Επιβεβαίωση Ηλικίας

Θα πρέπει να είστε 18 ετών ή παραπάνω για να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας.
Η ιστοσελίδα μας απευθύνεται μόνο σε ενήλικες.
Τα καταστήματά μας λειτουργούν κανονικά στο lockdown.

Παγκόσμια Ημέρα Ατμίσματος

World Vaping Day

Την Πέμπτη 22 Μαρτίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ατμίσματος. Διοργανώνεται σε όλο τον κόσμο και αποτελεί την αναγνώριση της τεράστιας επιτυχίας ενός νέου εναλλακτικού τρόπου καπνίσματος. Αλλάζουμε τον επιβλαβή καπνό του τσιγάρου με ατμό. Αλλάζουμε το κάπνισμα σε «άτμισμα» και σας προσκαλούμε να ενωθείτε μαζί μας.


Τι είναι τα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα ;

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι η νέα απάντηση στο κάπνισμα, η εξέλιξη μιας απόλαυσης που εξακολουθεί να συγκινεί δισεκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη – αλλά χωρίς τις 5,300 χημικές ουσίες που έχουν ανιχνευθεί μέχρι στιγμής στον καπνό του τσιγάρου. Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα πάραγουν μόνο ατμό. Στον ατμό των ηλεκτρονικών τσιγάρων δεν περιέχεται καθόλου πίσσα, διοξείδιο και μονοξείδιο του άνθρακα και οι 250 καρκινογόνες ουσίες που υπάρχουν στον καπνό του τσιγάρου. Για αυτό τον λόγο τόσο πολλοί καθηγητές της ιατρικής και ενώσεις ιατρών έχουν υποστηρίξει τα ηλεκτρονικά τσιγάρα.


Είναι Ασφαλή ;

Γνωρίζουμε ακριβώς τι περιέχουν: Τα κύρια συστατικά χρησιμοποιούνται ευρέως σε φάρμακα, τρόφιμα, καλλυντικά κλπ, και έχουν μελετηθεί εκτενώς για 70 χρόνια χωρίς να υπάρχει καμμία απόδειξη βλάβης. Προσθέστε νικοτίνη (προαιρετικά) και αρώματα γεύσης, και αυτό είναι. Για αυτό τον λόγο όλες οι δημοσιευμένες επιστημονικές έρευνες (όσο προκατειλημμένες και αν ήταν) υποστηρίζουν ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ασφαλέστερο του κανονικού.


Γιατί ηλεκτρονικό τσιγάρο ;

Εκατομμύρια ατμιστές σε όλον τον κόσμο τα χρησιμοποιούν, ενώ υπάρχουν δεκάδες φόρουμ με εκατοντάδες χιλιάδες μελη. Μόνο σε ένα από αυτά καταχωρούνται 100.000 νέα άρθρα κάθε μήνα. Υπάρχουν τέσσερα Web TV channels, 6 web radio shows και ένα μουσικό ραδιοφωνικό κανάλι αφιερωμένα αποκλειστικά στα ηλεκτρονικά τσιγάρα. Η χρήση των ηλεκτρονικών τσιγάρων μεγάλωσε με απίστευτους ρυθμούς. Τώρα έχει σταθεροποιηθεί στο 25% με 50% ετήσια αύξηση. Ήδη 4% των καπνιστών έχει άλλάξει και μέχρι το 2013 αυτό το ποσοστό εκτιμάται ότι θα ανέβει στο 6%.

300.000 ενθουσιασμένοι Έλληνες «ατμιστές» θα σας πούν ότι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα «δουλεύουν» - αυτό είναι αδιαμφισβήτητο.

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι το #1 όπλο ενάντια στις βλάβες που προκαλούνται από το παραδοσιακό κάπνισμα. Τίποτε άλλο δεν έχει ούτε την μισή αποτελεσματικότητα από αυτά.
Εκδήλωση στο κατάστημα alter eGo στο ΙΛΙΟΝ

World Vaping Day

Το κατάστημα alter eGo Ιλίου, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Ατμίσματος, διοργανώνουμε και προσκαλούμε όλους σας (ατμιστές και καπνιστές) σε ένα Open House γνωριμίας με το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο και τα υγρά αναπλήρωσης.

Στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση ιατρικών δεδομένων για το κάπνισμα και το άτμισμα και τις αμφότερες επιπτώσεις στον οργανισμό μας και την καρδιακή λειτουργία, από τον Dr. Κωνσταντίνο Φαρσαλινό Ιατρό Καρδιολογικού Τομέα του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα συμμετάσχουν στην κλήρωση για 3 διπλά πακέτα του νέου Ηλεκτρονικού Τσιγάρου alter eGo-C.

Θα είμαστε ανοικτά από τις 10:00 έως τις 22:00 - με εκπλήξεις και δώρα.

alter eGo ΙΛΙΟΝ - Open House