Χρήση Ploom X Advanced: Οδηγίες Βήμα-Βήμα

Χρήση Ploom X Advanced: Οδηγίες Βήμα-Βήμα

Καλώς ήρθατε στη νέα εποχή του καπνού, με το Ploom X Advanced, το πιο εξελιγμένο θερμαινόμενο τσιγάρο να φέρνει τη μεγάλη αλλαγή! Πρόκειται για την πιο καινοτόμα, σύγχρονη και εργονομική συσκευή θερμαινόμενου τσιγάρου, που σας προσφέρει τη μέγιστη απόλαυση, χωρίς ανεπιθύμητες οσμές και κατάλοιπα! Έτσι, το Ploom φιλοδοξεί να αλλάξει τους κανόνες όχι μόνο στην αγορά του καπνού, αλλά ειδικότερα και σε αυτή των θερμαινόμενων τσιγάρων, θέτοντας νέα καινοτόμα στάνταρ ποιότητας και αποτελέσματος για τον τελικό χρήστη!

Πρώτα Βήματα με το Ploom X Advanced

Ο τρόπος για να χρησιμοποιήσετε την πιο καινοτόμα συσκευή θερμικού τσιγάρου είναι τόσο απλός που δεν θα χρειαστείτε… unboxing! Όλα είναι έτοιμα για εσάς, και αφού έχετε επιλέξει τη γεύση σας, δηλαδή τα κατάλληλα sticks και το αγαπημένο σας χρώμα στο κάλυμμα της πρόσοψης, απλά τοποθετείτε την πρώτη ράβδο στην θαλάμη και… αγγίζετε τη συσκευή. Αυτό, τίποτα άλλο!

Λειτουργία της συσκευής Ploom X Advanced

Η λειτουργία της είναι όσο πιο απλή μπορεί να… σκεφτεί κάποιος, καθώς χάρη στην τεχνολογία Intuitouch δεν χρειάζεται καν να πατήσετε κάποιο κουμπί! Απλά, τοποθετείτε τη ράβδο καπνού στην ειδική θέση της συσκευής και απλά ακουμπάτε το κάλυμμα της πρόσοψης. Σε 25 δευτερόλεπτα είστε έτοιμοι για την πρώτη ρουφηξιά!

Το Ploom X Advanced σας «μιλάει» με τη δόνηση και το φωτάκι LED, κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε, έτσι ώστε να γνωρίζετε πότε ξεκινάει και πότε τελειώνει ο χρόνος που έχει θερμανθεί το stick σας, αλλά και πότε χρειάζεται να τη φορτίσετε ξανά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέχρι τρία sticks το ένα μετά το άλλο, και στη συνέχεια πρέπει να αφήσετε για λίγο τη συσκευή σας να κρυώσει, μέχρι τη νέα χρήση.

Ο μόνος λόγος να «προβληματιστείτε» είναι στην… επιλογή των Camel Sticks, δηλαδή των ράβδων καπνού που θα χρησιμοποιήσετε. Πρόκειται για χαρμάνια καπνού υψηλής ποιότητας διάφορων γνωστών ποικιλιών, που προσφέρουν πλούσια γεύση, χάρη στο ActivBlend, ακόμη μια καινοτομία για το Ploom. Υπάρχουν διάφορες ποικιλίες και γεύσεις να επιλέξετε (δείτε αναλυτικά εδώ) και η τελική επιλογή εξαρτάται από τις προτιμήσεις του… ουρανίσκου σας!

Μην ξεχνάτε να απορρίπτετε στα σκουπίδια τα χρησιμοποιημένα sticks όταν κρυώσουν και να μην χρησιμοποιείτε άλλα προϊόντα για τη συσκευή, εκτός από τα ενδεδειγμένα.

Φόρτιση και Συντήρηση

Η φόρτιση του Ploom Advanced X γίνεται έπειτα από τη χρήση 20 sticks, ενώ η συσκευή σας «ειδοποιεί» με το φωτάκι LED. Από το ίδιο φωτάκι, μπορείτε να διαπιστώσετε και τη διάρκεια της φόρτισης, ενώ όταν η μπαταρία φορτίσει πλήρως, αυτό θα σβήσει. Για την πλήρη φόρτιση απαιτούνται περίπου 90 λεπτά και αυτή γίνεται με ένα καλώδιο USB-C.

Η μόνη συντήρηση που χρειάζεται είναι ο καθαρισμός, που γίνεται με τη ράβδο καθαρισμού, την οποία τοποθετείτε μέσα στον θάλαμο θέρμανσης της συσκευής, εφόσον έχουν απομείνει κάποια υπολείμματα μέσα σε αυτή. Απλά, περιστρέψτε μερικές φορές τη ράβδο για ελάχιστα δευτερόλεπτα και… είστε έτοιμοι!

Για τη μακρά διάρκεια ζωής του Ploom X Advanced ισχύει ότι και για τις υπόλοιπες ηλεκτρονικές συσκευές. Χρησιμοποιήστε το σωστό καλώδιο για τη φόρτιση, αποφύγετε την επαφή με το νερό, μην την αφήνετε σε σημείο με πολύ υψηλές θερμοκρασίας. Σε κάθε περίπτωση, με την αγορά της συσκευής παρέχεται εγγύηση διάρκειας 12 μηνών, οπότε αν συμβεί το οτιδήποτε, μπορείτε να την αλλάξετε.

Αντιμετώπιση Προβλημάτων

Τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν είναι ελάχιστα, χάρη στην υψηλή ποιότητα κατασκευής της συσκευής. Κάτι που έχει παρατηρηθεί είναι η «κίνηση» της ράβδου καπνού μέσα στη συσκευή, η οποία μπορεί να οφείλεται σε κακή τοποθέτηση. Εάν συμβαίνει αυτό, τότε βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει το stick σωστά, δηλαδή μέσα στον θάλαμο μέχρι την τυπωμένη γραμμή, έτσι ώστε αυτή να ευθυγραμμίζεται με την κορυφή της συσκευής.

Σημειώστε ότι δεν πρέπει να αφαιρείτε το κάλυμμα της πρόσοψης κατά τη διάρκεια της χρήσης, καθώς τότε θα σταματήσει η λειτουργία της συσκευής.

Εάν μία ράβδος καπνού σπάσει και κολλήσει μέσα στον θάλαμο, τότε πρέπει να απενεργοποιήστε το Ploom X Advanced και να περιμένετε να κρυώσει. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα μη μεταλλικό τσιμπιδάκι για να αφαιρέσετε το Stick, με προσεχτικές κινήσεις, ώστε να μην προκαλέσετε ζημιά στο εσωτερικό του θαλάμου θέρμανσης.

Σε περίπτωση που η συσκευή σας σταματήσει να λειτουργεί και έχετε βεβαιωθεί ότι αυτό δεν οφείλεται στην εξάντληση της μπαταρίας, τότε το επόμενο που πρέπει να κάνετε είναι το γνωστό από τους υπολογιστές «restart». Για να επαναφέρετε το Ploom X Advanced, κλείστε το συρόμενο καπάκι και αφαιρέστε το κάλυμμα της πρόσοψης. Εκεί θα δείτε το μοναδικό μικρό κουμπί, το οποίο θα πρέπει να το πατήσετε χρησιμοποιώντας ένα μικρό αιχμηρό αντικείμενο. Θα καταλάβετε ότι το πατήσατε σωστά, όταν η συσκευή δονηθεί. Σε περίπτωση που η συσκευή δεν λειτουργήσει ούτε τότε, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα Ploom Care, είτε τηλεφωνικά είτε ηλεκτρονικά, προκειμένου να εξεταστεί το πρόβλημα και να λυθεί άμεσα, από τους εξειδικευμένους τεχνικούς, το συντομότερο δυνατόν.

Μπορείς να επικοινωνήσεις με την Ομάδα Ploom Care, χρησιμοποιώντας έναν από τους παρακάτω τρόπους:

-Τηλέφωνο: 8001101093, 2107455704

-Email: [email protected]

-Live Chat: Κάνε κλικ στο εικονίδιο Live Chat στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

Καθημερινά, 9 πμ έως 11 μμ

Συμβουλές για τη Μέγιστη Απόλαυση

Η απλότητα και η ευχρηστία της συσκευής, σε συνδυασμό με την υψηλή καπνική ποιότητα, εγγυώνται το πιο απολαυστικό αποτέλεσμα! Απλά πιάστε το Ploom X Advanced στο χέρι σας και… αφήστε την τεχνολογία να κάνει τα υπόλοιπα! Μην ξεχνάτε να τη φορτίζετε σωστά και να αφαιρείτε τα τυχόν υπολείμματα από τον θάλαμο.

Βρείτε το camel stick που σας ταιριάζει με τις κατάλληλες δοκιμές, από τη γκάμα των προϊόντων. Όταν νιώσετε τη μέγιστη απόλαυση, σταματήστε και, συγχαρητήρια, βρήκατε το «χαρμάνι» σας!

Συμπεράσματα

Το Ploom X Advanced λειτουργεί πανεύκολα, φορτίζει γρήγορα, σπάνια χαλάει κι αν συμβεί κάποιο πρόβλημα που δεν μπορείτε να το λύσετε μόνοι σας, τότε απλά επικοινωνείτε με την εξειδικευμένα ομάδα Ploom Care για να σας βοηθήσει! Μην ξεχνάτε ότι ισχύει εγγύηση 12 μηνών, την οποία πρέπει να ενεργοποιήσετε με την απόκτηση της συσκευής.

Συχνές Ερωτήσεις

Πως μπορώ να επανεκκινήσω το Ploom X Advanced;

Για να επαναφέρετε το Ploom X Advanced, κλείστε το συρόμενο καπάκι και αφαιρέστε το κάλυμμα της πρόσοψης. Εκεί θα δείτε το μοναδικό μικρό κουμπί, το οποίο θα πρέπει να το πατήσετε χρησιμοποιώντας ένα μικρό αιχμηρό αντικείμενο. Θα καταλάβετε ότι το πατήσατε σωστά, όταν η συσκευή δονηθεί.

Πότε πρέπει να κλειδώνω το Ploom X Advanced;

Κλειδώνουμε τη συσκευή όταν τη μεταφέρουμε στην τσέπη μας, προκειμένου να μην ανάψει μόνη της, ή όταν την αφήνουμε σε σημείο με παιδιά για τους προφανείς λόγους. Το Ploom X Advanced κλειδώνει με έναν κωδικό πρόσβασης, ο οποίος δημιουργείται από συνδυασμό πατήματος κουμπιών και τις κινήσεις του συρόμενου καπακιού.

Πώς γίνεται αυτό; Αρχικά, σύνδεσε το Ploom X Advanced στην πρίζα και άνοιξε και κλείσε το συρόμενο καπάκι. Στη συνέχεια, πάτα το κουμπί 2 φορές και έπειτα πίεσέ το παρατεταμένα μέχρι να αρχίσει να δονείται η συσκευή. Το φως θα αναβοσβήνει για περίπου 20 δευτερόλεπτα. Ενώ αναβοσβήνει, δημιούργησε μια σύντομη ακολουθία πιέσεων κουμπιών και/ή κινήσεων του συρόμενου καπακιού. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το λιγότερο 3 και το περισσότερο 10 κινήσεις. Αυτός θα είναι ο κωδικός πρόσβασής σου. Τέλος, άνοιξε το συρόμενο καπάκι και κλείσε το ξανά. Ο κωδικός πρόσβασής σου έχει ρυθμιστεί.

Θέλεις να αφαιρέσεις τον κωδικό πρόσβασης και να ακυρώσεις το ξεκλείδωμα; Η διαδικασία είναι και πάλι απλή. Σύνδεσε το Ploom X Advanced στην πρίζα, άνοιξε και κλείσε το συρόμενο καπάκι του και, στη συνέχεια, πάτα το κουμπί 2 φορές και έπειτα κράτα το πατημένο μέχρι να αρχίσει να δονείται η συσκευή. Το φως θα αναβοσβήσει για 20 δευτερόλεπτα - μην το αγγίζεις ενώ το φως αναβοσβήνει. Μετά από 20 δευτερόλεπτα, η συσκευή θα δονείται και το φως θα αναβοσβήσει δύο φορές. Όλα έτοιμα! Το χειροκίνητο κλείδωμα έχει αφαιρεθεί.

Πως λειτουργεί το κάλυμμα πρόσοψης του Ploom X Advanced;

Τα μαγνητικά καλύμματα πρόσοψης για το Ploom X Advanced ακολουθούν απαλά την καμπύλη του χεριού σου προσφέροντας την απόλυτη εργονομία για τη δική σας άνεση, ενώ απολαμβάνετε το αγαπημένο σας προϊόν. Μάλιστα, μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα που προτιμάτε, από τις 12 μοναδικές αποχρώσεις, έτσι ώστε να διαμορφώσετε τη συσκευή με το δικό σας, αγαπημένο στυλ!

Το κάλυμμα πρόσοψης «προστατεύει» τα… ενδότερα της συσκευής σας και δεν πρέπει να την αφαιρείτε κατά τη χρήση της. Μπορείτε να το αφαιρέσετε για να το αλλάξετε ή για να κάνετε «επανεκκίνηση» πατώντας το κουμπί που κρύβεται από κάτω, με τον τρόπο που περιγράφεται παραπάνω.

Πόσο διαρκεί μια συνεδρία με το Ploom X Advanced;

Από τη στιγμή που θα νιώσετε τη δόνηση της συσκευής, έπειτα από 25 δευτερόλεπτα από την εισαγωγή του stick σας, τότε έχετε άλλα πέντε ολόκληρα λεπτά απόλαυσης!

Η λυχνία LED εμφανίζει ένα θαυμαστικό που αναβοσβήνει. Τι σημαίνει αυτό;

Αυτό σημαίνει ότι η μπαταρία τελειώνει και θα πρέπει να φορτίσετε άμεσα τη συσκευή.

Το Ploom X Advanced δεν λειτουργεί. Τι πρέπει να κάνω;

Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι φορτισμένη και ότι έχετε καθαρίσει τον θάλαμο. Εφόσον και πάλι δεν λειτουργεί, επανεκκινήστε τη συσκευή με τον τρόπο που περιγράφεται παραπάνω. Εάν και πάλι δεν λειτουργεί, τότε η ομάδα Ploom Care είναι στη διάθεσή σας για να σας λύσει το πρόβλημα! Μην ξεχνάτε ότι το Ploom X Advanced καλύπτεται από εγγύηση 12 μηνών.