Στην alter ego, εδώ και χρόνια ξέρεις τι ατμίζεις!!!

H δέσμευση της alter ego στη διαχρονική ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων ατμίσματος, έχει σφυρηλατήσει την τελευταία δεκαετία, ισχυρούς δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

ΕΚΕΦΕ "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ"

Η συνεργασία με το ΕΚΕΦΕ ‘ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ’ από το 2018, επισφράγισε τη δέσμευση της alter ego εφαρμόζοντας το πλέον εμπεριστατωμένο πρόγραμμα ελέγχου "Quality Plus" για ΌΛΑ τα υγρά αναπλήρωσης της alter ego. Όλες οι παρτίδες προϊόντων, ελέγχονται από τον Δημόκριτο, μια προς μια, χωρίς καμία εξαίρεση.

ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

 

 

"Quality Plus"

Με βάση το πρόγραμμα ‘Quality Plus’, κάθε παρτίδα πρώτων υλών και ΚΑΘΕ παρτίδα τελικού προϊόντος, ελέγχονται με σύγχρονα μέσα που διαθέτει το ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ώστε το προϊόν που ατμίζεις, να είναι πάντα το ίδιο και τα συστατικά που αναγράφονται στην συσκευασία, να είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που έχουν δηλωθεί στους αρμόδιους φορείς.

  • Πρώτες ύλες
    Κάθε παρτίδα πρώτης ύλης (αρωμάτων) που αναλύεται έχει σκοπό την επιβεβαίωση της σύστασής της (κάθε παρτίδα ίδια με την προηγούμενη) και τον έλεγχο της απουσίας απαγορευμένων ουσιών (Diacetyl /Διακετύλιο, Acetyl–Propionyl /Ακετυλο-Προπιονύλιο, Αcetoine).
  • Τελικά Προϊόντα
    Κάθε παρτίδα τελικού προϊόντος που αναλύεται έχει σκοπό τον ποσοτικό προσδιορισμό των συστατικών της και την επιβεβαίωση της συμβατότητας της με τις προδιαγραφές.

 

ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ
 
ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

Εργοστάσιo alter ego

Όλα τα υγρά alter ego παράγονται και συσκευάζονται στο υπερσύγχρονο εργοστάσιό μας στην Ελλάδα, κάτω από αυστηρές προδιαγραφές και είναι σύμφωνα με την ισχύουσα ευρωπαϊκή ρυθμιστική οδηγία.

Η alter ego συστηματικά, εφαρμόζει πρότυπα που υπερβαίνουν τις απαιτήσεις της νομοθεσίας.

ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

 

 

Δες όποτε εσύ θέλεις τα πιστοποιητικά του υγρού που κρατάς στα χέρια σου συμπληρώνοντας απλά τον αριθμό παρτίδας που αναγράφεται πάνω στο μπουκάλι.

ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ