Επιβεβαίωση Ηλικίας

Θα πρέπει να είστε 18 ετών ή παραπάνω για να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας.
Η ιστοσελίδα μας απευθύνεται μόνο σε ενήλικες.
Τα καταστήματά μας λειτουργούν κανονικά στο lockdown.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ Kanger EVOD Mega


To Kanger EVOD Mega χρησιμοποιεί τις μεγάλες μπαταρίες 1900mAh που επιτρέπουν 1900 ρουφηξιές πριν χρειαστούν επαναφόρτιση. Το Kanger EVOD Mega χρησιμοποιεί clearomizers με χωρητικότητα 2.5 ml. Το clearomizer έχει ανταλλακτική κεφαλή με αντίστασεις 1,2ohm, 1,5ohm και 1,8ohm. Το Kanger EVOD Mega έχει ρεαλιστική αίσθηση και παράγει μεγάλες ποσότητες ατμού. Η λειτουργία κλειδώματος της μπαταρίας βελτιώνει την κατανάλωση ενέργειας και αυξάνει την αυτονομία.

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Kanger EVOD Mega

ΦΟΡΤΙΣΗ

To Kanger EVOD Mega χρησιμοποιεί μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία 1900 mAh στα 3.7volt με σύστημα κλειδώματος που σας επιτρέπει το άνοιγμα/κλείσιμο της μπαταρίας. Έτσι αποτρέπει την τυχαία αποφόρτιση της μπαταρίας όταν δεν την χρησιμοποιείτε. Χρειάζονται 5 ώρες για την πλήρη φόρτιση της μπαταρίας. Οι μπαταρίες Kanger EVOD Mega διαθέτουν ένα microchip για την αποτροπή υπερφόρτωσης. Ο φορτιστής θα σταματήσει αυτόματα όταν η μπαταρία φορτιστεί πλήρως.

* Πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο τον εγκεκριμένο φορτιστή για να αποφύγετε καταστροφή της μπαταρίας.

* Φορτίστε την μπαταρία πριν την πρώτη χρήση για να αυξήσετε την διάρκεια ζωής της.

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ του Kanger EVOD Mega

Για να συναρμολογήσετε το Kanger EVOD Mega, χρειάζεστε μια μπαταρία και έναν clearomizer Kanger EVOD Mega. Βιδώστε δεξιόστροφα την μπαταρία στον clearomizer αφού έχετε γεμίσει τον clearomizer με υγρό αναπλήρωσης.

ΧΡΗΣΗ του Kanger EVOD Mega

To Kanger EVOD Mega δουλεύει μόνο όταν πατηθεί το κουμπί LED. Πατήστε (και κρατήστε πατημένο) το κουμπί LED και εισπνεύστε ταυτόχρονα. Αφήστε το κουμπί μετά την εισπνοή. Όταν πατηθεί το κουμπί, ανάβει το LED. Η εισπνοή σας πρέπει να είναι ΑΠΑΛΗ. Η διάρκεια της εισπνοής πρέπει να είναι μεγαλύτερη από ότι με ένα κανονικό τσιγάρο. Μετά από 10-15 συνεχόμενες εισπνοές αφήστε το Kanger EVOD Mega να «ξεκουραστεί» για 5 λεπτά τουλάχιστον.

Μπαταρία

Οι μπαταρίες είναι κλειδωμένες. Όταν οι μπαταρίες είναι κλειδωμένες, το Kanger EVOD Mega δεν λειτουργεί. Για να ξεκλειδώσετε την μπαταρία, πατήστε 5 φορές μέσα σε δύο δευτερόλεπτα το κουμπί LED. Το φως LED θα αναβοσβήσει, και η μπαταρία θα είναι έτοιμη για χρήση. Για να κλειδώσετε την μπαταρία επαναλάβετε την ίδια διαδικασία. Κρατήστε τις μπαταρίες μακριά από ζέστη, υγρασία και αιχμηρά αντικείμενα. Μην τις αφήνετε να πέσουν.

ΑΤΜΟΠΟΙΗΤΗΣ Kanger EVOD Mega

Ατμοποιητης Kanger EVOD Mega

Γέμισμα με υγρό αναπλήρωσης

γεμισμα Kanger EOVD Mega clearomizer με υγρο αναπληρωσης

 1. Αν έχετε τον ατμοποιητή βιδωμένο πάνω στην μπαταρία, ξεβιδώστε τον.
 2. Ξεβιδώστε την βάση του από το σώμα.
 3. Γεμίστε με υγρό (προσοχή περιμετρικά όχι στην κεντρική τρυπούλα)
 4. Βιδώστε πάλι την βάση στο σώμα του Kanger EVOD Mega.
 5. Αφήστε τον ατμοποιητή για 1-2 λεπτά για να απορροφήσει το νέο υγρό.

Την πρώτη φορά, ο ατμοποιητής θα φτάσει στην κανονική του λειτουργία μετά από χρήση 1ml υγρού.

Διαδικασία αντικατάστασης κεφαλής clearomizer Kanger EVOD Mega

αλλαγη κεφαλης του Kanger EOVD Mega clearomizer

Για να αντικαταστήσετε την κεφαλή του ατμοποιητή ακολουθήστε την εξής διαδικασία:

 1. Γυρίστε τον Kanger EVOD Mega ανάποδα, με το επιστόμιο προς τα κάτω
 2. Ξεβιδώστε την βάση από το σώμα του Kanger EVOD Mega.
 3. Ξεβιδώστε την κεφαλή-αντίσταση από την βάση
 4. Στην θέση της, βιδώστε την καινούρια κεφαλή αντίσταση
 5. Συμπληρώνετε με υγρό (προσοχή περιμετρικά όχι στην κεντρική τρυπούλα) αν χρειάζεται
 6. Βιδώστε πάλι την βάση στο σώμα του Kanger EVOD Mega
 7. Περιμένετε ένα μικρό χρονικό διάστημα ενός λεπτού.EΓΓΥΗΣΗ και ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ

Μπαταρίες και Φορτιστές

Διατίθενται με εγγύηση καλής λειτουργίας 28 ημερών. Το προσδόκιμο ζωής τους είναι για 300 κύκλους φόρτισης. Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες Kanger EVOD Mega είναι λιθίου, και για αυτό το λόγο η απόδοσή τους μειώνεται με την πάροδο του χρόνου.

Ατμοποιητής

Ο ατμοποιητής είναι ένα εξάρτημα του ηλεκτρονικού τσιγάρου που δουλεύει πολύ σκληρά. Είναι απαραίτητο εξάρτημα για την μετατροπή του υγρού αναπλήρωσης (e-liquid) σε ατμό. Η κεφαλή του clearomizer Kanger EVOD Mega, είναι αναλώσιμη και για αυτό το λόγο σας συνιστούμε να έχετε μερικές σε απόθεμα και να τις αλλάζετε συχνά. Το προσδόκιμο ζωής της κεφαλής είναι μεταξύ 10 και 15 ημερών ανάλογα με την ένταση χρήσης. Για να τις διατηρείτε σε καλή κατάσταση σας συνιστούμε να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες χρήσης. Οι κεφαλές του ατμοποιητή Kanger EVOD Mega έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας κατά την παραλαβή (DOA).