Σύγχρονο εργαστήριο παραγωγής e-liquids

Στην εποχή της μακρόχρονης οικονομικής κρίσης αλλά και της ιδιαίτερα αυξημένης ανεργίας, η alter ego πραγματοποιεί ένα πλάνο επενδύσεων που τονώνουν την ελληνική επιχειρηματικότητα αλλά και την εξαγωγική δραστηριότητά της.

Στο πλαίσιο δε, της στρατηγικής της ανάπτυξης λειτουργεί το δικό της εργαστήριο παραγωγής υγρών αναπλήρωσης.

Πρόκειται για ένα τεχνολογικά σύγχρονο, αυτοματοποιημένο εργαστήριο παρασκευής και εμφιάλωσης των υγρών αναπλήρωσης ‘alter ego’ με τα οποία προμηθεύονται τα καταστήματα του δικτύου alter ego σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο. Το εργαστήριο βρίσκεται στην Αττική και απασχολεί εξειδικευμένους χημικούς καθώς και άλλες ειδικότητες, οι οποίοι διασφαλίζουν την υψηλών προδιαγραφών παραγωγή των υγρών.

Παραγωγή alter ego e-liquids

Το εργαστήριό μας έχει πιστοποιητικά, Cleanroom Class D, ISO 8 at rest και ΙSO 9001.

  • Επιλέγουμε με αυστηρότητα τις καλύτερες πρώτες ύλες (Ευρωπαϊκές πρώτες ύλες φαρμακευτικής ποιότητας: Νικοτίνη USP/EP, PG USP/EP ,VG USP/EP)
  • Γίνονται οι μίξεις και οι μετρήσεις από εξειδικευμένη ομάδα χημικών
  • Ωριμάζουν οι μίξεις στις κατάλληλες συνθήκες και θερμοκρασία (ώστε τα εξαιρετικής ποιότητας υγρά να είναι έτοιμα να τα δοκιμάσετε, αμέσως μόλις τα ανοίξετε)
  • Εμφιαλώνονται και συσκευάζονται τα e liquids (πάντα σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές)

Tα υγρά alter ego έρχονται σε δύο σειρές alter ego Colour και alter ego Premium, σε σύνολο 24 διαφορετικών υπέροχων γεύσεων.

Μάλιστα, λόγω του υψηλού επιπέδου λειτουργίας αυτού του εργοστασίου, εκτός από την αντιπροσώπευση των προϊόντων της μεγάλης Αμερικανικής εταιρείας Baker White Inc στην Ελλάδα, η alter ego κατάφερε να αναλάβει την ανάθεση της εμφιάλωσης των προϊόντων της Baker White Inc για όλη την Ευρώπη.