Το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών της alter ego είναι εδώ!

Το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών της alter ego είναι εδώ!
Μπες στο νέο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών της alter ego και κέρδιζε συνεχώς δωροεπιταγές 2€ ή 5€ εξαργυρώσιμες στην επόμενη αγορά σου ή όποτε επιθυμείς εντός του 12μήνου. Με κάθε συναλλαγή σου συλλέγεις πόντους και έρχεσαι πιο κοντά στη επόμενη δωροεπιταγή για αγορά σου σε υγρά αναπλήρωσης και αντιστάσεις.

Η προτίμηση σου ανταμείβεται και σε δωδεκάμηνη βάση με το Ετήσιο bonus Συνέπειας! Μια φορά το χρόνο στο τέλος της δωδεκάμηνης παραμονής στο πρόγραμμα, επωφελήσου από μια ακόμα δωροεπιταγή έως 50€. Ανάλογα με το ετήσιο ύψος των συναλλαγών σου. Αγόρασε ότι θες σε συσκευές και αναλώσιμα ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Γίνε και εσύ μέλος στη νέα Bonus Card Κ€ΡΔΙΖΩ εύκολα και απλά. Σε ανταμείβει ακόμη περισσότερο για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση σου. Κέρδισε περισσότερα από τις συναλλαγές σου.

Πως λειτουργεί:

Το νέο πρόγραμμα επιβραβεύσεων με δωροεπιταγές είναι βασισμένο στη συλλογή πόντων. Με κάθε αγορά ειδών ηλεκτρονικού τσιγάρου συλλέγεις πόντους και κερδίζεις δωροεπιταγές 2€ ή 5 € για αγορές αναλωσίμων. Επιπλέον, οι πελάτες στο τέλος του δωδεκαμήνου μπορούν να κερδίσουν το Bonus Συνέπειας, έως 50€ το 12μηνο, ανάλογα με τους πόντους που έχουν συλλέξει, για να αγοράσουν ότι θέλουν.

Μάθε πως μπορείς να κερδίζεις έως 90€ το χρόνο, σχεδόν δυο μήνες στην ετήσια κατανάλωση σου

Με μηνιαίες συναλλαγές ενδεικτικά, 50€ σε 12μηνη βάση σε υγρά alter ego και αναλώσιμα, συλλέγεις 24.000 πόντους, κερδίζεις 40€ σε δωροεπιταγές (8Χ5€ ή 20Χ2€), τις οποίες μπορείς να εξαργυρώσεις στην επόμενη αγορά σου ή όποτε επιθυμείς στο διάστημα των δώδεκα μηνών.

Πρόσθετα το 12ο μήνα κερδίζεις το ετήσιο bonus συνέπειας με δωροεπιταγή 50€, που μπορείς να παραλάβεις και να την εξαργυρώσεις τον 12ο μήνα του προγράμματος και έως 1 επιπλέον μήνα (13ο μήνα).

Σύνολο 12μηνης επιβράβευσης 90€, σχεδόν δυο μήνες στην ετήσια κατανάλωση σου.

Γίνε μέλος σήμερα, είναι πολύ απλό και είναι δωρεάν, έλα σε ένα κατάστημα μας και σε λίγα λεπτά θα αρχίσεις και εσύ να κερδίζεις περισσότερα.

Όροι & προϋποθέσεις:
Η εγγραφή των μελών του προγράμματος γίνεται μόνο στα καταστήματα alter ego.
Οι Δωροεπιταγές ισχύουν αποκλειστικά για αγορές από τα φυσικά καταστήματα alter ego.
Δείτε αναλυτικά τους όρους και προϋποθέσεις στο https://www.alterego.gr/info/kerdizo/kerdizo-alterego-bonuscard/
 

H alter ego εδώ και δέκα χρόνια επενδύει συνεχώς στην ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων της. Η δεκάχρονη εμπιστοσύνη των πελατών, των προμηθευτών, των συνεργατών και των επιστημονικών φορέων που πιστοποιούν την ασφάλεια των προϊόντων μας είναι η πιο έμπρακτη απόδειξη ότι η alter ego δεν εγγυάται μόνο την ποιότητα αλλά ότι είναι και ένας πολύτιμος σύμμαχος στον αγώνα κατά του καπνίσματος. Επιπλέον, προτρέπουμε τους καταναλωτές να εμπιστεύονται μόνο επώνυμες εταιρείες για την αγορά προϊόντων ηλεκτρονικού τσιγάρου.