφάμιλλο σε προσπάθεια με το να κατακτήσετε την κορυφή του Έβερεστ. Μάλιστα, αυτήν την βελτίωση στη φυσική σας κατάσταση θα την παρατηρήσετε από τις πρώτες κιόλας μέρες χωρίς το τσιγάρο, ενώ θα μπορείτε πλέον να κοιμάστε σαν πουλάκι, αφού δεν θα σας ξυπνάει ο ενοχλητικός «τσιγαρόβηχας».

  3. Εάν έχετε βάλει προσωπικό στοίχημα να αποτινάξετε από τον οργανισμό σας τη νικοτίνη, με το ηλεκτρονικό τσιγάρο είστε σε θέση να τη μειώνετε σταδιακά μέχρι να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, χωρίς να στερηθείτε την αγαπημένη σας συνήθεια.

  4. Θα είστε σε θέση να απολαμβάνετε τις μικρές χαρές της καθημερινότητας, όπως ένα γευστικό ρόφημα ή το αγαπημένο σας φαγητό. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε ήδη, το κάπνισμα επηρεάζει τους γευστικούς κάλυκες της γλώσσας στερώντας από τους καπνιστές τη γευστική απόλαυση. Με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, ξαναενεργοποιούνται σταδιακά, και όλα θα έχουν καλύτερη γεύση!

  5. Εκτός από τον εαυτό σας, δεν θα επιβαρύνετε και τους γύρω σας αφού αποδεδειγμένα δεν υφίσταται ο όρος «παθητικό άτμισμα» (ο ατμός διαλύεται στον αέρα σε λιγότερα από 30 δευτερόλεπτα, ενώ ο καπνός παραμένει στην ατμόσφαιρα κλειστού χώρου για 20 λεπτά).

Οικονομία


Με το ηλεκτρονικό τσιγάρο μπορείτε να εξοικονομήσετε περισσότερα από 900€ το χρόνο τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τρέχοντα έξοδα και για ό,τι άλλο θέλετε. Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε από πού προκύπτει αυτό το ποσό τότε δεν έχετε παρά να συμβουλευτείτε το πολύ ενδιαφέρον infographic με τίτλο «Ηλεκτρονικό Τσιγάρο και Οικονομία: Μάθετε πώς».

Απόλαυση


Εκτός από τη διαφορά που θα δείτε στην καθημερινότητά σας αλλά και στην τσέπη σας ετοιμαστείτε να ζήσετε και μια απολαυστική εμπειρία προσαρμοσμένη στο δικό σας προσωπικό γούστο! Σε αντίθεση με το τσιγάρο, το ηλεκτρονικό τσιγάρο λειτουργεί με υγρό αναπλήρωσης το οποίο μπορείτε να βρείτε σε δεκάδες γεύσεις. Επίσης, τα σύγχρονα ηλεκτρονικά τσιγάρα σας δίνουν τη δυνατότητα να προσαρμόσετε το άτμισμά σας στο προσωπικό σας γούστο και άρα να απολαμβάνετε μια μοναδική εμπειρία.

Ξεκινήστε σήμερα το άτμισμα επιλέγοντας την ιδανική συσκευή!


Στην alter ego διαθέτουμε ευρεία γκάμα ποιοτικών συσκευών ηλεκτρονικού τσιγάρου, αξεσουάρ και πιστοποιημένων υγρών αναπλήρωσης προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε ατμιστή.

Για εσάς που ξεκινάτε τώρα το ταξίδι σας στον απολαυστικό κόσμο του ατμίσματος έχουμε δύο προτάσεις, που καλύπτουν δύο πολύ βασικά κριτήρια: το μικρό budget και την ευκολία στη χρήση, καθώς δουλεύουν αυτόματα, χωρίς καν το πάτημα ενός κουμπιού!

1. Eleaf iCare

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα της σειράς iCare της Εleaf ξεχωρίζουν για την μοναδική ποιότητά τους, αλλά και για την πολύ χαμηλή τιμή τους, μόλις στα 16,90€! Είναι ιδανικά για όσους θέλουν να δοκιμάσουν το ηλεκτρονικό τσιγάρο και να δουν αν τους ταιριάζει, με μικρό κόστος και απίστευτη ευκολία.

2. Vaporesso Aurora Kit

Σκεφτήκατε ποτέ ότι ένας αναπτήρας μπορεί να είναι όχι μόνο ένα μέρος αλλά το σύνολο μιας ευχάριστης εμπειρίας; To νέο Kit της Vaporesso αποτελεί τη νέα επαναστατική πρόταση στο άτμισμα. Λειτουργεί χωρίς κουμπιά. Απλώς σηκώνετε το καπάκι και ξεκινάτε το πιο απολαυστικό ταξίδι.

Θυμηθείτε! Η επιλογή του σωστού ηλεκτρονικού τσιγάρου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην συνολική εμπειρία του ατμίσματος. Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε να πάρετε τη σωστή απόφαση. Το επόμενο βήμα, αφού αποκτήσετε τη ιδανική συσκευή για εσάς, είναι να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα alter ego για να επιλέξετε, μαζί με το έμπειρο προσωπικό μας, τα e-liquids που θα απογειώσουν την εμπειρία σας!