Επιβεβαίωση Ηλικίας

Θα πρέπει να είστε 18 ετών ή παραπάνω για να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας.
Η ιστοσελίδα μας απευθύνεται μόνο σε ενήλικες.
Τα καταστήματά μας λειτουργούν κανονικά στο lockdown.

Η alter ego, μένοντας πιστή στη στρατηγική της για στήριξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας, και ταυτόχρονα παροχή ασφαλών προϊόντων στους Έλληνες ατμιστές σε ανταγωνιστικές τιμές, ανέπτυξε μία σύγχρονη μονάδα παραγωγής και εμφιάλωσης των υγρών αναπλήρωσης 'alter ego'.

Με σεβασμό στον Έλληνα καταναλωτή, και με αέναη επένδυση στη διασφάλιση ποιότητας, επιπροσθέτως του εναρμονισμού της με την ευρωπαϊκή και ελληνική σχετική νομοθεσία (από την πρώτη κιόλας μέρα εφαρμογής της), προχώρησε για άλλη μία φορά σε εφαρμογή προτύπων που υπερβαίνουν τις απαιτήσεις των αρμόδιων αρχών και φορέων.

Με στόχο την διαχρονική διασφάλιση της σταθερά υψηλής ποιότητας των προϊόντων της, και βάσει του συστήματός της 'Quality PLUS', προχώρησε στο εμπεριστατωμένο πρόγραμμα ελέγχου από το Εθνικό Κέντρο έρευνας Φυσικών Επιστημών ‘ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ’, για ΟΛΑ τα υγρά αναπλήρωσης alter ego.

Το εργαστήριο αναλύσεων του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε ΔΗΜΟΚΡIΤΟΣ, διενεργεί ελέγχους:

ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ

Ανάλυση δειγμάτων πρώτων υλών με σκοπό τον έλεγχο ομοιότητας διαφορετικών παρτίδων δειγμάτων πρώτης ύλης, αλλά και επιβεβαίωση απουσίας απαγορευμένων ουσιών (π.χ Diacetyl /Διακετύλιο, Acetyl–Propionyl /Ακετυλο-Προπιονύλιο, Αcetoine κ.α).

ΤΕΛΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ανάλυση δειγμάτων ΚΑΘΕ ΠΑΡΤΙΔΑΣ τελικών προϊόντων, με σκοπό τον ποσοτικό προσδιορισμό νικοτίνης, προπυλενογλυκόλης, γλυκερίνης, αρωματικών ουσιών και νερού.Όπως αναφέρουν οι επιστήμονες του Δημοκρίτου,

από αυτή τη συνεργασία ωφελείται πρωτίστως ο καταναλωτής, καθώς γνωρίζει ότι αγοράζει ένα προϊόν που είναι απόλυτα σύμφωνο με τις προδιαγραφές που αναγράφει, αλλά επίσης ότι δεν περιέχει ουσίες που απαγορεύονται (π.χ Διακετύλιο, Ακετυλο-Προπιονύλιο, Αcetoine κ.α) σε ΚΑΘΕ ΕΝΑ μπουκαλάκι υγρού.
Ε.Κ.Ε.Φ.Ε ΔΗΜΟΚΡIΤΟΣ