Τα πιο hot Ηλεκτρονικά Τσιγάρα του φετινού καλοκαιριού

Τα πιο hot Ηλεκτρονικά Τσιγάρα του φετινού καλοκαιριού

Αυτά είναι τα καλύτερα ηλεκτρονικά τσιγάρα για την παραλία ώστε να έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο!

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη εποχή του χρόνου για τους περισσότερους Έλληνες, αφού τώρα μπορούμε να απολαύσουμε την άδειά μας στις υπέροχες παραλίες της χώρας! Το περιμέναμε πώς και πώς, και για αυτό σίγουρα δεν θέλουμε να συμβεί τίποτα που να χαλάσει την απόλαυσή μας… Όπως το να χαλάσει το ηλεκτρονικό τσιγάρο και να μείνουμε στην παραλία χωρίς την αγαπημένη μας συνήθεια!

Για αυτό, η alter ego έχει ετοιμάσει για εσάς εξειδικευμένες, και πάντα οικονομικές, προτάσεις, ώστε η μόνη σας έννοια να είναι… το αντιηλιακό!

Σας προτείνουμε αρχικά να προμηθευτείτε μια θήκη μεταφοράς του ηλεκτρονικού σας τσιγάρου, εάν δεν έχετε μέχρι τώρα, ώστε να προστατεύετε πάντα από τον ήλιο τη συσκευή σας και τα μπουκαλάκια με τα υγρά αναπλήρωσης

Κυρίως όμως, για να έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο, σας προτείνουμε να προμηθευτείτε μια δεύτερη, «ευέλικτη» και πολύ οικονομική συσκευή ατμίσματος!

Αυτές είναι οι αγαπημένες συσκευές όλων εσάς, των πελατών μας όλα αυτά τα χρόνια, που τις ξεχωρίσαμε ως τις πλέον κατάλληλες για το… ελληνικό καλοκαίρι!

Το Vaporesso LUXE Q Pod kit είναι ένα εξαιρετικά συμπαγές και κομψό ηλεκτρονικό τσιγάρο. Διαθέτει εντυπωσιακή εμφάνιση με δερμάτινη υφή και εργονομικό κράτημα, ενώ έχει απλή χρήση και είναι αρκετά μικρό, ώστε να χωράει στην τσέπη σας!

Το Aspire OBY Stick Pod είναι μια κομψή συσκευή, που ξεχωρίζει για την αισθητική του και την απλότητά του! Διαθέτει μικρό μέγεθος και περίβλημα από κράμα αλουμινίου, που το καθιστά εξαιρετικά συμπαγές, διακριτικό και ελαφρύ. Ό,τι πρέπει για την παραλία, δηλαδή!

Το Aspire AVP Cube kit διαθέτει εύκολη λειτουργία, είναι μικρό σε μέγεθος και ιδιαίτερα ελαφρύ, για να το μεταφέρετε παντού μαζί σας, ενώ σας προσφέρει τη δυνατότητα να δοκιμάσετε πολλαπλές ατμιστικές εμπειρίες.

Το Aspire Minican είναι μία συσκευή που θα σε συνοδεύσει παντού, στην παραλία, στο γραφείο ή στην βραδινή σου έξοδο! Είναι μικρό σε μέγεθος, ελαφρύ, αυτόματο και οικονομικό!

Η επιλογή είναι δική σας και… καλά μπάνια, χωρίς έγνοιες!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ