Δέκα Χρόνια Ποιότητας

H alter ego εδώ και δέκα χρόνια επενδύει συνεχώς στην ποιότητα των προϊόντων της. Η δεκάχρονη εμπιστοσύνη των πελατών, των προμηθευτών, των συνεργατών και των επιστημονικών φορέων που πιστοποιούν τα προϊόντα μας, είναι η πιο έμπρακτη απόδειξη. Όραμά μας είναι να είμαστε ένας πολύτιμος σύμμαχος στην μάχη κατά του καπνίσματος.

Ύστερα από δέκα χρόνια συνεχούς πρωτοπορίας στην ελληνική αγορά του ατμίσματος, η alter ego είναι σήμερα στην θέση να προσφέρει την ποιότητα επώνυμων προϊόντων που ελέγχονται πλήρως από την ευρωπαϊκή και την ελληνική νομοθεσία.


 

Επένδυση σε ένα τεχνολογικά σύγχρονο, αυτοματοποιημένο εργαστήριο παραγωγής με πιστοποίηση ISO

Η εταιρεία μας επενδύει συνεχώς στο ιδιόκτητο εργαστήριο παραγωγής με τεχνολογικό εξοπλισμό και προδιαγραφές που υπερκαλύπτουν τις προδιαγραφές του Νόμου. Οι διαδικασίες του εργαστηρίου μας έχουν πιστοποιηθεί με ISO:9001, ενώ επίσης η παραγωγή και εμφιάλωση των υγρών αναπλήρωσης, γίνεται σε Clean Room, προδιαγραφών Class D, ISO 8 at rest.

Μάθετε περισσότερα

 

 

 

Προϊόντα σύμφωνα με το Νόμο και τις Ευρωπαϊκές οδηγίες

Η εταιρεία μας είναι πλήρως συμμορφωμένη στο Νόμο 4019/2016, ο οποίος ενσωματώνει την Ευρωπαϊκή Οδηγία TPD ΙΙ, στο Ελληνικό Δίκαιο και αφορά στα ηλεκτρονικά τσιγάρα (e-cigarettes).

Σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου, η εταιρεία μας καταθέτει φάκελο στο Υπουργείο Υγείας και την αντίστοιχη ευρωπαϊκή πύλη, για κάθε προϊόν, στον οποίο αναγράφονται όλα τα συστατικά του, καθώς και τοξικολογικές μελέτες για κάθε διαφορετικό συστατικό.

Η εφαρμογή του Νόμου 4019/2016 εγγυάται την ποιότητα των προϊόντων μας και εξασφαλίζει ότι κανένα προϊόν που διαθέτει η alter ego, δεν περιέχει συστατικά που ενδέχεται να είναι βλαβερά για την υγεία (εκτός της νικοτίνης).

 

 

 

Επιπλέον, κάθε παρτίδα προϊόντος ελέγχεται από το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, πριν την κυκλοφορία της

Για κάθε παρτίδα παραγωγής, τα προϊόντα της alter ego ελέγχονται από τον κορυφαίο δημόσιο ερευνητικό θεσμό στην χώρα μας, το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος. Το Quality Assurance που παίρνει η alter ego από το Δημόκριτο, εγγυάται ότι κάθε παρτίδα παραγωγής, είναι ίδια με την προηγούμενη και σύμφωνη με τα δηλωθέντα στον φάκελο κάθε προϊόντος. Επίσης, βεβαιώνεται ότι δεν περιέχονται ούτε ίχνη ουσιών επικίνδυνων για την Υγεία όπως το διακετύλιο. Έτσι είμαστε σίγουροι ότι όλα τα συστατικά των προϊόντων μας είναι σύμφωνα με τον Νόμο. Με μια πρωτοποριακή κίνηση, κατασκευάσαμε ιστοσελίδα, που με πληκτρολόγηση του κωδικού παρτίδας που αναγράφεται στην συσκευασία, κάθε καταναλωτής μπορεί να βλέπει το αντίστοιχο πιστοποιητικό.

Μάθετε περισσότερα