Επιβεβαίωση Ηλικίας

Θα πρέπει να είστε 18 ετών ή παραπάνω για να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας.
Η ιστοσελίδα μας απευθύνεται μόνο σε ενήλικες.
Τα καταστήματά μας λειτουργούν κανονικά στο lockdown.

Νέα Προϊόντα Ηλεκτρονικού Τσιγάρου

2 Προϊόν(τα)

ανά σελίδα

 • Vaporesso Luxe II Mod 220W

  Ανακαλύψτε το Vaporesso Luxe II Mod, μία δυνατή γευστική ατμιστική εμπειρία! Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με νέο αναβαθμισμένο λογισμικό AXON Chip και έγχρωμη οθόνη 2’’ TFT, για ακόμα πιο εύχρηστη και φιλική πλοήγηση για τον χρήστη.

  Το Vaporesso Luxe II Mod λειτουργεί με δύο μονές μπαταρίες 18650 για μεγάλη αυτονομία και φέρει αναβαθμισμένες λειτουργίες όπως το pulse mode για σταθερά υψηλές αποδόσεις. Επιπλέον διαθέτει ιδιαίτερη και εντυπωσιακή εμφάνιση, έντονη γευστική απόδοση, συμπαγές μέγεθος και εργονομικό κράτημα με ισχύς εξόδου έως 220W.

  Διατίθεται σε 2 χρώματα.

  Μάθετε περισσότερα
 • Vaporesso GTX 22 Tank

  Η απελευθέρωση της γέυσης!

  Ανακαλύψτε το νέο ατμοποιητή Vaporesso με τις αναβαθμισμένες αντιστάσεις Mesh και τον απόλυτο έλεγχο ροής αέρα, που τον καθιστούν, την τέλεια επιλογή για άτμισμα με έξτρα ενισχυμένη γεύση.

  Ο Vaporesso GTX Tank 22 έχει χωρητικότητα 2ml υγρού αναπλήρωσης, ακριβές σύστημα ρύθμισης ροής του αέρα, εύκολη αναπλήρωση από το πάνω μέρος και ειδικά μελετημένες αντιστάσεις. Μέσα από δοκιμές μηνών συνδυάζοντας υλικά και ροή αέρα, προέκυψαν οι GTX αντιστάσεις για να απολαμβάνετε εξαιρετική και πιστή απόδοση γεύσης που θα σας συναρπάσει!

  Τέλος, διαθέτει πολύ εύκολη αλλαγή αντίστασης. Αφαιρείτε την παλιά αντίσταση από τη βάση του ατμοποιητή με ένα απλό τράβηγμα και τοποθετείτε την καινούρια, πιέζοντας την προς τα πάνω.

  Μάθετε περισσότερα

2 Προϊόν(τα)

ανά σελίδα