Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο υγρό αναπλήρωσης;

Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο υγρό αναπλήρωσης;
Tips και Συμβουλές
Μόλις αποκτήσατε το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας και δεν βλέπετε την ώρα να αρχίσετε να το απολαμβάνετε; Το μυστικό βρίσκεται στο υγρό αναπλήρωσης και εμείς θα σας βοηθήσουμε να το επιλέξετε.

Κάθε ατμιστής είναι μοναδικός. Δεν σημαίνει δηλαδή ότι επειδή ο συνάδελφος από τη δουλειά ατμίζει το Tribeca της HALO – όπως και πολλοί άλλοι ατμιστές εδώ που τα λέμε – θα πρέπει και εσείς να ακολουθήσετε τυφλά τα βήματά του.

Άλλωστε κομμάτι της γοητείας του ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι η διαδικασία της αναζήτησης των e-liquids που θα σας συντροφεύουν από το πρωί ως το βράδυ, σε όλες τις στιγμές και που θα είναι για εσάς ιδανικά, ώστε να παραμείνετε μακριά από το τσιγάρο.

Τα 2 βασικά κριτήρια για την επιλογή υγρού αναπλήρωσης


Στην alter ego δίνουμε τεράστια σημασία στη διαφορετικότητα του κάθε ατμιστή και για αυτό προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων ατμίσματος. Όσο για τα υγρά αναπλήρωσης, είναι όλα σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία, ενώ τα e-liquids alter ego είναι τα μόνα e-liquids στην Ελλάδα που ελέγχονται από το Εθνικό Κέντρο ‘ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ’.

Η δε ποικιλία e-liquids που προσφέρουμε αυτή τη στιγμή ξεπερνά τις 100 γεύσεις και αυξάνεται συνεχώς!

Αυτό σημαίνει δύο πράγματα: ότι σίγουρα θα βρείτε τις γεύσεις που σας ικανοποιούν, αλλά θα σας είναι δύσκολο να αποφασίσετε. Αν και το εκπαιδευμένο προσωπικό που θα συναντήσετε στα καταστήματά μας είναι σε θέση να σας κατευθύνει προκειμένου να επιλέξετε τις ιδανικές για εσάς γεύσεις, σκεφτήκαμε να σας προετοιμάσουμε πριν την επίσκεψή σας, ώστε να επιλέξετε σωστά το υγρό αναπλήρωσης που σας ταιριάζει.

1. Οι γεύσεις!


Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του γευστική παλέτα. Για αυτό σε όλα τα καταστήματα alter ego θα βρείτε ειδικά διαμορφωμένα δοκιμαστήρια όπου μπορείτε να ατμίσετε με την ησυχία σας τις γεύσεις που θα σας προτείνει το έμπειρο προσωπικό μας μέχρι να βρείτε εκείνη ή εκείνες που σας ταιριάζουν.

Συνήθως όταν ξεκινάει κάποιος το άτμισμα επιλέγει πιο γνώριμες γεύσεις, για αυτό οι πρώτες του επιλογές είναι ‘καπνικές’. Μην ξεχνάτε όμως ότι ένα από τα κύρια στοιχεία απόλαυσης του ατμίσματος αποτελεί η δυνατότητα εναλλαγής γεύσεων.

Για αυτό μη διστάσετε να γίνετε  και λίγο τολμηροί!

Ακόμα κι αν δεν είστε λάτρεις των πολύ γλυκών γεύσεων ή των «φρουτένιων» θα σας προτείναμε να τα δοκιμάσετε καθώς μπορεί να σας εκπλήξουν ευχάριστα!

Πάντως, η επιλογή γεύσεων από gourmet, καπνικές, γλυκές, φρουτώδεις κλπ. είμαστε σίγουροι ότι θα σας ενθουσιάσει. Ξεκινήστε με ότι αισθάνεστε ότι σας ταιριάζει περισσότερο και στην επόμενη επίσκεψή σας, δοκιμάστε και κάτι διαφορετικό.

2. Η ένταση της νικοτίνης.


Το δεύτερο και επίσης σημαντικό κριτήριο είναι το ποσοστό νικοτίνης που περιέχει κάθε υγρό αναπλήρωσης. Επιλέγοντας τη σωστή περιεκτικότητα από την αρχή θα μπορέσετε να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για λήψη νικοτίνης μέσω του υγρού αναπλήρωσης και θα μείνετε μακριά από το πακέτο με τα τσιγάρα σας.

Οι ειδικοί στα καταστήματά μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το κατάλληλο, για εσάς, ποσοστό νικοτίνης. Ένα βασικό κριτήριο είναι το πόσα τσιγάρα και τι τσιγάρα καπνίζατε στο παρελθόν. Επειδή όμως υπάρχουν και άλλα κριτήρια… για αυτό υπάρχουν και οι ειδικοί!

Και μην ξεχνάτε! Ένα πολύ βασικό πλεονέκτημα του ηλεκτρονικού τσιγάρου σε αντίθεση με το συμβατικό είναι ότι μπορεί κανείς να μειώνει σταδιακά τη νικοτίνη, και ακόμα και να φτάσει να απολαμβάνει το άτμισμα και με μηδενική νικοτίνη!

Τέλος, το είδος της τζούρας που προτιμάτε, τσιγαρίσια ή πνευμονική, οδηγεί στην επιλογή υγρού αναπλήρωσης (μάθετε περισσότερα για τις διαφορές μεταξύ PG/VG από το σχετικό άρθρο), αλλά και συσκευής, ώστε συνδυαστικά να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τώρα που διαμορφώσατε τις βασικές παραμέτρους  για την επιλογή του ιδανικού υγρού αναπλήρωσης τι μένει; Μα φυσικά, να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματά μας και να κάνετε την επιλογή σας.