Επιβεβαίωση Ηλικίας

Θα πρέπει να είστε 18 ετών ή παραπάνω για να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας.
Η ιστοσελίδα μας απευθύνεται μόνο σε ενήλικες.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ iStick 30W vv/vw box Mod


Περιεχόμενα πακέτου:

 • 1 x iStick 30W vv/vw box Mod
 • 1 x Αντάπτορα ατμοποιητή 510 σε eGo
 • 1 x Καλώδιο φόρτισης mini USB
 • Οδηγίες Χρήσης


Η οικογένεια μεγάλωσε ...

Το iStick ή BOXάκι ή Stickάκι όπως το αποκαλούν οι φίλοι του, είναι ένα ηλεκτρονικό Mod μεταβλητής τάσης και μεταβλητής ισχύος (VV/VW), τελευταίας τεχνολογίας σε μια πανέμορφη μεταλλική εμφάνιση. Είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα: μαύρο, ασημί, μωβ και μπλε. Τώρα έρχεται στην νέα του έκδοση με μεγαλύτερη ισχύ που φτάνει στα 30w. Είναι συμβατό με μεγαλύτερη γκάμα ατμοποιητών, ακόμα και με ατμοποιητές που η αντίσταση τους ξεκινά στα 0,5Ohm.

Διαθέτει OLED οθόνη στην οποία απεικονίζονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες και μία πληθώρα συστημάτων που εξασφαλίζουν την εύκολη και ασφαλή χρήση της συσκευής, όπως κατάσταση μπαταρίας, αντίσταση του ατμοποιητή, ισχύ, τάση κλπ.

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και να βεβαιωθείτε ότι τις έχετε κατανοήσει πλήρως προτού χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά τη συσκευή. Σε περίπτωση που έχετε συμπληρωματικές ερωτήσεις παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας ή με τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο μας.


Λειτουργία Συσκευής

Για να ενεργοποιήσετε τη συσκευή iStick, πατήστε το κουμπί ενεργοποίησης (τετράγωνο κουμπί) γρήγορα πέντε (5) φορές. Κατά την ενεργοποίηση η οθόνη θα εμφανίσει πληροφορίες για την υπολειπόμενη μπαταρία στη συσκευή, την αντίσταση του ατμοποιητή, την τάση ή ισχύ εξόδου και τη ρυθμισμένη τάση ή ισχύ.

istick vv/vw box mod

Επανάληψη της παραπάνω διαδικασίας θα απενεργοποιήσει τη συσκευή.

Για να θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή πατήστε το κουμπί ενεργοποίησης και ταυτόχρονα εισπνεύστε από το επιστόμιο του ατμοποιητή (προϋποθέτει γεμισμένο ατμοποιητή). Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας η οθόνη θα εμφανίσει πληροφορίες για τη διάρκεια της εισπνοής (sec), την επιλεγμένη λειτουργία (VV ή VW) και τη ρυθμισμένη τάση ή ισχύ.


Ρύθμιση λειτουργίας σε μεταβαλλόμενη τάση (VV) ή ισχύ (WW)

Πατήστε το κουμπί ενεργοποίησης τρεις (3) φορές για να ορίσετε την λειτουργία της συσκευής σε VV ή VW.

Α. Λειτουργία μεταβαλλόμενης τάσης (VV)

Εφόσον στην οθόνη υπάρχει η ένδειξη V στο δεξί μέρος, η συσκευή βρίσκεται στη λειτουργία μεταβλητής τάσης (VV). Η συσκευή iStick έχει τη δυνατότητα ρύθμισης της τάσης εξόδου από 2,0 έως 8,0 Volt. Για να αυξομειώσετε την τάση λειτουργίας της συσκευής χρησιμοποιείστε τα κουμπιά αύξησης ή μείωσης. Πατώντας το κουμπί της αύξησης ή μείωσης, η συσκευή επιταχύνει το ρυθμό αύξησης ή μείωσης μέχρι τη μέγιστη ή ελάχιστη τιμή ή μέχρι να πατηθεί το αντίθετο κουμπί. Βρείτε το ιδανικό για εσάς επίπεδο.

Πατώντας παρατεταμένα το κουμπί αύξησης ή μείωσης η συσκευή μπαίνει σε αυτόματη λειτουργία αυξάνοντας ή μειώνοντας την τάση (volts) σε βήματα 0,1 V. Αν πατήστε το ίδιο πλήκτρο άλλη μία φορά, αυξάνεται αυτόματα κατά 0,2 V. Τέλος αν το ξαναπατήσετε αυξάνεται κατά 0,5V. Πατήστε το αντίθετο πλήκτρο όταν η ρύθμιση φτάσει στα V που επιθυμείτε. Η συσκευή διαθέτει λειτουργία κλειδώματος των ρυθμίσεων σας. Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία αυτή, πατήστε το κουμπί της αύξησης και της μείωσης ταυτόχρονα. Κατά την ενεργοποίηση του κλειδώματος στην οθόνη θα εμφανιστεί το μήνυμα "lock" και οποιαδήποτε μείωση ή αύξηση της τάσης είναι αδύνατη. Για την απενεργοποίηση του κλειδώματος πατήστε πάλι τα δυο κουμπιά ταυτόχρονα.


Β. Λειτουργία μεταβαλλόμενης ισχύος (VW)

Η συσκευή iStick διαθέτει τη δυνατότητα μεταβολής της ισχύος (W) αντί της τάσης (V). Στην περίπτωση αυτή η λειτουργία μπορεί να οριστεί από 5 έως 30 Watt. Στη λειτουργία αυτή η συσκευή, ανιχνεύοντας την τιμή της αντιστάσεως του ατμοποιητή, καθορίζει αυτόματα την τάση (Volt] στον ατμοποιητή σύμφωνα με τη ρυθμισμένη ισχύ (W]. Ο τρόπος ρύθμισης της συσκευής σε VW είναι ανάλογος με την ρύθμιση σε μεταβλητή τάση VV. Θα πρέπει, πάλι να επιλέξετε πατώντας το κουμπί ενεργοποίησης 3 φορές την ένδειξη W. Μόλις αυτή εμφανιστεί στην οθόνη η συσκευή σας λειτουργεί σε μεταβαλλόμενης ισχύ.

Φόρτιση Συσκευής

Όταν η τάση της μπαταρίας της συσκευής φτάσει κάτω από το 3,3 νolt στην οθόνη αναβο­ σβήνει το εικονίδιο της μπαταρίας και εμφανίζεται το μήνυμα “lock”. Η συσκευή χρειάζεται επαναφόρτιση. Για να επανα ­ φορτίσετε τη συσκευή εφαρμόστε το καλώδιο φόρτισης (mini USB) που βρίσκεται στο κάτω μέρος της συσκευής, στη θύρα, και σε θύρα usb. Κατά τη διάρκεια της φόρτισης είναι δυνατή η χρήση της συσκευής (λειτουργία Passthroυgh).

Προσοχή: Η συσκευή διαθέτει λειτουργία ασφαλείας για την αποφυγή υπερβολικής αποφόρτισης της μπαταρίας της. Κατά τη φόρτιση μόνο εφόσον η μπαταρία φτάσει τα 3,65 νolt είναι δυνατή η χρήση της. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα εμφανίζεται το μήνυμα "locκ" με το εικονίδιο της μπαταρίας.

 1. Χρησιμοποιείτε για τη φόρτιση μόνο τους προτεινόμενους φορτιστές.
 2. Η φόρτιση της συσκευής θα πρέπει να εκτελείται σε κανονικές θερμοκρασίες δωματίου.
 3. Μην φορτίζετε την συσκευή χωρίς επίβλεψη
 4. Μην την αποθηκεύετε σε μέρη με υψηλή θερμοκρασία ή υγρασία
 5. Αποφεύγετε την πτώση της ή την επαφή της με αιχμηρά αντικείμενα
 6. Η μπαταρία της συσκευής είναι αναλώσιμο είδος και η διάρκεια της θα μειωθεί με την πάροδο του χρόνου και την χρήση..

Γενικά

 1. Η συσκευή μπορεί να περιέχει μικρά κομμάτια, παρακαλούμε κρατήστε την μακριά από τα παιδιά και τα κατοικίδια.
 2. Μη χρησιμοποιείτε, φορτίζετε ή αποθηκεύετε την συσκευή σε μέρη με πολύ υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες.
 3. Μην τρυπάτε ή με οποιοδήποτε τρόπο καταστρέφετε το εξωτερικό κέλυφος της συσκευής.
 4. Μη βυθίζετε τη συσκευή σε υγρό ή τη βρέχετε.
 5. Μεταφέρετε και αποθηκεύετε την συσκευή ξεχωριστά από μεταλλικό αντικείμενα. Μη βραχυκυκλώνετε με καλώδια ή με οποιοδήποτε μεταλλικό αντικείμενο το θετικό(+) και τον αρνητικό (-)πόλο της συσκευής.
 6. Εάν σκοπεύετε να μην χρησιμοποιήσετε την συσκευή σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, απο- φορτίστε την πλήρως και αφαιρέστε τον ατμοποιητή.
 7. Χρησιμοποιείτε μόνο τα ενδεδειγμένα για αυτή την συσκευή ανταλλακτικά και αξεσουάρ προκειμένου να αποφύγετε τυχόν δυσλειτουργία ή καταστροφή της.


EΓΓΥΗΣΗ

Το προϊόν αυτό έχει περάσει από όλους τους προβλεπόμενους ελέγχους ποιότητος και λειτουργίας πριν αποσταλεί. Με την αγορά του προϊόντος από εξουσιοδοτημένο κατάστημα, παρέχεται εγγύηση τριών (3) μηνών. Στα πλαίσια της εγγύησης αυτής θα επισκευάσουμε δωρεάν ή αν αυτό δεν είναι δυνατόν θα αντικαταστήσουμε οποιαδήποτε υλικό είναι ελαττωματικό. Η Εγγύηση αυτή δεν καλύπτει φθορές που έχουν προκληθεί από κακή χρήση ή φυσικές καταστροφές.