Ξεκίνα το άτμισμα εύκολα! Αφήστε το τσιγάρο! Δες το όφελος από την πρώτη ημέρα (και) στην τσέπη σας!

Ξεκίνα το άτμισμα εύκολα! Αφήστε το τσιγάρο! Δες το όφελος από την πρώτη ημέρα (και) στην τσέπη σας!
Tips και Συμβουλές
Μένουμε σπίτι και αξιοποιούμε τον χρόνο που έχουμε ώστε να βελτιώσουμε τον εαυτό μας και την υγεία μας! Ο καλύτερος τρόπος για να το επιτύχουν αυτό οι καπνιστές, δεν είναι άλλος από το να δοκιμάσουν την πιο αποτελεσματική μέθοδο διακοπής αυτής της συνήθειας και μείωσης κατά 95% της βλάβης που προκαλεί!

Πώς; Μα με το ηλεκτρονικό τσιγάρο φυσικά, το οποίο φτάνει εύκολα και γρήγορα στην πόρτα σας, χωρίς να χρειαστεί να βγείτε, με μια απλή παραγγελία.

Πέραν του ανεκτίμητου οφέλους της ελαχιστοποίησης της βλάβης στην υγεία σας σε σχέση με το κάπνισμα, υπάρχει ακόμα ένα σημαντικό όφελος για αυτούς που θα επιλέξουν τώρα να γίνουν ατμιστές, στην εποχή του lockdown, κατά την οποία οι περισσότεροι έχουν επιβαρυνθεί και οικονομικά.

Κι αυτό είναι η μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων που θα δει -από την πρώτη κιόλας μέρα- ο καπνιστής που θα αποφασίσει να κάνει τη μετάβαση στο ηλεκτρονικό τσιγάρο! Μια εξοικονόμηση που φτάνει και το 60%, ή αλλιώς, της τάξης… του ενός βασικού μισθού τον χρόνο -ή δύο φορές το δώρο του Πάσχα!

Μπορείτε να κάνετε και μόνοι σας τους υπολογισμούς σας, εμείς θα σας πούμε όμως ότι ο μέσος καπνιστής που καπνίζει ένα πακέτο την ημέρα -δηλαδή πληρώνει 135 ευρώ τον μήνα – θα ρίξει αυτό το κόστος, αν αντικαταστήσει τα τσιγάρα με τα υγρά αναπλήρωσης του ατμίσματος – στα 50 ευρώ τον περίπου, υπολογίζοντας και τις απαιτούμενες αντιστάσεις!

(Υπολογίζουμε περίπου 1 μπουκαλάκι υγρό αναπλήρωσης 10ml κάθε 4 ημέρες και την αντικατάσταση μιας αντίστασης κάθε εβδομάδα. Αυτές οι ποσότητες αντιστοιχούν, θεωρητικά, στο ένα πακέτο τσιγάρα την ημέρα).

Για όλους εσάς που το σκέφτεστε, και πολύ καλά κάνετε, σας έχουμε δύο συγκεκριμένες και μοντέρνες προτάσεις starter pack, για τις οποίες ισχύουν αυτή την εποχή σημαντικές εκπτώσεις!

A) Vaporesso Podstick και Colour 5+1 (6X10mL) από 47,40€ μόνο 39,90€

Διακόπτουμε το κάπνισμα με ένα από τα τρία μοναδικά alter ego color 5+1 σε συνδυασμό με το vaporesso podstick. Εσείς επιλέγετε τη γεύση και το…χρώμα:

1.Tobacco One – Συσκευασία 5+1 – 60ml καπνικό χαρμάνι.  Απαλό, με ωραίο χτύπημα στο λαιμό.

2 Tobacco Seven – Συσκευασία 5+1 – 60ml. Έντονα καπνικό που αφήνει μία υπόγλυκη αίσθηση.

3.Vanilla Gentle – Συσκευασία 5+1 – 60ml. Απαλή μελωδία βανίλιας.

Απόκτησέ το

ή

B) Compact Logic  

Το πιο «ομαλό» ξεκίνημα του ατμίσματος και διακοπής του καπνίσματος, με το Compact Logic. Μπορείτε να επιλέξετε από τις ακόλουθες προσφορές:

Έξι πακέτα κάψουλες Compact Logic στην τιμή των πέντε, δηλαδή από 30€ μόνο 25€.
Μια συσκευή  Compact Logic και 14 κάψουλες από 45€ μόνο 35€.
Η επιλογή είναι δική σας, και τη διαφορά θα τη δείτε άμεσα και στην… τσέπη!

Απόκτησέ το

H alter ego εδώ και δέκα χρόνια επενδύει συνεχώς στην ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων της. Η δεκάχρονη εμπιστοσύνη των πελατών, των προμηθευτών, των συνεργατών και των επιστημονικών φορέων που πιστοποιούν την ασφάλεια των προϊόντων μας είναι η πιο έμπρακτη απόδειξη ότι η alter ego δεν εγγυάται μόνο την ποιότητα αλλά ότι είναι και ένας πολύτιμος σύμμαχος στον αγώνα κατά του καπνίσματος. Επιπλέον, προτρέπουμε τους καταναλωτές να εμπιστεύονται μόνο επώνυμες εταιρείες για την αγορά προϊόντων ηλεκτρονικού τσιγάρου.