ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Αν επιθυμείς να εργασθείς σε έναν δυναμικά αναπτυσσόμενο Όμιλο με άριστες συνθήκες εργασίας, δυνατότητες εξέλιξης και προοπτικές καρίερας, στείλε μας το βιογραφικό σου σημείωμα για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας που σε ενδιαφέρουν εδώ.
 • Πωλητή/Πωλήτρια Καταστήματος Λιανικής

  Αν και εσύ μοιράζεσαι μαζί μας το πάθος για εξυπηρέτηση και τη χαρά του να βοηθάς με τις γνώσεις σου, τότε μια καριέρα στα καταστήματα της alter ego μπορεί να είναι αυτό που πραγματικά σου ταιριάζει.
  Read More
 • Επιθεωρητής Καταστημάτων Λιανικής

  Υπεύθυνος για την έναρξη λειτουργίας καταστήματος και την παρακολούθηση του σύμφωνα με τα πρότυπα της εταιρίας  για την ορθή, ομοιογενή και αποδοτική λειτουργία του δικτύου.
  Read More
 • Πωλητής Χονδρικής/B2B

  Υπεύθυνος για την προώθηση των προϊόντων ή υπηρεσιών της εταιρείας. Πραγματοποιεί επισκέψεις στα καταστήματα ή τα γραφεία των εταιρειών στην περιοχή ευθύνης του, παρουσιάζει τα προϊόντα της εταιρείας, συντάσσει οικονομικές προσφορές και διαπραγματεύεται τους όρους συνεργασίας. Παράλληλα, είναι υπεύθυνος για την επίτευξη του εταιρικού στόχου, την ικανοποίηση των πελατών και την οικοδόμηση μακροχρόνιων σχέσεων συνεργασίας μαζί τους.
  Read More
 • Διευθυντής Marketing

  Hγείται των εξερχόμενων δραστηριοτήτων μάρκετινγκ της εταιρείας μας. Έχει την ευθύνη της παρουσίασης των προϊόντων μας με τρόπους που θα ενισχύουν την εμπορική μας επωνυμία και θα αυξάνουν τις πωλήσεις μας. Θα πρέπει να έχει δημιουργικότητα και ποσοτική σκέψη, εξοικείωση με διάφορες τεχνικές μάρκετινγκ προϊόντων, όπως με καμπάνιες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στρατηγικές καθορισμού τιμών.
  Read More
 • Βοηθός Λογιστή

  Αναφέρεται στον προϊστάμενο του λογιστηρίου. Οι καθημερινές αρμοδιότητες του, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την τήρηση των βιβλίων της εταιρείας, τον έλεγχο και την καταχώρηση των παραστατικών στο λογιστικό πρόγραμμα (εισπράξεις, δαπάνες), τη συμφωνία τραπεζών, πελατών, προμηθευτών καθώς και το Reporting λογιστηρίου.
  Read More
 • Digital Marketing Manager

  Ο ειδικός σε θέματα ψηφιακού marketing. Υπεύθυνος για την online παρουσία μίας εταιρείας και κυρίως για τον εξ ολοκλήρου σχεδιασμό της στρατηγικής marketing σε όλα τα ψηφιακά κανάλια με σκοπό την ανάπτυξη και προώθηση της εταιρείας.
  Read More
 • Υπεύθυνος Παραγγελιών

  Είναι υπεύθυνος της διαδικασίας παραγγελιών και αποστολών, της έκδοσης παραστατικών, επικοινωνίας με πελάτες χονδρικής/ Λιανικής στις περιπτώσεις ελλείψεων και άμεση κάλυψη κάθε ενδεχόμενης ανάγκης
  Read More
 • Graphic Desinger

  Ο/Η υποψήφιος/α θα βρίσκεται στο τμήμα του Marketing. Τα projects που θα αναλαμβάνει θα ορίζονται από τον υπεύθυνο του τμήματος Marketing και θα είναι με βάση τις ανάγκες των άλλων τμημάτων (δημιουργικού, πωλήσεων, εξαγωγών).
  Read More
 • eCommerce Assistant

  Υποστήριξη των λειτουργιών του ηλεκτρονικού καταστήματος για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας των πελατών της εταιρίας.
  Read More