Ποιες οι τιμές για Vuse ePods / ePens - Πως να βρεις καλή τιμή και προσφορά

Ποιες οι τιμές για Vuse ePods / ePens - Πως να βρεις καλή τιμή και προσφορά
Tips και Συμβουλές

Σκέφτεστε να κάνετε τη μετάβαση από το κάπνισμα στο ηλεκτρονικό τσιγάρο, ή είστε ήδη ατμιστής και αναζητάτε μια από τις ποιοτικότερες επιλογές της αγοράς; Εάν ναι, τότε διαβάζετε το σωστό άρθρο!

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα Vuse αποτελούν την κατάλληλη επιλογή, προσφέροντας μια αναβαθμισμένη και ολοκληρωμένη εμπειρία ατμίσματος, ενώ διακρίνονται για την απλότητα, την ευχρηστία τους και τον μοντέρνο σχεδιασμό. Αποτελούν, δε, «κλειστά συστήματα», που σημαίνει ότι λειτουργούν με προγεμισμένες κάψουλες υγρού (vuse pods), τις οποίες απλά τις τοποθετείτε στη συσκευή, και όταν τελειώσουν τις αντικαθιστάτε. Στα κλειστά συστήματα ξεχνάτε επίσης και τα αναλώσιμα (π.χ. αντιστάσεις, ειδικά αξεσουάρ) και φυσικά το κόστος τους!

Οι τιμές των συσκευών Vuse είναι πραγματικά... εκτός ανταγωνισμού, ενώ για την προμήθεια των pods μπορείτε να εκμεταλλευθείτε τις καλύτερες προσφορές!

Το Vuse ePod 2

Το Vuse ePod2 εκτός από τη μοντέρνα κομψή σχεδίασή του, είναι από τις πιο ανθεκτικές συσκευές του εμπορίου: Αντέχει ακόμα και στο νερό, αφού είναι κατασκευασμένο από αδιάβροχα υλικά. Λειτουργεί απλά, μόνο με την εισπνοή και δεν χρειάζεται να πατάτε κουμπί για τη χρήση του.

Το kit του νέου ePod 2 διατίθεται στα 12 ευρώ και περιλαμβάνει ένα Micro usb για τη φόρτισή του, καθώς και τις οδηγίες χρήσης.

Το Vuse ePod 2 McLaren Racing limited edition

Υπάρχει ακόμα μια ειδική επιλογή… πειρασμός, αν αποφασίσετε ότι το ePod2 είναι η συσκευή που σας ταιριάζει. Ο λόγος, για το Vuse ePod 2 McLaren Racing limited edition το οποίο επίσης διαθέτει premium ποιότητα από αδιάβροχα υλικά αλλά και ασύλληπτη εμφάνιση! Πρόκειται για τον απόλυτο συνδυασμό ισχύος και σχεδίασης, σε μια συσκευή με μοναδική αισθητική, εμπνευσμένη από τα αγωνιστικά χρώματα της McLaren, με τις ίδιες υψηλές επιδόσεις της… Formula 1!

Επιπλέον, με το Vuse ePod 2 McLaren Racing limited edition θα απολαύσετε μέγιστη εργονομία, καθώς μπορείτε να το μεταφέρετε κυριολεκτικά στην τσέπη σας, όσο μικρή και να είναι!

Το kit της ειδικής αυτής έκδοσης διατίθεται σε τιμή ελάχιστα πιο υψηλή από το κλασικό ePod2, δηλαδή στα 15 ευρώ.

Τα pods του Vuse ePod 2

Οι επιλογές στα υγρά των pods, που αποτελούν τις ειδικά σχεδιασμένες αεροστεγείς κάψουλες της συσκευής, υπόσχονται να καλύψουν όλα τα γούστα και τις ανάγκες, ενώ ξεχνάτε το γέμισμα, τις διαρροές, τα πανάκια και τα… άδεια μπουκαλάκια: Απλά το προσαρμόζετε στη συσκευή σας και όταν τελειώσει, το αντικαθιστάτε με το επόμενο.

Τα Pod packs του Vuse ePod2 κοστίζουν 6 ευρώ το κάθε ένα, ενώ περιέχουν δύο pods της ίδιας γεύσης.

To κάθε pod περιέχει 1.9ml υγρού και διατίθεται σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο νικοτίνης, τα 18mg/ml.

Οι γεύσεις που διατίθενται είναι πέντε:

Tobacco, Mint, Mango, Strawberry & Vanilla

Το Vuse ePen

Το Vuse ePen επιτυγχάνει πλούσιο ατμό, χωρίς να γίνονται εκπτώσεις στη γεύση, αφού διακρίνεται για την υψηλή του απόδοση, όσο και την απλότητα στη χρήση. Διακρίνεται επίσης για τον εργονομικό και μοντέρνο σχεδιασμό του, ενώ είναι κατασκευασμένο να... ταιριάζει στο χέρι σας!

Το Vuse ePen 3 αναδείχθηκε «Προϊόν της Χρονιάς 2021» στην κατηγορία ατμίσματος, στην ανεξάρτητη έρευνα που διεξήγαγε η IRI σε 3.200 καταναλωτές στην Ελλάδα, στον μεγαλύτερο και σημαντικότερο θεσμό βράβευσης διεθνώς, σχετικά με την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων.

Η συσκευή (kit) κοστίζει 10 ευρώ, ωστόσο, αυτή την περίοδο η συσκευή βρίσκεται σε προσφορά και μπορείτε να την προμηθευτείτε από την alter ego στην τιμή-έκπληξη των... 1,99 ευρώ! Προλάβετε γιατί αυτή η τιμή... δεν υπάρχει!

Τα pods του Vuse ePen

Κάθε πακέτο ePen Pod κοστίζει 5,50 ευρώ, δηλαδή είναι λίγο φθηνότερο από το αντίστοιχο του ePod 2.

Το κάθε pod του ePen περιέχει 2.0ml υγρού και διατίθεται σε 3 διαφορετικά επίπεδα νικοτίνης, 6mg/ml, 12mg/ml και 18mg/ml, ώστε να προσαρμόσεις τη νέα σου συνήθεια στις ανάγκες σου. Συνήθως, όσοι έκοψαν πρόσφατα το κάπνισμα επιλέγουν το υψηλότερο επίπεδο νικοτίνης και σταδιακά το περιορίζουν.

Οι γεύσεις που διατίθενται είναι 7 για κάθε επίπεδο νικοτίνης και καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις.

-2 γεύσεις Tobacco (Nutty & Blended)

-Mint

-Vanilla

-3 φρούτα Strawberry, Wild Berries & Mango

Ειδική προσφορά για ένα πλήρες κιτ Vuse ePen 3 με δύο συσκευές

Αυτή τη στιγμή στην alter ego υπάρχει ακόμα μία συμφέρουσα προσφορά. Μπορείτε να προμηθευτείτε ένα κιτ με δύο συσκευές Vuse ePen 3 με τρία πακέτα κάψουλες, στην τιμή των 20,48 ευρώ, αντί για τα 35,50 ευρώ, επιτυγχάνοντας έτσι μια έκπτωση που φτάνει το 44%.

Οι παραπάνω τιμές ισχύουν τόσο στα καταστήματα, όσο και αν παραγγείλετε διαδικτυακά.

Πόσο διαρκεί και πόσο κοστίζει κάθε pod

Το κάθε pod των 2.0 ml αντιστοιχεί σε περισσότερες από 250 εισπνοές, όσες αναλογούν δηλαδή και σε ένα πακέτο 20 τσιγάρων. Άρα το κάθε Vuse Pod pack αντιστοιχεί σε δύο πακέτα τσιγάρων, αναλόγως και με τη χρήση που κάνει ο κάθε ατμιστής.

Τα άλατα νικοτίνης

Σημειώστε ότι όλα τα υγρά αναπλήρωσης Vuse με νικοτίνη εμπλουτίζονται με τη χρήση των αλάτων νικοτίνης. Τα άλατα νικοτίνης, αποτελούν μια μορφή νικοτίνης που εμφανίζεται φυσικά στα φύλλα του φυτού του καπνού και όταν χρησιμοποιούνται σε υγρά αναπλήρωσης προσφέρουν μια έντονη γεύση και μια πιο δυνατή εμπειρία ατμίσματος.

Η νικοτίνη αποτελεί εξαιρετικά εθιστική ουσία και για αυτό το προϊόν απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες. Για τη διάθεσή τους στην αγορά, δε, ακολουθούνται όλες οι διατάξεις της εθνικής νομοθεσίας.

Πρόγραμμα bonus της alter ego – Διπλάσιοι πόντοι για τα vuse pod packs

Η alter ego προσφέρει στους πελάτες της ένα πολύ γενναιόδωρο πρόγραμμα εκπτώσεων. Για κάθε προϊόν που αγοράζετε, λαμβάνετε bonus πόντους, τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώνετε σε ευρώ, σε επόμενες αγορές σας! Το όφελος μπορεί να ξεπεράσει, ετησίως, τα 90 ευρώ!

Ειδικά όμως όταν προμηθεύετε ένα Vuse pod pack από την alter ego, τότε λαμβάνετε διπλάσιους bonus πόντους σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη αγορά! Έτσι, μπορείτε πολύ σύντομα να εξαργυρώνετε τους πόντους σας σε μεγάλες εκπτώσεις για κάθε νέα σας αγορά!