Πληρωμή και αποστολή

Επιλέξτε τα αγαπημένα σας προϊόντα μέσα από την μεγάλη ποικιλία της alter ego και παραλάβετέ τα με όποιον τρόπο επιθυμείτε.

 • Αποστολή με Courier

  Όλες οι αποστολές γίνονται με εξειδικευμένη εταιρία Courier και παραδίδονται στην πόρτα σας.

  Η αποστολή της παραγγελίας σας με Courier είναι ΔΩΡΕΑΝ.

  Η πληρωμή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με Αντικαταβολή κατά την παράδοση (επιπλέον κόστος 2€) ή κατευθείαν μέσω του e-shop με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα ή IRIS (Web Banking).

 • Παραλαβή από BOX NOW Locker 24/7

  Τώρα η παραγγελία σας ακόμη πιο γρήγορα κοντά σας με ευελιξία στην μέρα & ώρα παραλαβής (24/7).

  Παραλάβετε την παραγγελία σας σε ένα από τα 2000+ lockers της BOX NOW με δυνατότητα online πληρωμής κατά την παραλαβή.

  Η αποστολή της παραγγελίας σας με Box Now είναι ΔΩΡΕΑΝ.

  Η πληρωμή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με BOX NOW PAY ΟΝ ΤΗΕ GO! (Αγόρασε τώρα, πλήρωσε κατά την παραλαβή online.) ή κατευθείαν μέσω του e-shop με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα ή μέσω IRIS (Web Banking).

  Μάθετε περισσότερα ...

 • Παραλαβή σε ένα από τα 45+ Καταστήματα alter ego

  Υπηρεσία Click & Collect. Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε από το e-shop και να παραλάβετε την παραγγελία σας από οποιοδήποτε κατάστημα alter ego επιθυμείτε.

  Στην παραλαβή από το κατάστημα ΔΕΝ επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής/μεταφοράς.

  Η πληρωμή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται στο κατάστημα κατά την παραλαβή, είτε με Μετρητά είτε με Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα.

Κατά την παράδοση των προϊόντων είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας, διπλώματος οδήγησης ή οποιουδήποτε εγγράφου αποδεικνύει την ηλικία σας (άνω των 18) καθώς όλα μας τα προϊόντα απευθύνονται σε ενηλίκους.

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τη 13:30, εκτελούνται εντός της ημέρας και παραλαμβάνετε σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Τρόποι Πληρωμής για online παραγγελίες

Για τις παραγγελίες που επιλέγετε για παραλαβή από Courier ή από ένα Locker της Box Now, μπορείτε να πληρώσετε με τους παρακάτω τρόπους:

 • Αντικαταβολή

  Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον courier που θα σας παραδώσει τα προϊόντα στον χώρο που έχετε επιλέξει. Η πληρωμή με αντικαταβολή έχει επιπλέον κόστος 2€.

 • Πληρωμή με Χρεωστική/Πιστωτική Κάρτα

  Πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών Visa, MasterCard, Maestro και Diners.

  Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος για την αύξηση της ασφάλειας των online συναλλαγών με την εγγυημένη κωδικοποίηση της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού ασφαλείας.

 • BOX NOW PAY ΟΝ ΤΗΕ GO

  Αγοράστε τώρα, πληρώστε κατά την παραλαβή online.

  Πραγματοποιείτε τη παραγγελία σας και ολοκληρώνετε τη πληρωμή online στο link που θα λάβετε στο κινητό σας από την Box Now, μόνο όταν το δέμα σας έχει παραδοθεί στο locker που έχετε επιλέξει.

 • Πληρωμή μέσω IRIS (Web Banking - Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση)

  Η υπηρεσία IRIS online payments δίνει τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε την αγορά σας με απευθείας χρέωση του τραπεζικού σας λογαριασμού χρησιμοποιώντας το web banking της τράπεζας με την οποία συνεργάζεστε (Eurobank, Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς).