Τα καταστήματά μας λειτουργούν κανονικά στο lockdown.

κ€ρδιζω - alter ego bonuscard
alter ego bonuscard - κερδιζω - εγγραφηΓίνε και εσύ μέλοςστη νέα Bonus Card Κ€ΡΔΙΖΩ εύκολα και απλά.
Σε ανταμείβει ακόμη περισσότερο για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση σου.
Κέρδισε περισσότερα από τις συναλλαγές σου.

alter ego bonuscard - κερδιζω - bonus αγορων

Δωροεπιταγές 2€ / 5€ για τις αγορές σου

Μπες στο νέο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών της alter ego και κέρδιζε συνεχώς δωροεπιταγές 2€ ή 5€ εξαργυρώσιμες στην επόμενη αγορά σου ή όποτε επιθυμείς εντός του 12μήνου. Με κάθε συναλλαγή σου συλλέγεις πόντους και έρχεσαι πιο κοντά στη επόμενη δωροεπιταγή για αγορά σου σε υγρά αναπλήρωσης και αντιστάσεις.

alter ego bonuscard - κερδιζω - bonus αγορων

Η προτίμηση σου ανταμείβεται και σε δωδεκάμηνη βάση με το Ετήσιο bonus Συνέπειας !

Μια φορά το χρόνο στο τέλος της δωδεκάμηνης παραμονής στο πρόγραμμα, επωφελήσου από μια ακόμα δωροεπιταγή έως 50€. Ανάλογα με το ετήσιο ύψος των συναλλαγών σου. Αγόρασε ότι θες σε συσκευές και αναλώσιμα ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Με μηνιαίες συναλλαγές ενδεικτικά, 50€ σε 12μηνη βάση σε υγρά alter ego και αναλώσιμα, συλλέγεις 24.000 πόντους, κερδίζεις 40€ σε δωροεπιταγές (8x5€ ή 20x2€), τις οποίες μπορείς να εξαργυρώσεις στην επόμενη αγορά σου ή όποτε επιθυμείς στο διάστημα των δώδεκα μηνών.

Πρόσθετα το 12ο μήνα κερδίζεις το ετήσιο bonus συνέπειας με δωροεπιταγή 50€, που μπορείς να παραλάβεις και να την εξαργυρώσεις τον 12ο μήνα του προγράμματος και έως 1 επιπλέον μήνα (13ο μήνα).

Σύνολο 12μηνης επιβράβευσης 90€

σχεδόν δυο μήνες στην ετήσια κατανάλωση σου.

Τρόποι ενημέρωσης και εξαργύρωσης


Κάθε φορά που επισκέπτεσαι ένα κατάστημα alter ego, μπορείς να ενημερώνεσαι για τους πόντους που έχεις ήδη συλλέξει.

Εκτός από τα καταστήματα, για την ενημέρωσή σου, μπορείς να καλείς το Γραφείο Εξυπηρετήσεως Πελατών στο τηλέφωνο 210 9709000.

Online ενημέρωση

Συμπληρώσε στο παρακάτω πεδίο τον αριθμό της δικής σου Bonus Card και πατήσε το κουμπί της αναζήτησης για να μάθεις τους πόντους που έχεις συγκεντρώσει.

alter ego bonuscard κερδιζω - συχνες ερωτησεις

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Τι είναι ;

To Κ€ΡΔΙΖΩ είναι το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης αγορών της alter ego, στο οποίο τα μέλη, κάτοχοι της κάρτας κερδίζουν Πόντους ανάλογα με τις αγορές ανά κατηγορία προϊόντων.

Πως μπορώ να γίνω μέλος ;

Είναι πολύ απλό και είναι δωρεάν, έλα σε ένα κατάστημα μας και σε λίγα λεπτά θα αρχίσεις και εσύ να κερδίζεις περισσότερα.

Τι κερδίζω αν γίνω μέλος ;

Κερδίζεις με τις αγορές σου, όσο πιο πολύ αγοράζεις, τόσο πιο πολύ ανταμείβεσαι. Για παράδειγμα με μηνιαίες αγορές 50€ κατά μέσο όρο στο δωδεκάμηνο, μπορείς να κερδίσεις συνολικά 90€ που αντιστοιχεί σε περίπου 2 μήνες δώρο στην ετήσια κατανάλωση σου!

Πως λειτουργεί ;

Το πρόγραμμα Κ€ΡΔΙΖΩ διαρκεί 12 μήνες από την ημερομηνία εγγραφής και σε ανταμείβει με Δωροεπιταγές. Κάθε φορά που συγκεντρώνεις ένα συγκεκριμένο αριθμό πόντων παίρνεις μια δωροεπιταγή, στο τέλος του δωδεκαμήνου κερδίζεις επιπρόσθετα το ετήσιο bonus συνέπειας με μια δωροεπιταγή έως 50€.

Πως εξαργυρώνω τις δωροεπιταγές ;

Στην επόμενη αγορά σου ή όποτε επιθυμείς εντός του 12μήνου.

Μπορώ να εξαργυρώσω τη δωροεπιταγή του ετήσιου bonus συνέπειας σε συσκευή;

To Κ€ΡΔΙΖΩ είναι το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης αγορών της alter ego, στο οποίο τα μέλη, κάτοχοι της κάρτας κερδίζουν Πόντους ανάλογα με τις αγορές ανά κατηγορία προϊόντων.

Θέλω νέα συσκευή μεγαλύτερης αξίας της δωροεπιταγή, μπορώ;

Φυσικά, εξαργυρώνω την δωροεπιταγή του ετήσιου Bonus συνέπειας και πληρώνω την τυχόν διαφορά.

Πότε λήγουν οι πόντοι μου ;

Στο τέλος του δωδεκαμήνου από την ημέρα εισόδου στο πρόγραμμα οι πόντοι μηδενίζονται και αρχίζουν να μετρούν από την αρχή, έτσι τα προνόμια του κερδίζω συνεχίζονται για πάντα.

Είμαι ήδη κάτοχος bonus card, τι κάνω ;

Για να απολαμβάνεις τα νέα προνόμια πρέπει απλά να εγγραφείς στο κερδίζω επικαιροποιώντας τα στοιχεία σου σε οποιοδήποτε κατάστημα alter ego.

Στοχεύω να κερδίσω την επιδότηση της δωρεάν συσκευής στο παλιό πρόγραμμα. Μπορώ ;

Κανένα πρόβλημα, μέχρι τις 3 Απριλίου 2020 μόλις συμπληρώσεις του πόντους σου, έλα να πάρεις τη δωρεάν συσκευή σου και στην συνέχεια συμπλήρωσε την φόρμα εγγραφής για να γίνεις μέλος στο K€ΡΔΙΖΩ. Στην παραπάνω ημερομηνία (3/4/2020) σταματάει να ισχύει το παλαιό σύστημα και όλες οι παροχές του.