Τα καταστήματά μας λειτουργούν κανονικά στο lockdown.

alter ego Quality Plus

alter ego ‘QUALITY PLUS system’

Η alter ego για μία ακόμη φορά αποδεικνύει την δέσμευσή της στην ποιότητα και την παροχή ασφαλών προϊόντων ατμίσματος.

Όλα τα υγρά alter ego παράγονται και συσκευάζονται στο υπερσύγχρονο εργοστάσιό μας στην Ελλάδα, κάτω από αυστηρότατες προδιαγραφές.

Όλα τα υγρά alter ego είναι σύμφωνα με την ισχύουσα ευρωπαϊκή ρυθμιστική οδηγία.

Η alter ego εφαρμόζει πρότυπα που υπερβαίνουν τις απαιτήσεις της νομοθεσίας.

Με στόχο την διαχρονική διασφάλιση της σταθερά υψηλής ποιότητας των προϊόντων της, η alter ego εφάρμοσε το πλέον εμπεριστατωμένο πρόγραμμα ελέγχου ‘Quality PLUS’, σε συνεργασία με το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. ‘ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ’, για ΟΛΑ τα υγρά αναπλήρωσης alter ego.

Το εργαστήριο αναλύσεων του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε ΔΗΜΟΚΡIΤΟΣ, διενεργεί ελέγχους:

ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ

Κάθε παρτίδα πρώτης ύλης (αρωμάτων) αναλύεται από το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε Δημόκριτος, με σκοπό την επιβεβαίωση της σύστασής της (κάθε παρτίδα ίδια με την προηγούμενη) και τον έλεγχο της απουσίας απαγορευμένων ουσιών (Diacetyl /Διακετύλιο, Acetyl–Propionyl /Ακετυλο-Προπιονύλιο, Αcetoine).

ΤΕΛΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Κάθε παρτίδα τελικού προϊόντος αναλύεται από το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε Δημόκριτος, με σκοπό τον ποσοτικό προσδιορισμό των συστατικών της και την επιβεβαίωση της συμβατότητάς της με τις προδιαγραφές.

Έτσι η alter ego, εξασφαλίζει σε κάθε πελάτη της, ότι αγοράζοντας ένα οποιοδήποτε υγρό ‘alter ego’, η γεύση και η σύστασή του είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια με κάθε προηγούμενο ή επόμενο υγρό αγοράσει, και τα συστατικά του, ΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που αναγράφονται στην συσκευασία και έχουν δηλωθεί στους αρμόδιους φορείς.

Έλεγχος παρτίδας υγρών alter ego

Παρακαλούμε πληκτρολογήστε τον αριθμό παρτίδας του υγρού σας, και δείτε τα πιστοποιητικά ελέγχου του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣπληκτρολογήστε με λατινικούς χαρακτήρες

alter ego eliquids

Πού θα βρείτε τον αριθμό παρτίδας:

O αριθμός παρτίδας, αναγράφεται στο πίσω μέρος της εξωτερικής συσκευασίας (κυλινδρικό κουτί) των υγρών αναπλήρωσης alter ego.

Ονομασία Υγρού αναπλήρωσης

Περιεκτικότητα Νικοτίνης (ανά ml)

Αριθμός δήλωσης νόμου 4419/2016 (ECID)

Μήνας Παραγωγής

Παρτίδα αρώματος

Αποτέλεσματα ελέγχου από το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

Λυπούμαστε αλλά η συγκεκριμένη παρτίδα δεν έχει αποτελέσματα αναζήτησης, γιατί είναι προγενέστερη από την έναρξη της online εφαρμογής (10/17).

Η παρτίδα που εισάγατε δεν είναι έγκυρη.alter ego eliquids

Πού θα βρείτε τον αριθμό παρτίδας:

O αριθμός παρτίδας, αναγράφεται στο πίσω μέρος της εξωτερικής συσκευασίας (κυλινδρικό κουτί) των υγρών αναπλήρωσης alter ego.