Ploom X: Επαναπροσδιορισμός Καπνίσματος με Κορυφαία Τεχνολογία

Ploom X: Επαναπροσδιορισμός Καπνίσματος με Κορυφαία Τεχνολογία

Το Ploom είναι το πιο τεχνολογικά αναπτυγμένο προϊόν θερμαινόμενου καπνού, το οποίο, πρωτοποριακά και εργονομικά σχεδιασμένο, αξιοποιεί κατάλληλα την τεχνολογία του HeatFlow, προσφέροντας απαράμιλλη γεύση καπνού, με ελάχιστα υπολείμματα, αφού δεν υπάρχει καύση. Κι αφού δεν υπάρχει καύση, δεν υπάρχουν και δυσάρεστες μυρωδιές, στα ρούχα ή το σώμα των καταναλωτών.

Η καινοτόμα αυτή συσκευή προσφέρει την απόλυτη εμπειρία καπνίσματος ακόμα και για τον πιο απαιτητικό χρήστη, αφού λειτουργεί με ειδικές ράβδους (sticks) που περιέχουν φύλλα καπνού υψηλότατης ποιότητας, αφού γίνεται χρήση μόνο του γευστικού τμήματος του φύλλου, καθώς και ενός ελάσματος καπνού για τη μάξιμουμ απόλαυση. Οι καπνικές καλλιέργειες στις οποίες παράγεται η πρώτη ύλη για τις ράβδους, ξεπερνούν τα στάνταρ των πιο ποιοτικών ελέγχων.

Πρόκειται λοιπόν για μια νέα εμπειρία, μοντέρνα, καινοτόμα, απολαυστική και εύκολη, και πιθανότατα κατά πολύ λιγότερο βλαβερή!

Καινοτόμος Τεχνολογία Θέρμανσης

Το Ploom X Advanced θερμαίνει τον καπνό που εισπνέετε αντί να τον καίει, γεγονός που αλλάζει δραστικά την εμπειρία, μειώνοντας τις βλαβερές ουσίες που εισέρχονται στον οργανισμό -η μείωση αυτή για ορισμένα συστατικά φτάνει το 95%- ενώ η δυσάρεστη οσμή αλλά και τα υπολείμματα μετά τη χρήση είναι ουσιαστικά αμελητέα.

Η τεχνολογία HeatFlow του Ploom X Advanced, που αποτελεί μια εξελιγμένη ροή θερμότητας που παραμένει σταθερή, δημιουργεί μια θερμοκρασία στις ράβδους της τάξης των 295°C. Τα Camel Sticks έτσι θερμαίνονται ομοιόμορφα και με σταθερή διάρκεια χωρίς να καίγονται, και για αυτόν τον λόγο δεν υπάρχουν και κατάλοιπα. Το μόνο που… απελευθερώνεται είναι η αυθεντική γεύση του καπνού και το απαλό άρωμά του το οποίο απολαμβάνουν οι χρήστες του!

Για να καταλάβετε τη διαφορά, στο συμβατικό τσιγάρο -που υπάρχει καύση του καπνού και εισπνοή όλων των παραγόμενων προϊόντων-, η θερμοκρασία φτάνει τους 800 °C, εξ ου και ο πυκνός καπνός με την έντονη μυρωδιά και την πολλή στάχτη. Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα από την άλλη, έχουν εντελώς διαφορετική φιλοσοφία, καθώς η λειτουργία τους βασίζεται στη θέρμανση του υγρού αναπλήρωσης, ώστε να παραχθεί ο ατμός που εισπνέει ο χρήστης. Στην τεχνολογία αυτή εκλείπει εντελώς ο καπνός, ενώ η γεύση και η εμπειρία είναι εντελώς διαφορετικές.

ActivBlend: Μοναδική Τεχνολογία Μείγματος

Η έμφαση στην ποιότητα και οι τεχνολογικές καινοτομίες δεν περιορίζονται στη συσκευή, αλλά επεκτείνονται και στις ράβδους καπνού, δηλαδή στα προϊόντα που καταναλώνετε. Πρόκειται για χαρμάνια καπνού υψηλής ποιότητας διάφορων γνωστών ποικιλιών, που προσφέρουν πλούσια γεύση, χάρη στο ActivBlend, ακόμη μια καινοτομία για το Ploom. Πρόκειται για ένα μοναδικό χαρμάνι καπνού κορυφαίας ποιότητας, ποικιλιών Virginia, Burley και Oriental, συνδυασμένο με ψιλοκομμένα φύλλα καπνού για να χαρίζουν όσο το δυνατόν περισσότερο γνήσια γεύση. Από τους αγρότες που καλλιεργούν τους σπόρους έως τους τελικούς ελέγχους ποιότητας, ολόκληρη η διαδικασία παραγωγής Camel Sticks γίνεται με προσοχή, πείρα και τεχνογνωσία.

HeatFlow: Εξελιγμένη Ροή Θερμότητας

Το Ploom X Advanced, το οποίο πλέον αποτελεί τον «σταθμό» στην αγορά των θερμαινόμενων τσιγάρων, χάρη στην τεχνολογία HeatFlow που αξιοποιεί αλλά και τον εργονομικό σχεδιασμό του, θέτοντας έτσι τον πήχη ακόμα πιο ψηλά… Η τεχνολογία αυτή επιτυγχάνει τη δραστική βελτίωση της εμπειρία χρήσης του, προσφέροντας απαράμιλλη και πλούσια γεύση, για πέντε περίπου λεπτά και όσο διαρκεί η θέρμανση της ράβδου καπνού.

Πώς λειτουργεί; Η συσκευή διαθέτει έναν θάλαμο θέρμανσης με ραβδώσεις τεχνολογίας HeatFlow και μόλις η ράβδος καπνού τοποθετηθεί στον θάλαμο θέρμανσης, συμπιέζεται ελαφρά χωρίς ωστόσο να εμποδίζεται η ροή του αέρα και χωρίς να έρχεται σε επαφή με τη θερμαντική επαφή. Έτσι, το κάθε Stick θερμαίνεται εξωτερικά και πάντα σε σταθερή θερμοκρασία, με αποτέλεσμα η θερμότητα να απελευθερώνει ομοιόμορφα και με σταθερή διάρκεια το πλούσιο άρωμα καπνού, μεγιστοποιώντας την απόλαυση!

Εξελιγμένος Έλεγχος Θερμοκρασίας

Όπως αναλύθηκε, χάρη στις τεχνολογικές καινοτομίες της συσκευής, το Ploom επιτυγχάνει τον σταθερό έλεγχο της θερμοκρασίας, από την πρώτη ρουφηξιά μέχρι την τελευταία, από τη στιγμή που θα ενεργοποιηθεί η συσκευή, στους 295°C. Οι ράβδοι έτσι θερμαίνονται σταθερά και ομοιόμορφα, χωρίς άμεση επαφή με τη θερμαντική πηγή, ενώ η σταθερότητα αυτή εξασφαλίζεται και από την ελεύθερη ροή του αέρα, που επιτρέπει παράλληλα και την ανάδυση του αρώματος και της γεύσης, που είναι και οι λόγοι που οι χρήστες το επιλέγουν! Ως αποτέλεσμα, για όλη τη διάρκεια των πέντε λεπτών που κρατάει η χρήση του ενός stick, ένας χρόνος που κρίνεται ως μεγάλος για τη χρήση αυτών των προϊόντων, η γευστική εμπειρία παραμένει αναλλοίωτη!

Συμπεράσματα

Στην εποχή της υψηλής τεχνολογίας, που μεταμορφώνει τις ζωές και τις κοινωνίες μας καθημερινά, δεν έχετε παρά να εμπιστευθείτε την καινοτομία και να επαναπροσδιορίσετε, προς το καλύτερο και μια για πάντα, την εμπειρία σας! Με τη μοναδική τεχνολογία σταθερής θέρμανσης, που συνδυάζεται με την τεχνολογία σύνθεσης του μίγματος από τα καλύτερα χαρμάνια, είστε βέβαιοι ότι με την επιλογή του Ploom X Advanced έχετε στο χέρι και τα χείλη σας το πιο μοντέρνο προϊόν θερμαινόμενου τσιγάρου, που όχι απλά αναβαθμίζει ποιοτικά και γευστικά την εμπειρία σας, αλλά σας κάνει να αφήσετε πίσω μια για πάντα πολλά από τα αρνητικά του συμβατικού καπνίσματος!

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι το ActiveBlend;

Activeblend είναι τεχνολογία που κατορθώνει να αξιοποιήσει το χαρμάνι κορυφαίων ποικιλιών καπνού δημιουργώντας το κατάλληλο γευστικό μίγμα. Με το activeblend συνδυάζονται και τα ψιλοκομμένα φύλλα καπνού, από τις καλύτερες καλλιέργειες, ώστε να επιτευχθεί το μέγιστο αρωματικό και γευστικό αποτέλεσμα!

Τι είναι το HeatFlow;

Το Ploom X Advanced διαθέτει έναν θάλαμο θέρμανσης με ραβδώσεις της λεγόμενης τεχνολογίας HeatFlow. Χάρη σε αυτή, μόλις η ράβδος καπνού τοποθετηθεί στον θάλαμο θέρμανσης, συμπιέζεται ελαφρά χωρίς ωστόσο να εμποδίζεται η ροή του αέρα και χωρίς να έρχεται σε επαφή με τη θερμαντική επαφή. Έτσι, το κάθε Stick θερμαίνεται εξωτερικά και πάντα σε σταθερή θερμοκρασία, με αποτέλεσμα η θερμότητα να απελευθερώνει ομοιόμορφα και με σταθερή διάρκεια το πλούσιο άρωμα καπνού, μεγιστοποιώντας την απόλαυση!

Το Ploom X παράγει καπνό;

Το Ploom X παράγει καπνό, αλλά όχι αυτόν που έχετε συνηθίσει, καθώς ως θερμαινόμενο τσιγάρο, απλά θερμαίνει τη ράβδο, αντί να πραγματοποιείται καύση, όπως στο συμβατικό. Έτσι, ο καπνός που αναδύεται είναι πολύ λιγότερο πυκνός, με πολύ λιγότερες βλαπτικές ουσίες κατά την εισπνοή του και σε μικρότερη ποσότητα, ενώ θα ενθουσιαστείτε και με την… σχεδόν ανεπαίσθητη οσμή του! Ο καπνός αυτός που παράγεται, τέλος, δεν αφήνει τους γνωστούς λεκέδες στα δόντια.