Καλοκαίρι στην alter ego σημαίνει χρώμα και δώρα!!

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος βρήκαμε για εσένα μοναδικά δώρα που σίγουρα θα χρειαστείς στην καθημερινή σου βόλτα, στις εξορμήσεις σου στην παραλία και φυσικά στις διακοπές σου.

Χειροποίητη πετσέτα παραλίας

Την χειροποίητη ελληνική πετσέτα από τα υφαντουργεία Κρήτης από 100% βαμβάκι μπορείς να την έχεις μαζί σου στην παραλία ή στην πισίνα και μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και ως παρεό καθώς στεγνώνει πολύ γρήγορα. Είναι επίσης εξαιρετική επιλογή για τις διακοπές σου διότι το λεπτό και ποιοτικό ύφασμα της σου επιτρέπει να την πλένεις εύκολα και γρήγορα.

Μπορείς να την κάνεις δική σου σε όποιο από τα οχτώ υπέροχα χρώματα εσύ επιλέξεις αγοράζοντας τα αγαπημένα σου προϊόντα από 59€.

 

Ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Γυαλιά Ηλίου

Ακόμη ένα εκπληκτικό δώρο σε περιμένει κάνοντας τις αγορές σου από 59€. Ο λόγος για τα φανταστικά γυαλιά ηλίου με ξύλινους βραχίονες.

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα από 5 διαφορετικά χρώματα: μαύρα, διάφανα, καφέ, μαύρα με καθρέπτη μπλε ή μαύρα με καθρέπτη πορτοκαλί. Όποιο και εάν επιλέξεις θα γίνει δικό σου μαζί με μια πρωτότυπη θήκη από φελλό η οποία διπλώνει και χωράει ακόμη και στην τσέπη σου.

 

Ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Ασύρματα Ακουστικά Bluetooth

Τα δώρα όμως δεν τελειώνουν εδώ.
H μουσική είναι η καλύτερη παρέα. Στην alter ego το ξέρουμε αυτό γι αυτό με αγορές άνω των 69€ σου κάνουμε δώρο ασύρματα ακουστικά με πολλαπλές και φοβερές λειτουργίες.

  • Απάντηση/τερματισμό κλήσεων
  • Αναπαραγωγή μουσικής έως και 5 ώρες
  • Χρόνος φόρτισης 2,5 ώρες
  • Απόσταση σύνδεσης έως και 10 μέτρα
  • Μπαταρία 200 mah

Ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

 

Online Παραγγελίες άνω των 59€

Επέλεξε το δώρο σου, σημειώνοντας στις παρατηρήσεις της παραγγελίας σου το δώρο που επιθυμείς.

 

 

Επωφελήσου από τις καταπληκτικές προσφορές μας

 

 

Σημείωση: Τα προϊόντα Glo και Vuse δεν συμμετέχουν στο καλοκαιρινό promo.