Ploom: Αλλάζοντας το Κάπνισμα με Καινοτομία και Στυλ

Ploom: Αλλάζοντας το Κάπνισμα με Καινοτομία και Στυλ

Γνωρίστε το Ploom, την πραγματική επανάσταση στον χώρο του καπνίσματος! Πρόκειται για το πιο τεχνολογικά αναπτυγμένο προϊόν θερμαινόμενου καπνού, το οποίο, πρωτοποριακά και εργονομικά σχεδιασμένο, αξιοποιεί κατάλληλα την τεχνολογία του HeatFlow, προσφέροντας απαράμιλλη γεύση καπνού, με ελάχιστα υπολείμματα, αφού δεν υπάρχει καύση. Κι αφού δεν υπάρχει καύση, δεν υπάρχουν και δυσάρεστες μυρωδιές, στα ρούχα ή το σώμα των καταναλωτών.

Το ploom προσφέρει την απόλυτη εμπειρία καπνίσματος ακόμα και για τον πιο απαιτητικό χρήστη, αφού λειτουργεί με ειδικές ράβδους (sticks) που περιέχουν φύλλα καπνού υψηλότατης ποιότητας, ενώ γίνεται χρήση μόνο του γευστικού τμήματος του φύλλου, καθώς και ενός ελάσματος καπνού για τη μάξιμουμ απόλαυση. Οι καπνικές καλλιέργειες στις οποίες παράγεται η πρώτη ύλη για τις ράβδους, ξεπερνούν τα στάνταρ των πιο ποιοτικών ελέγχων.

Το ploom είναι μια ηλεκτρονική συσκευή έτοιμη για χρήση μόλις στα 25 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που θα την ανοίξουμε, ενώ η μπαταρία της διαρκεί όσο ένα πακέτο με 20 ράβδους. Έτσι, εύκολα, γρήγορα και με διάρκεια, μπορείτε να απολαμβάνεται τον πιο ποιοτικό καπνό, χωρίς κατάλοιπα, χωρίς μυρωδιές και λαμβάνοντας κατά 95% λιγότερη ποσότητα από πολλές βλαβερές ουσίες που υπάρχουν στο συμβατικό κάπνισμα.

Πρόκειται λοιπόν για μια νέα εμπειρία, μοντέρνα, καινοτόμα, απολαυστική και εύκολη, και σίγουρα κατά πολύ λιγότερο βλαβερή!

Σχεδιασμός για Άμεση Χρήση

Ο τρόπος που έχει σχεδιαστεί η συσκευή, αξιοποιώντας όλες τις σύγχρονες και καινοτόμες τεχνολογίες, αποτέλεσμα ερευνών πολλών ετών, δεν αφήνει τίποτα στη… σκέψη σας, καθώς όλα γίνονται σχεδόν μόνα τους! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισάγετε τη ράβδο καπνού στον θάλαμο και να την… αγγίξετε. Τότε το Ploom X Advanced ενεργοποιείται, θερμαίνει τη ράβδο και σε 25 δευτερόλεπτα είστε έτοιμοι για την πρώτη ρουφηξιά. Και φυσικά δεν χρειάζεται να… μετράτε. Η συσκευή σας «μιλάει» ειδοποιώντας σας, τόσο με το καλαίσθητο Led φως, όσο και με τη δόνηση στο χέρι σας.

Έπειτα από πέντε λεπτά, όσο διαρκεί και το stick και η δυνατότητα χρήσης της συσκευής, ειδοποιήστε με τον ίδιο τρόπο… Μπορείτε να κάνετε τρεις συνεχόμενες χρήσεις, και τότε απλά αφήνετε τη συσκευή για λίγο να κρυώσει.

Πιο εύκολα και απλά… γίνεται;

Εντυπωσιακή Διάρκεια Μπαταρίας

Μια τόσο καινοτόμα συσκευή, δεν θα μπορούσε να μην χρησιμοποιεί και την καλύτερη μπαταρία που υπάρχει διαθέσιμη για αυτή τη χρήση! Έτσι, με μια μόνο φόρτιση, μπορείτε να απολαύσετε ένα ολόκληρο πακέτο ράβδων καπνού, δηλαδή 20 sticks. Στη συνέχεια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την φορτίσετε, με ένα USB-C και να περιμένετε λιγότερο από δύο ώρες (90-110 λεπτά) για την πλήρη φόρτιση.

Η μπαταρία έχει μακρά διάρκεια ζωής, που εξαρτάται κι από τον τρόπο της χρήσης, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να την αλλάξετε για πολύ καιρό, και έπειτα από πολλές φορτίσεις.

Εργονομικός και Συμπαγής Σχεδιασμός

Όταν πιάσετε τη συσκευή για πρώτη φορά στα χέρια σας, σίγουρα θα απορήσετε και θα αναρωτηθείτε… πώς λειτουργεί, αφού δεν θα δείτε κουμπιά. Δεν έχετε παρά να βάλετε τη ράβδο στη θαλάμη και… η απορία σας θα λυθεί: Απλά με το άγγιγμά σας! Όπως θα διαπιστώσετε από την πρώτη στιγμή επίσης, το Ploom X Advanced είναι τόσο καλά σχεδιασμένο, και με γνώμονα τις ανάγκες των καταναλωτών, που εφαρμόζει απόλυτα στην παλάμη σας! Το βάρος δε, είναι τόσο μικρό, που ούτε που θα το καταλάβετε ότι την κρατάτε…

Ο κομψός και μοντέρνος σχεδιασμός του το καθιστούν ως το απόλυτο gadget για να το έχετε μαζί σας, ενώ τα καλύτερα δεν σταματούν εδώ: Μπορείτε να αλλάξετε το κάλυμμα πρόσοψης και να επιλέξετε το χρώμα της αρεσκείας σας, έτσι ώστε να έχετε το δικό σας προσωπικό Ploom X Advanced που ταιριάζει απόλυτα στο στυλ σας!

Και φανταστείτε, ότι αυτή τη μικρή, πανέμορφη, ελαφριά συσκευή, που λειτουργεί σχεδόν με τη… σκέψη σας, αξιοποιεί μέσα στον μηχανισμό της τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες για να σας προσφέρει το πιο απολαυστικό αποτέλεσμα!

Ο εργονομικός του σχεδιασμός σημαίνει ότι μπορείτε να το μεταφέρετε με ευκολία και άνεση παντού, χωρίς να πιάνει χώρο ή να σας επιβαρύνει ούτε καν στην… τσέπη σας. Παρέχεται και δυνατότητα κλειδώματος της συσκευής, ώστε να μην ανάψει μόνη της σε καμία περίπτωση, και ενώ την μεταφέρετε.

Διαισθητική Λειτουργία

Όπως σας αναφέραμε, το Ploom X Advanced λειτουργεί περίπου με τη… σκέψη σας! Χάρη στην καινοτόμα τεχνολογία IntuiTouch, δεν έχετε παρά να αγγίξετε τη συσκευή, αφού τοποθετήσετε το αγαπημένο σας stick στη θαλάμη και τα υπόλοιπα γίνονται… μόνα τους!

Πρόκειται για τη διαισθητική λειτουργία του Ploom X Advanced, που αλλάζει τα δεδομένα στον χώρο των θερμαινόμενων τσιγάρων με άνεση, απλότητα και στυλ, και εξοικειώνει ακόμα και τους νέους χρήστες από τα πρώτα… δευτερόλεπτα που θα το αποκτήσουν!

Εξειδικευμένα Μείγματα Καπνού

Για μια τόσο καινοτόμα συσκευή όπως το Ploom X Advanced, δεν θα μπορούσε να μην έχει επιλεγεί η υψηλότερη ποιότητα του καπνού, ώστε να μεγιστοποιείται η απόλαυσή σας! Πρόκειται για τα καλύτερα χαρμάνια καπνού της αγοράς, διάφορων γνωστών ποικιλιών, που προσφέρουν πλούσια γεύση, χάρη στο ActivBlend, ακόμη μια καινοτομία για το Ploom. Υπάρχουν διάφορες ποικιλίες και γεύσεις να επιλέξετε και η τελική επιλογή εξαρτάται από τις προτιμήσεις του… ουρανίσκου σας!

Μην ξεχνάτε να απορρίπτετε στα σκουπίδια τα χρησιμοποιημένα sticks όταν κρυώσουν και να μην χρησιμοποιείτε άλλα προϊόντα για τη συσκευή, εκτός από τα ενδεδειγμένα.

Αναλυτικά, για όσους προτιμούν την αυθεντική γεύση καπνού αλλά μια νέα, πολύ πιο πλούσια εμπειρία, υπάρχουν οι ακόλουθες επιλογές:

Bronze: πλούσιο και έντονο, ωστόσο ισορροπημένο με πικρή επίγευση.

Burgundy: πλούσιο και αρωματικό για μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία καπνού με γλυκές νότες.

Tan: πλούσια, έντονη και γλυκιά γεύση καπνού με εξίσου γλυκιά επίγευση.

Gold: ήπιο και γλυκό, με μία υπέροχη ισορροπία γεύσης και σύνθετων αποχρώσεων.

Silver: Μαλακό και αρμονικό σε γεύση, με γλυκό καπνό και λεπτούς αρωματικούς καβουρδισμένους υποτόνους.

Αquamarine: Ήπια και σύνθετη γεύση καπνού, με λαμπερές και ξινές νότες.

Συμπεράσματα

Η πιο μοντέρνα, πανεύκολη στην μεταφορά και στη χρήση χάρη στη διαισθητική της λειτουργία, καινοτόμα συσκευή θερμαινόμενου καπνού είναι εδώ και διαθέσιμη για να τη γνωρίσετε, αλλάζοντας δια παντός τις συνήθειές σας προς το… καλύτερο! Χωρίς δυσάρεστες οσμές και υπολείμματα, με διάρκεια στη μπαταρία που επαρκεί για τις καθημερινές σας ανάγκες και με τα καλύτερα χαρμάνια καπνού που σας προσφέρουν τη μέγιστη απόλαυση, το Ploom X Advanced αποτελεί την επανάσταση που ήδη συμβαίνει για τους πρώην και νυν καπνιστές που θέλουν περισσότερα, αποφεύγοντας πολλά από τα μειονεκτήματα του συμβατικού καπνίσματος!