Τα καλύτερα mods για ηλεκτρονικό τσιγάρο 2022 - 2023 - Πως θα επιλέξω;

Τα καλύτερα mods για ηλεκτρονικό τσιγάρο 2022 - 2023 - Πως θα επιλέξω;
Tips και Συμβουλές

Θέλετε να αναβαθμίσετε την ατμιστική σας εμπειρία σε… άλλα επίπεδα, καθώς πλέον νιώθετε ότι δεν σας καλύπτουν οι συμβατικές συσκευές. Η λύση είναι να γνωρίσετε τα mods, τα εξαρτήματα δηλαδή υπερ-υψηλής απόδοσης, προκειμένου να διαμορφώσετε το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο όπως ακριβώς επιθυμείτε. Οι επιλογές όπως θα διαπιστώσετε πολύ σύντομα είναι δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες! Πώς θα επιλέξετε την καλύτερη;

Διαβάστε και θα μάθετε τα καλύτερα mods για ηλεκτρονικά τσιγάρα.

Πως δοκιμάζουμε mods

Αρχικά, διαβάζουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κάθε mod ώστε να διαπιστώσουμε αν μας καλύπτει και μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα για αυτό που θέλουμε. Προτιμάμε πυκνά σύννεφα ατμού ή πιο έντονη τζούρα; Μας ενδιαφέρουν οι πολλές και συγκεκριμένες επιλογές και θέλουμε να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο, από τη θερμοκρασία μέχρι τα watt και τις αντιστάσεις, ή προτιμάμε την απλότητα και τη μέγιστη χωρητικότητα στη μπαταρία;

Αφού ξεδιαλύνουμε τι είναι αυτό που θέλουμε, αρχίζουμε την αναζήτησή μας, συμβουλευόμενοι και τις γνώμες άλλων χρηστών. Κυρίως, όμως, επιδιώκουμε να δοκιμάσουμε οι ίδιοι, αν έχουμε τη δυνατότητα, τα διάφορα mods που έχουμε βάλει στο μάτι, ώστε να διαπιστώσουμε αν μας καλύπτει.

Δεν είναι απλό και γρήγορο «σπορ», μέχρι να καταλήξουμε, λόγω των πολλών επιλογών, το αποτέλεσμα όμως εγγυάται τη… μάξιμουμ ατμιστική εμπειρία.

Ποια τα καλύτερα vape mods του 2022

Επιλέγουμε για εσάς τα… καλύτερα. Διαβάστε γιατί.

Aspire Zelos Nano Mod

Το Zelos Nano mod είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου, το οποίο έχει περάσει από επεξεργασία γυαλίσματος, αμμοβολής και ανοδίωσης, για να επιτύχει αυτή την εξαιρετική τελική εμφάνιση του mod. Ο συμπαγής σχεδιασμός του Zelos Nano mod προσφέρει ένα εξαιρετικά άνετο κράτημα και μια επιβλητική αλλά ταυτόχρονα κομψή, κλασική εμφάνιση.

Το mod αυτό αναγνωρίζει αμέσως τον τύπο αντίστασης που θα επιλέξετε και θα ρυθμίσει αυτόματα για εσάς, την ιδανική ισχύ της συσκευής. Επιπλέον, μπορείτε να έχετε ευελιξία κινήσεων στο άτμισμα σας, με τις λειτουργίες διαμόρφωσης: VW/BYPASS.

Επίσης, κάθε αντίσταση έχει τρεις ρυθμίσεις επιπέδου ισχύος. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να διαλέξετε το αγαπημένο σας γευστικό αποτέλεσμα, επιλέγοντας το αντίστοιχο επίπεδο ισχύος από τις επιλογές "χαμηλό, μεσαίο ή υψηλό". Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει τρεις ενδεικτικές λυχνίες ισχύος, που ξεκινάνε από κάτω προς τα πάνω και αντιστοιχούν σε "χαμηλό, μεσαίο, και υψηλό» επίπεδο ισχύος.

Το Aspire Zelos Nano mod λειτουργεί τέλος με μία ενσωματωμένη μονή μπαταρία, χωρητικότητας 1600mAh που προσφέρει μεγάλη αυτονομία, ώστε να απολαμβάνετε τη συσκευή σας όλη μέρα, χωρίς επαναφόρτιση. Επιπλέον, διαθέτει γρήγορη φόρτιση και πρακτική χρωματική ένδειξη στάθμης μπαταρίας [(0-30%): Κόκκινο, (30-60%): Μπλε, (60-100%): Πράσινο].

Aspire Zelos X Mod 80W

Το Aspire Zelos X Mod θα σας χαρίσει εργονομικό κράτημα και απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Διαθέτει πολλαπλές επιλογές διαμόρφωσης, με τις λειτουργίες WATT/ VOLTAGE/ BYPASS/ TC/ CPS, ώστε να εξατομικεύσετε το άτμισμά σας πλήρως. Επιλέγετε τις ρυθμίσεις της αρεσκείας σας και απολαμβάνετε το άτμισμά σας ακριβώς όπως το θέλετε! Τα υλικά κατασκευής του είναι ο ψευδάργυρος και κράμα αλουμινίου.

Η συσκευή διαθέτει TFT έγχρωμη οθόνη 0.96", με μετρητή εισπνοών και δυνατότητα ρύθμισης φωτεινότητας, όπου απεικονίζονται όλες οι επιλογές διαμόρφωσης της συσκευής, εύκολα και εργονομικά.

Το Aspire Zelos X Mod έχει έξοδο ισχύος έως και 80W και μπορεί να χωρέσει οποιαδήποτε δεξαμενή ατμοποιητή 510. Λειτουργεί με μια αποσπώμενη μπαταρία μεγέθους 18650 mAh, προσφέροντάς σας την αυτονομία που χρειάζεστε για το καθημερινό σας άτμισμα. Ακόμα όμως και όταν χρειαστεί να το φορτίσετε, υποστηρίζει την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης με καλώδιο Type-C.

Aspire Rhea Mod 200W

Το Aspire Rhea Mod ξεχωρίζει κι αυτό για τον εργονομικό σχεδιασμό του αλλά και για τη στιβαρή και εκλεπτυσμένη κατασκευή του από σκληρό ψευδάργυρο και κράμα αλουμινίου. Η εργονομία του mod ενισχύεται από μαλακή αδιάβροχη θωράκιση που προστατεύει τη συσκευή από χτυπήματα και πτώσεις. Επιπλέον, στο μαύρο και κόκκινο χρώμα μπορείτε να δοκιμάσετε τη συσκευή με το πρωτοποριακό υλικό Alcantara, που χρησιμοποιείται σε αγωνιστικά αυτοκίνητα και ακουστικά υψηλών προδιαγραφών.

Το Aspire Rhea Mod διαθέτει προστασία IP67, διατηρώντας το ασφαλές από τα καθημερινά σας ατυχήματα, για να το απολαμβάνετε απροβλημάτιστα σε κάθε ήπια ή έντονη δραστηριότητα. Το σύστημα προστασίας IP67 είναι κατά των κραδασμών και της σκόνης και καθιστά επίσης τη συσκευή ανθεκτική στο νερό.

Με το Rhea mod επιλέγετε τις ρυθμίσεις της αρεσκείας σας και απολαμβάνετε το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο όπως το θέλετε. Διαθέτει πολλαπλές επιλογές διαμόρφωσης με τις λειτουργίες VW/VV/BYPASS/TC/TCR/CPS, ώστε να εξατομικεύσετε το άτμισμά σας πλήρως. Με το Rhea Mod απολαμβάνετε εύκολη χρήση και πληθώρα επιλογών χωρίς περιορισμούς!

Είναι συμβατό με όλους τους ατμοποιητές 510 της αγοράς. Επιπλέον έχει διάμετρο 26mm, ώστε να ταιριάζουν όλοι οι ατμοποιητές κάτω των 28mm, χωρίς να προεξέχουν από το mod. Απολαύστε μέγιστη εργονομία και αισθητική!

Η συσκευή τέλος διαθέτει έγχρωμη οθόνη 0.96" όπου απεικονίζονται όλες οι ρυθμίσεις που επιλέγετε. Επιπλέον παρέχεται η δυνατότητα για ρύθμιση φωτεινότητας και θεματικής της οθόνης, μέσα από πέντε χρωματικές επιλογές. Λειτουργεί με δύο αποσπώμενες μπαταρίες χωρητικότητας 18650, ενώ φορτίζει και με καλώδιο Type-C.

Vaporesso GEN 80 S Mod

Το GEN 80 S Mod έχει μικρό, συμπαγές μέγεθος και ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά ελαφρύ, με βάρος μόλις 50γρ.. Επιπλέον, το Mod είναι εξοπλισμένο με τετραπλή επίστρωση από καουτσούκ, έτσι ώστε να προσφέρει προστασία από τους κραδασμούς, καθώς και άνετο, ξεκούραστο κράτημα όλη μέρα. Το μοτίβο με μικρές κυψέλες στο πίσω μέρος της συσκευής προσφέρει σταθερό κράτημα και ενισχύει τη συνολική εργονομία του mod.

Με το GEN 80 S Mod επιλέγετε τις ρυθμίσεις της αρεσκείας σας και απολαμβάνετε το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο όπως το θέλετε. Το καινοτόμο AXON Chip, σας παρέχει πολλαπλά συστήματα προστασίας της συσκευής, καθώς και 3 λειτουργίες διαμόρφωσης του ατμίσματός σας.

Η συσκευή διαθέτει TFT έγχρωμη οθόνη 0.96", όπου απεικονίζονται όλες οι επιλογές διαμόρφωσης της συσκευής, εύκολα και εργονομικά.

Innokin GOZEE Mod 60W

Το Innokin GOZEE Mod συνδυάζει απίθανη εμφάνιση και εργονομία. Πρόκειται για ένα mod με εντυπωσιακή σχεδίαση, μικρό μέγεθος, ελάχιστο βάρος και άνετο κράτημα.

Για τη δημιουργία του Mod ακολουθήθηκε ειδική διαδικασία κατασκευής, με διπλό πλαίσιο, που χαρίζει στο mod ένα κρυστάλλινο φινίρισμα, που προσδίδει εξαιρετική αντοχή και αυτή την εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Λειτουργεί με μία ενσωματωμένη μονή μπαταρία, χωρητικότητας 2100mAh που προσφέρει μεγάλη αυτονομία, ώστε να απολαμβάνετε τη συσκευή σας όλη μέρα, χωρίς επαναφόρτιση, αλλά υποστηρίζει και την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης με καλώδιο Type-C.

Καλύτερα κιτ Box Mod & Vape Mod

Πήρατε μια καλή γεύση των καλύτερων mods μέσα από τη γνώμη των ειδικών. Αφιερώστε χρόνο να δοκιμάσετε τι καλύπτει τις δικές σας προσωπικές ανάγκες, με ποιον τρόπο θα εκτοξεύσετε την ατμιστική σας συνήθεια στο επόμενο επίπεδο και… η τελική επιλογή είναι δική σας!